Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noord-Holland.

2678 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, epoxy aanbrengen in de kelder, pVC vloer en ondervloer leggen, vloerverwarming en plavuizen leggen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, beton storten en vlinderen begane grond, vinyl laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noord-Holland:

donderdag 21 juni 2018

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil graag de houten vloer in de woonkamer laten schuren en eventueel lakken. Het betreft een L-vormingen woonkamer van 9 bij 3 meter en hoek 2 bij 2 meter plus een gang van 1 bij 4 meter. Totaal dus geschat 35 m2. De planken van de vloer zijn schuin gelegd en nog 1 cm dik. Kan ik deze klus laten uitvoeren door een expert bij Gamma?
maandag 18 juni 2018

Fermacell vloer aan laten leggen

Momenteel wordt mijn woning gerenoveerd. De vloer van de woning dient geëgaliseerd/uitgevlakt te worden. In het appartement ligt de originele 22 mm plankenvloer en in de aanbouw is beton tot ongeveer 2 cm onder de vloerplanken aangebracht. De badkamer en wc hoeft niet mee, daar ligt al beton op zwaluwstaart. Hoor graag welke mogelijkheden er zijn met bijbehorende offerte. Indien gewenst kan locatiebezoek gepland worden. De vloer is 73 m2.
zaterdag 16 juni 2018

Laminaat leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag dat er op twee overlopen laminaat en hoge plinten geplaatst worden. De afmeting bedraagt circa 6.30 m2. Optioneel is het verwijderen van het oude laminaat en ondervloer. Wat wordt de meerprijs?
vrijdag 15 juni 2018

Betonvloer in de huiskamer repareren

Ik zoek een partij die beschadiging in het beton kan repareren. Het gaat om een stuk van 3 meter bij 50 cm. Dit deel moet vervangen worden. De woning is goed bereikbaar.
donderdag 14 juni 2018

PVC vloer en ondervloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen in mijn woning. Het gaat om 65 m2. Het gaat om PVC kliksysteem.
donderdag 14 juni 2018

Betonvloer storten en afwerken

Er dient een betonvloer gestort te worden van ongeveer 10 cm dik, tot aan dorpel rand, vlak afwerken en eventueel vlinderen. De garage is goed bereikbaar met een betonwagen en of pomp, de oprit is 7 meter breed. Het gaat om ongeveer 56 m2. De fundering zal gelijk met de vloer meegestort worden en worden gestort op zand.
woensdag 13 juni 2018

Ondervloer, laminaat en plinten leveren en leggen

Laminaat leggen in mijn slaapkamer van 25 vierkante meter met hoge plint en ondervloer. Inclusief het verwijderen van de oude vloer. Graag een complete indicatie met materialen en uren.
woensdag 13 juni 2018

Laminaat leggen

Ik wil een vloer laten leggen. Het betreft 60 m2. Het gaat om een laminaat vloer. Ook moet er een ondervloer en plinten gelegd worden. De oude vloer moet ook verwijderd worden.
maandag 11 juni 2018

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw laminaat leggen

Ik ben op zoek naar een partij voor het verwijderen en leggen en afvoeren van laminaat, plinten en ondervloer. Ook zullen er enkele meubels verschoven moeten worden. Het gaat om 72 m2. Het werk moet plaatsvinden op de vierde etage welk bereikbaar is per lift.
maandag 11 juni 2018

Laminaat leggen

Laminaat laten leggen woonkamer keuken hal slaapkamer
maandag 11 juni 2018

Laminaat na een lekkage vervangen

Na een lekkage in de keuken wil ik graag het laminaat in ons appartement (56 m2) laten vervangen. Ook de plinten en ondervloer moeten vervangen worden. Graag hoor ik of de GAMMA dit soort werkzaamheden verricht. Zo ja, dan krijg ik graag een offerte. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude vloer. Er staan ook nog meubels in de woning waar rekening mee gehouden moet worden (verschuiven en dergelijke).
donderdag 7 juni 2018

Lekkageschade aan laminaat herstellen

Ik heb helaas lekkage gehad waardoor het laminaat in de gang, welke is doorgetrokken in het gehele huis (60 m2) hersteld moet worden. Er is een aantal laminaatdelen en plinten in de gang krom getrokken Het gaat om regulier donkerbruin kliklaminaat. Mijn verzekering vraagt om een gespecificeerde offerte voor herstel van de schade. Mijn vraag is of deze offerte opgesteld kan worden. En hopelijk zie ik u in onderling overleg om deze klus uit te voeren. In de bijlage vindt u een foto de schade.
woensdag 6 juni 2018

Garagevloer met betonverf afwerken

Ik wil mijn garagevloer laten schilderen met betonverf. De garage is ongeveer 5.50 x 3 meter. Er zullen enkele stukjes geëgaliseerd moeten worden.
dinsdag 5 juni 2018

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil laminaat dat ik al gekocht heb laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 52 m2. (Graag een offerte sturen per mail, heb het nodig voor de sociale dienst). Er moet ook een ondervloer en plinten gelegd worden.
maandag 4 juni 2018

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

43 m2 kurkvloer verwijderen van betonnenvloer.
maandag 4 juni 2018

PVC vloer met ondervloer leggen en kitten

Ik zoek iemand voor het leggen van een PVC vloer van 25 vierkante meter. PVC met zelfklevende laag. Inclusief ondervloer en het afkitten van de randen. Woning is in Purmerend Weidevenne.
maandag 4 juni 2018

Laminaat leggen in appartement

Ik wil graag de slaapkamer en huiskamer laten leggen met laminaat. Afmetingen: 13 vierkante meter slaapkamer en voor wat betreft de woonkamer 42 vierkante meter.
maandag 4 juni 2018

Convectorput dicht maken

Wij willen onze convectorput (223×36,5 dikte 2,4 cm) dicht laten maken er komt vloerverwarming en tegels voor in de plaats. Graag zsm uitvoeren
zondag 3 juni 2018

Beschadigde kurktegelvloer repareren

Een deel van mijn kurktegelvloer is beschadigd wegens vocht/lekkage problemen in het verleden. Bij een aantal tegels heeft de lijm losgelaten. Sommige zijn beschadigd en andere moeten vervangen worden. Ik heb (behalve 4 nieuwe losse tegels) geen materiaal in huis.
vrijdag 1 juni 2018

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Ik ben al bij Praxis geweest voor het laminaat. Ik zoek een vakman die de oude vloer kan verwijderen en de nieuwe vloer kan plaatsen. Gaat om ondervloer, plinten en laminaat. Bij elkaar een oppervlakte van 16 m2. Inclusief afvoeren van de oude materialen.
vrijdag 1 juni 2018

Laminaat leggen over vloerverwarming

120 m2 laminaat leggen z.s.m. in Aalsmeer. Rond 80 is met vloerverwarming.
vrijdag 1 juni 2018

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik zoek iemand die deze klusjes kan uitvoeren: leggen van de ondervloer, laminaat en de plinten. De oppervlakte is 62 vierkante meter.
vrijdag 1 juni 2018

Vochtschade herstellen aan laminaat

Graag wil ik dat er iemand langs komt om de schade aan mijn Gamma laminaat op te nemen na waterlekkage. In totaal ligt er 62 m2 en ik denk dat er ongeveer 20 m2 vervangen moet worden. De te vervangen delen moet ook vervangen worden.
donderdag 31 mei 2018

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken met spoed iemand die een laminaatvloer en plinten wil aanleggen in een 2-kamerappartement in Diemen. Ondervloer reeds aangebracht. Laminaatvloer en plinten aanwezig.
donderdag 31 mei 2018

Anhydrietvloer open laten schuren

Ik wil graag op de beneden verdieping 75 m2 anhydrietvloer laten openschuren met een minimale overlast aan stof in huis

Partners

Partners van Casius