Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer aanbouw serre egaliseren:

Vloer aanbouw serre egaliseren

Ik wil de vloer van de aanbouw laten egaliseren. Het vloeroppervlak is ongeveer 7 meter bij 3 meter. De betonvloer is gestort. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer aanbouw serre egaliseren uit heel Nederland:

Aanbouw met veel glas realiseren en mogelijk een kelder onder de te bouwen aanbouw

Wij willen graag een aanbouw met veel glas. Rechts staat al een aanbouw van de buren met gemetselde muren. De afmetingen willen we circa 520 cm x 200 cm. Fundering met randbalk is al aanwezig. We willen hoge isolatie, liefst R5 waarde (Mogelijk SIP panelen ?) Dak en vloer willen we ook goed geïsoleerd. De gevel afwerking denken we aan composiet, maar er is veel mogelijk vandaar willen we graag advies. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. We willen aan de voorzijde een pui maken van 2 vaste ramen aan de zijkanten (Triple glas) en in het midden 2 schuifdeuren. Op het dak willen we een lichtstraat van ongeveer 1 x 4 meter. Vergunning is niet nodig. We willen een casco oplevering. Eventueel willen we een kelder onder de aanbouw. Fundering hebben we voor de kelder. Dak van de kelder kan gelijk de vloer van de aanbouw worden. We willen dezelfde afmeting maar iets kleiner, zodat het binnen de randbalken van de fundering past (1,70 x 4,5 meter lang ongeveer.) Ook een casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk voornamelijk voor opslag. Trap maken doen we ook zelf. Allen de loze leidingen hoeven gemaakt te worden, doortrekken kan ik ook zelf.

Aanbouw van prefab en goed geïsoleerd

Wij willen graag een aanbouw/tuinkamer van 6 bij 3 meter met een stevige vloer tegen het huis aan. Stevige fundering is nodig, het grondwater staat bij ons namelijk vrij hoog. De aanbouw moet aan de zijkanten goed geïsoleerd zijn en aan de voorkant willen we alles met glas en een schuifpui. Het dak moet dicht. Bij de gemeente ga ik navraag doen of een vergunning nodig is. We willen een prefab constructie met goede isolatie. We denken aan Keralit. Graag ook vloerisolatie. 3 gevel zouden er gemaakt moeten worden. Woning is uit 1934. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is niet nodig.

Aanbouw + betonnen vloer

Ik wil een aanbouw van ca. 4 x 1,5 mtr (buitenmaat) aan voorzijde woning. Woning is doorzon en ca. 6 mtr breed. Foto van de aanbouw zoals wij die graag zouden hebben is bijgevoegd. Vervangen houten vloer (ca. 24 m2) voor betonnen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming) ook in keuken en hal (vloer is reeds van beton). Bij elkaar ca. 34 m2 voor vloerverwarming. Graag casco opleveren.

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Aanbouw (32m2) realiseren en beneden verdieping totaal renoveren

Ik wil graag een aanbouw van 8x4m als slaapkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel. schuifpui aan de tuinzijde. Zie schetsje. Ik heb de omgevingsvergunning tool van de gemeente Oosterhout ingevuld en daar uit volgde dat een melding volstaat (ipv een vergunning aanvraag) Over de dakconstructie overleg ik graag met de vakman. Ofwel een plat dak, ofwel het bestaande dak doorzetten. Meest praktische en goedkoopste is een plat dak. Er zal een fundering gemaakt moeten worden. Huid is van 1974. Mag houtskelet worden met een buitenblad van metselwerk. Of geheel in in metselwerk. Overige installatiewerk: We krijgen de sleutel op 3 augustus. Over de gehele begane vloer (100m2) moet een 10 cm stampbetonvloer verwijderd worden en een nieuwe geisoleerde vloer met vloerverwarming komen. Er zit geen kruipruimte onder. Elektra dient vervangen voor zover het de stoppenkast betreft. Plus uitbreiden naar de aanbouw.

Gehele huis verbouwen

Het gehele huis verbouwen, dak, glas en vloer isolatie uitvoeren. Een aanbouw 8X4 meter voor het creeeren een slaapkamer en badkamer beneden. Vloer verwarming met tegelzetten. Tevens bestaande badkamer en keuken vernieuwen. Het hele huis moet dus opgeknapt.

Aanbouw Serre

Graag zou ik aan mijn achterkant van het huis een serre willen aanbouwen. Ik heb op uw website een kunststof versie gezien. uitbouw van 2,5 meter en breedt is mijn huis plus minus 5.50 breed. De doorbreking en vervangende constructie ook graag meenemen. Graag een complete oplevering elektra zonder vloer. Ik zou daarbij graag een dicht dak met schuifpui willen.

Uitbouw achterzijde realiseren

Uitbouw van 5,5 bij 3,5m. De buren aan beide kanten hebben al een aanbouw. We kunnen hun muren gebruiken. We denken dat aan twee mogelijkheden: of de huidige kozijnen en pui hergebruiken in de nieuwe gevel, of de gevel geheel van ramen. dat laatste heeft onze voorkeur. Volgens sonderingsplan van de gemeente zijn er twee heipalen nodig. We hebben een heel concreet idee van wat we willen hebben, de financiering is ook rond. Vergunning is niet nodig. De gevel willen we gestuct en geïsoleerd. We willen een lichtstraat aan het begin van de aanbouw, zodat de buren geen inkijk hebben. De rest willen we een verlaagd plafond met spotjes. Elektra hebben we buiten al, dus dat hoeft alleen doorgetrokken te worden. We willen graag het verschil in prijs tussen casco en compleet weten. Bij compleet ook graag leidingen en elektra meenemen. Verder moeten er twee radiatoren aangesloten worden. Aan de binnenwand staan nu radiatoren, deze moeten blijven, maar de leidingen moeten doorgetrokken worden en in de vloer ingefreesd worden en dan de radiatoren plaatsen. Hebben jullie ook een risico verzekering? De buren vroegen hiernaar, zij willen de garantie dat als er door bijvoorbeeld het heien bij hen iets scheurt zij daar een garantie voor hebben.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Opbouwen, badkamer in huis maken of huidige badkamer verbouwen

Mijn partner en ik hebben een huis gekocht. Eind april krijgen wij de sleutel. Nu zijn wij aan het kijken of er een opbouw op de aanbouw kan worden gebouwd en wat de kosten daarvan zullen worden. Het kan op een deel van de aanbouw worden gebouwd, wat wij willen inrichten als badkamer. Als dit niet mogelijk is hebben wij nog een paar andere opties. Wij hebben 3 mogelijkheden: - 1e: een gedeelte opbouw op de aanbouw. Wij moeten kijken of de aanbouw dat houdt qua constructie. De opbouw zou ongeveer 2.10 m breed bij 2.88 m lang worden. Er is een vergunning nodig, deze kunnen wij eventueel zelf aanvragen, maar dit ligt aan de kosten en hoe ingewikkeld dit is. Waarschijnlijk is alleen een houtenconstructie mogelijk, maar hier hebben wij geen goed zicht op. Als de kosten goed uitpakken graag een complete oplevering. Daarvoor zouden wij graag weten wat de kosten voor een casco zijn. - 2 Wanneer de opbouw niet mogelijk is of als de kosten te hoog zijn willen wij van de kleine slaapkamer in het huis een badkamer maken. We weten niet hoe het hier met de constructie zit het is wel een houten vloer. De ruimte is 2.34 m lang, daar komt een klein nisje van 0,92 m bij, breed is 2.14 m. Op het moment lopen er op de bovenverdieping geen water of kranen, dus waarschijnlijk zitten daar geen leidingen. Wij willen een complete badkamer, wij weten nog niet wat er helemaal in kan qua afmetingen. Wij willen het liefst een bad en inloopdouche als dat kan, een wastafel met meubilair en wc. - 3: Als boven de badkamer niet gemaakt kan worden, dan willen wij beneden de badkamer renoveren. Helemaal opnieuw. Wat er nu inzit moet eruit, een wc, een wastafel douchecabine. Badkamer is 2.10 m breed bij 0.95 m bij ongeveer 2.10 m. Tegels opnieuw, de huidige zitten los, zien er wel nog goed uit.

Partners

Partners van Casius