Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noord-Holland.

2667 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noord-Holland:

zondag 31 mei 2020

Vloer laten leggen

Ik heb een Laminaat Visgraat click vloer besteld die in een al gemeubileerde appartement gelegd moet worden. De oppervlakte is 60m2. Ik zorg ervoor dat alle meubels handig verplaatst worden maar ik heb iemand nodig die ervaring heeft met specifiek het leggen van Laminaat Visgraat ( click ). Geen plinten.
zaterdag 30 mei 2020

Houten multigarantvoer uit de woonkamer halen en op zolder plaatsen

Wij willen onze eikenhouten multigarant vloer uit de woonkamer halen en op zolder plaatsen. De vloer is zwevend gelegd en dient ook weer op die manier op zolder gelegd te worden.
vrijdag 29 mei 2020

Advies en aanleg vloerverwarming (circa 50 m2)

We hebben nu een houten vloer en willen graag vloerverwarming. Graag advies over wat voor soort vloerverwarming voor ons het beste is en wat de mogelijkheden zijn en de prijs. De huidige houten vloer mag verwijderd worden. Vloerverwarming welke ingefreesd moet worden in te storten beton/zandcementvloer OF elektrische (infrarood?)vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.
vrijdag 29 mei 2020

Circa 50 m2 grindvloer renoveren/opknappen/coating aanbrengen

Het gaat om een winkelvloer van ca. 50m2 met een grindvloer die niet echt meer voldoet. Graag zou ik van U weten wat ongeveer de kosten zijn wanneer er een antislip laag over de vloer aangebracht kan worden. Wij willen dit op best korte termijn realiseren indien mogelijk. De ruimte kan niet geheel uitgeruimd worden ivm een toonbank en koeling met motoren in de kelder en een oven. Dat deze door een aanpassing in de vloer niet meer vrij zou kunnen staan zou voor ons geen probleem zijn.
vrijdag 29 mei 2020

Dakterras egaliseren

ik heb een dakterras van 20 m2 dat scheef loopt. het moet worden geegaliseerd. Daarna moet er vlonders of iets dergelijks op worden geplaatst. We hebben nu vlonders die bijna doormidden breken van ellende.
vrijdag 29 mei 2020

Parket removal and re-installation in order to isolate for noise-reduction

I'd like to reduce the noise from my parketfloor on the 3th floor. The parketfloor is only 2 years old but the underlayment/isolation underneath is not good enough. The parketfloor has to be removed and re-installed. It is about 90 m2. The house is from 1947 and has wooden floors.
donderdag 28 mei 2020

Betonvloer (circa 11 m3)

Ik ga een garage bouwen en heb eerst een vloer nodig van 9,70 meter x 5.60 meter en 20 cm dik. Dus net geen 11 m3. Afstand naar de (smalle) weg is 40 a 45 meter en er is op die weg ook geen plaats om een vrachtwagen zijn stabilisatiepoten te laten uitzetten dus alles moet met een mobiele pomp/aanhanger gedaan worden.
donderdag 28 mei 2020

PU gietvloer wit in nieuwbouwhuis

Wij zijn op zoek naar een egale, mogelijk een beetje glanzende, witte PU-vloer voor slaapkamers, hal en een deel van de woonruimte. Totaal 90 m2, in Amsterdam, op vloerverwarming.
donderdag 28 mei 2020

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.
donderdag 28 mei 2020

Geïsoleerde betonvloer storten

Beton storten incl isolatie op zand, in schuur van 25 m2.
donderdag 28 mei 2020

Laminaat laten leggen

Door waterschade moet het laminaat vervangen worden inclusief de ondervloer. Ik ben opzoek naar een partij die ook het materiaal kan leveren, dus laminaat, ondervloer en plinten. Woningtype appartement. Oppervlak 90 m2. Woonkamer, Keuken, Gang, 2 Slaapkamers
woensdag 27 mei 2020

Laminaat leggen 30m2

Ik wil mijn laminaat vervangen, het gaat om drie kamers. Het zal bij uitvoering al leeg zijn, er moet een ondervloer gelegd worden, laminaat en plinten. Al het materiaal heb ik al voor handen. in totaal 30m2. I want to change exsiting laminaat on 3 rooms on first floor. I have my own laminaat, I need service for putting it on floor along with undercover and sides. Total area is less than 30m2.
woensdag 27 mei 2020

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.
dinsdag 26 mei 2020

Leggen laminaat vloer woonhuis

Ik wil een nieuwe vloer leggen in mijn huis (m.u.v. badkamer), in totaal 48 m2. Er ligt nu beton. Ik denk aan een houten vloer of laminaat, maar de keuken zal iets waterbestendigs moeten hebben, dus ong. 8 m2 tegels of vinyl. Er is geen vloerverwarming, sterker nog ik denk eerder aan een isolerende ondervloer dat ik de kou van de grond niet in de vloer heb. Liefst inbegrepen uw goedkoopste optie zodat ik een indicatie van de bodemprijs heb. Rond 10 juni zou ik graag willen beginnen.
dinsdag 26 mei 2020

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om 20 vierkante meter
maandag 25 mei 2020

Dekvloer over vloerverwarming realiseren

Wij zijn bezig met een renovatie waarbij we vloerverwarming gaan realiseren. We hebben hiervoor alleen nog een dekvloer nodig. Het huis is opgedeeld in 3 wooncompartimenten en een algemene ruimte en wordt straks gebruikt als familiehuis. Totaal ongeveer 380 m2 en een dikte van ongeveer 4 a 5 cm. Tekening toegevoegd.
zondag 24 mei 2020

Betonvloer in serre storten

Ik wil graag in mijn serre thuis een betonvloer. Deze vloer zou dan, als dit kan, buiten door moeten lopen voor 2 meter.De totale oppervlakte binnen is +/- 9 m2. Doorlopend buiten nog 6m2.
zaterdag 23 mei 2020

Verwijderen vloeren bedekking 2 trappen

Verwijderen en verf klaar maken 1 dichte trap en 1 open trap.
zaterdag 23 mei 2020

Vloer appartement schuren en coaten

De Eikenhouten vloer (74 m2, 4 jaar oud) van ons gekochte appartement willen we wit laten verven met een hoge krasvastheid en beschermcoating. Waarschijnlijk vooraf schuren.
vrijdag 22 mei 2020

Laminaat laten leggen

Beneden laminaat kamer keuken en hal 40m2 Het is quickstep laminaat, er moet nog wel een ondervloer komen. Dit kan direct gelegd worden. Materiaal is al aanwezig.
vrijdag 22 mei 2020

Egaliseren van vloer in hal en keuken

Wij willen de vloer in de hal en de keuken laten egaliseren. De oppervlakte is 9 m2.
donderdag 21 mei 2020

Een keuken en hal egaliseren en betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer kan egaliseren en betegelen. Wij hebben momenteel een vloer van travertin in de keuken en hal. Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken en willen dan ook meteen de vloer doen. Zelf willen we het travertin eruit halen. Maar daarna moet de vloer geëgaliseerd / opgevuld worden en daarna betegeld. Het om en nabij om 17m2. De benodigde tegels zijn aanwezig.
woensdag 20 mei 2020

Tegelvloer laten leggen

ik wil graag in een winkel een tegelvloer laten leggen van 120m2 Leveren en leggen. Tegels bvk lange stroken (houtachtige uitstraling), moet echt heel sterk zijn vanwege schoonmaakmachines
woensdag 20 mei 2020

Laminaatvloer of houtenvloer leggen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor laminaat leggen in een ruimte van circa 48 vierkante meter. Ik heb nu vermoedelijk laminaat liggen. De ondervloer zal groot en deels nog te gebruiken zijn. De vloer zelf graag afvoeren. Plinten enzovoort moeten ook gelegd worden. Ik zou ook graag willen weten wat een houten vloer zou kosten. Rond juli wil ik het liefst starten.
woensdag 20 mei 2020

Laminaat boven kruipluik verwijderen

Destijds heeft de laminaatlegger het kruipluik bedekt. Het kruipluik dient weer open te kunnen. Wellicht kunnen de vrijgekomen planken dienen voor de vervanging van beschadigde planken in de huiskamer? 2 bij 2 meter is de hal waar de planken weggehaald mogen worden

Partners

Partners van Casius