Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noord-Holland.

2679 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noord-Holland:

woensdag 26 februari 2020

Sik 2530 badkamer herstellen en opnieuw aanbrengen

Vier jaar geleden heb ik mijn badkamer (4 m2) met Sik 2530 laten maken, dat is een dun laagje van een soort gietvloer poxi dat binnen 10 seconden droogt en heel hard wordt. Nu wil ik weer een nieuwe laag + kleine herstel werkzaamheden laten uitvoeren. Kunnen jullie hierbij helpen?
woensdag 26 februari 2020

Betonnen zoldervloer egaliseren

Ik wil de zolder egaliseren. De vloer is van beton maar hier en daar zijn er wat oneffenheden en de vloer is circa 40 m2. Er moet een klein laagje van 1 mm eroverheen worden aangebracht. Er komt vinyl op, dus de vloer moet geheel glad zijn.
woensdag 26 februari 2020

Keuken vloer coating

Ik zou de vloer van de keuken willen doen. Ik wil een mooie laag over de betonnen vloer. Ik zou een witte vloer willen hebben met stukjes groen erin. Als dit kan. Het gaat om 8 m2
dinsdag 25 februari 2020

Houten vloerdelen herstellen na waterschade

Door waterschade moeten enkele planken van mijn houten vloer worden hersteld c.q. vervangen. Dit is in de keuken tegen de keukenkastjes en er iets onder. Het gaat om 4 m lengte x ca 40 cm breedte.
dinsdag 25 februari 2020

Laminaat leggen, deel vervangen wegens waterschade

Wij hebben waterschade aan onze vloer, in de huiskamer op een stuk van ongeveer 2 m2. De vloer is echter door het hele huis gelegd zonder onderbrekingen (oppervlakte huiskamer is 40m2 en appartement oppervlakte 90m2). Graag willen wij dit laten maken (incl. ondervloer). De vloer betreft Praxis laminaat met de naam “Praag”. Ik verneem het graag.
maandag 24 februari 2020

Leggen van visgraat parketlaminaat

Graag laten wij visgraat parketlaminaat van 70 m2 leggen op een vloer waar eerst vloerverwarming gelegd wordt. Wij weten niet zeker of er ook een dekvloer komt, maar dit gaan wij nog even navragen. Het visgraat parketlaminaat hebben wij al aangeschaft. Wij willen midden/ eind april beginnen.
maandag 24 februari 2020

Betonnen vloer egaliseren

Betonnen vloer egaliseren, het is een betonnenvloer waar wat onevenheden in zitten. Het gaat om een oppervlakte van 75m2.
zaterdag 22 februari 2020

Planken in eikenhouten vloer vervangen

In mijn appartement heb ik een eiken houten vloer en door lekkage zijn een aantal van deze planken nat geworden en krom getrokken - en ook na 2 maanden zijn deze planken nog steeds niet bij getrokken. Ik wil daarom graag een aantal planken vervangen (ongeveer 7 - 10 of 3m2) in plaats van het hele appartement van een nieuwe vloer te voor zien. Hier voor zou ik wel graag professionele hulp krijgen, want de planken moeten in een bestaande keuken komen. Is het mogelijk om een aantal planken te vervangen en heeft u mensen die hier mee kunnen helpen? Ik heb een foto van de situatie bijgevoegd, maar het lukte niet om er meerdere toe te voegen om een volledig beeld te geven.
zaterdag 22 februari 2020

Broodjesvloer aanbrengen

Ik wil een tussenvloer op de eerste eerste verdieping ter vervanging van een vide. Zie bijlage met eenvoudige tekening, constructiegegevens van de woning en foto's.
vrijdag 21 februari 2020

Opschuren en afwerken eikenhouten vloerdelen

Graag wil ik hierbij een offerte opvragen voor het opschuren van een vloer met eikenhouten delen en het vervolgens aflakken/in de olie zetten ervan (afhankelijk van advies en voorkeur). Het gaat om drie ruimtes, te weten de woonkamer, de hal en de zuidelijk gelegen slaapkamer. Zie bijgaande plattegrond. Uitvoer eerste week van april.
vrijdag 21 februari 2020

100m2 vloer laten schuren en lakken

Wij willen graag eiken parket vloer (zie bijgevoegde foto) die geolied is, graag laten op schuren en lakken. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 100m2. Graag hoor ik wat de kosten ongeveer bedragen.
donderdag 20 februari 2020

Geïsoleerde betonvloer storten

De garage heeft momenteel een betonnen laag direct op de koude grond. Bedoeling is om de vloer met circa 40cm tot 50cm te verhogen met een gestorte betonnen vloer. afmetingen 3 bij 6 meter
woensdag 19 februari 2020

visgraat hout parket verlijmd leggen én afwerken

Wij willen in onze woning een houten visgraat parket vloer laten leggen, het gaat om ongeveer 50m2. Er is onlangs een nieuwe zandcement dekvloer gelegd dus egaliseren is waarschijnlijk niet nodig. Het gaat alleen om de benedenverdieping, deze bestaat uit een heel klein halletje, woonkamer, keuken, badkamer en een bijkamertje. Graag willen wij ook dat er hoge plinten van ongeveer 8-10 cm gemonteerd worden (evtueel zou u die kunnen leveren). Ook moet de vloer afgewerkt worden, wij hebben zelf al een white wash.
woensdag 19 februari 2020

Forbo marmoleum laten leggen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning laten leggen. Huiskamer (+/- 40m2) en keuken (+/- 20m2) in Forbo Cocoa - 3583 Chocolate Blues. Ook willen wij in deze kamers plinten (+/- 5cm hoog) van van dit linoleum laten plaatsen door middel van lasnaad. Voorbeeld bijgevoegd. Vloeren zijn nog niet aangeschaft.
woensdag 19 februari 2020

Dekvloer begane grond aanbrengen nadat vloerverwarming is gelegd (100m2)

Op de begane grond willen we vloerverwarming laten plaatsen op netten. Nadat de vloerverwarming geplaatst is, zal een dekvloer aangebracht moeten worden. Bijgevoegd een foto van de begane grond van de woning. Op de plek waar de serre nu staat, zal de woning uitgebouwd worden en ook worden voorzien van vloerverwarming. 5.60 x 13
woensdag 19 februari 2020

Woonkamer houten vloer leggen

Woonkamer opnieuw houten vloer leggen ca 45m2 we willen graag brede grenen delen. Op dit moment ligt er al laminaat in, maar dit haal ik zelf eruit.
woensdag 19 februari 2020

Vloer egaliseren

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor het egaliseren van de ondervloer. Vloerbedekking is al verwijdert. Het gaat om de hal, huiskamer en beneden verdieping samen 50 m² (huiskamer 28 m², hal 5,5 m² en beneden verdieping 16,5 m²). Ik kon maar 1 foto toevoegen dus een foto van de beneden verdieping kan ik nog nasturen. Graag verneem ik ook of jullie op kort termijn beschikbaar zijn gelet op enige haast.
woensdag 19 februari 2020

Vloer egaliseren

Vloerverwarming is dicht gesmeerd maar niet glad Dient geëgaliseerd te worden voor lijmen parket 45 m2 fermacell plaat en 20 m2 zand cement vloer
dinsdag 18 februari 2020

Leisteen vloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer, het liefst over de bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming een leisteen vloer laten leggen, totaal een kleine 80 m². Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Overigens het leggen zal pas in augustus zijn.
dinsdag 18 februari 2020

Egaliseren van de huiskamervloer

Ik ben opzoek naar iemand voor het egaliseren van de huiskamervloer van ongeveer 48 m². Er ligt nu een dekvloer met vloerverwarming. Het probleem is dat tussen de zijkanten en het midden van de vloer een verschil van 2 cm zit. Tegelen van de vloer erna doe ik zelf.
maandag 17 februari 2020

PU gietvloer realiseren

Wij zijn een nieuwe woning aan het bouwen van 122 m2 en wij zijn op zoek naar een PU gietvloer die op de nieuw gestorte betonnen dekvloer moet komen. Kunt u ons een offerte maken?
maandag 17 februari 2020

Laminaat leggen

Door waterschade is mijn laminaat in de keuken beschadigd. Dit moet vervangen worden. Ik wil graag een offerte hiervoor. De afmetingen zijn: 280 CM (links) 550 CM (boven) 280 CM (rechts) 550CM (Onder)
zondag 16 februari 2020

Aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje

Ik ga een tuinhuisje neerzetten. Daarvoor heb ik een fundering en betonnen vloertje nodig. Voor het tuinhuisje (3.50 x 3.50) 4 palen en het terras eraan (3 x 2 meter) 3 of 4 palen. Weinig doorgaan om achter in de tuin te komen. Wat is de prijs voor het heien van de palen van 3- 3,50 meter (In veengrond). Wat is de prijs voor een wapeningsnet.
zondag 16 februari 2020

Houten vloer boenen en voorzien van basisolie

Onze eikenhouten visgraat vloer van 55m2 (onbehandeld) is vorige week gelegd en in de olie gezet. Met het olien is een fout gemaakt. Op de onbehandelde vloer is namelijk onderhoudsolie gebruikt ipv basisolie. We zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen. Na rondvraag blijkt dat boenen met een grove pet de beste methode is. Een boenmachine is dus vereist.
zaterdag 15 februari 2020

Egaliseren badkamervloer

Wij willen de badkamer vloer laten egaliseren nadat de oude tegels zijn verwijderd, zodat er nieuwe tegels gelegd kunnen worden. Aangezien dit in ons nieuwe huis zal plaatsvinden kan ik niet met zekerheid zeggen of het hierbij gaat om oude tegels met verlijming of zandcement, graag zou ik daarom een offerte ontvangen voor beide situaties. De totale vloeroppervlakte is 4,05 m.

Partners

Partners van Casius