Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Waalwijk of directe omgeving.

292 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Waalwijk:

Vloer aanbouw serre egaliseren

Ik wil de vloer van de aanbouw laten egaliseren. Het vloeroppervlak is ongeveer 7 meter bij 3 meter. De betonvloer is gestort. Graag ontvang ik een offerte.

Parket aanvullen en schuren

Ik heb een visgraat merbau vloer liggen. 6mm dik, 7mm breed en 35,5mm lengte. De vloer ligt op 12mm spaanplaatbroodjes. Ik heb een aanvulling nodig van ong 21 m2 en zou graag de volledige vloer geschuurd en opnieuw in de olie-hardwax. (er ligt nu al ong 70 m2) Kunt u globaal een indicatie geven van de mogelijkheden bij uw bedrijf? En of het mogelijk is om daar op korte termijn over in gesprek te gaan?

PVC kliklaminaat leggen

Ik overweeg om op alle vloeren kliklaminaat te laten leggen, medio maart 2019 in mijn nieuwe woning. Maar dit is afhankelijk van de legkosten. Ik heb een plattegrond toegevoegd voor de oppervlakte om te berekenen.

Plinten leggen

Ik wil +/- 70 meter plinten laten leggen, op de eerste en tweede etage. Hierbij is evt verlies nog niet bijgerekend. Het betreft hoge witte plinten.

Laminaat opnieuw leggen na schade

Na schade wil ik mijn laminaat in de woonkamer opnieuw gelegd hebben. Hier gaat het dus om de plinten te verwijderen, laminaat te verwijderen (bijna gehele woonkamer). Beschadigde planken te vervangen, laminaat vervolgens weer terug te leggen en plinten opnieuw te plaatsen. Ter info: de schade zit tot aan de keuken, begin gelegd onder de trap. Alleen onder de trap en in de hal kan de vloer dus waarschijnlijk blijven liggen. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.

Laminaat met waterschade vervangen

Door een lek in het plafond is water via de kozijnen in het laminaat in de woonkamer terecht gekomen. Ongeveer 1 x 2 meter is na het opdrogen helemaal bol komen te staan.

PVC vinylvloer aanleggen

Ik wil graag het hele appartement van totaal oppervlak van 94 m2 laten leggen, ik zal zelf het materiaal halen, u hoeft het alleen te legaliseren en te leggen en als het kan ook nog 28 feb 2018

Verwijderen van de vloerbedekking

In 2 slaapkamers heb ik gelijmde vloerbedekking liggen wat ik graag wil laten verwijderen. De kamers zijn ongeveer 4.25 bij 2.75 meter groot. Daarnaast zit er nog vloerbedekking op de trap met 13 treden inclusief de stootborden. Deze is waarschijnlijk geniet. Hier kan ik niet zien of het ook gelijmd is.

Kliklaminaat op de 1e verdieping leggen

Het laten leggen van een kliklaminaatvloer inclusief ondervloer op de eerste verdieping. Het betreft circa 50 m2 dat ik graag volledig door gelegd zou willen zien door de hal en 4 slaapkamers. Het gaat alleen om de ondervloer en vloer, dus plinten etc is niet nodig.

Keukenvloer egaliseren

Wij willen de tegels uit de keuken halen, vervolgens egaliseren om daarop laminaat te kunnen leggen. Ik denk dat het om nog geen 3 m2 gaat wat geëgaliseerd moet worden.

Grindvloer in de woonkamer en keuken leggen

In de woonkamer en de keuken wil ik graag een grindvloer laten leggen. De oppervlakte is 40 m2 en de ondergrond is van beton. Graag laat ik een grindvloer leggen met een toplaag.

Vloer op alle verdiepingen egaliseren

Wij willen graag onze vloer laten egaliseren, zodat wij daar een plak PVC vloer op kunnen leggen. Het gaat om de vloer op de begane grond, eerste verdieping en de zolder. De totale oppervlakte is 102 m2. Na het egaliseren dient de vloer opgeschuurd te worden. Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij in september de werkzaamheden gestart gaan worden.

Vloeren alle verdiepingen egaliseren

Wij willen graag onze vloer laten egaliseren. Hierbij gaat het om de zolder, de bovenverdieping en de begane grond. Hier overheen komt een pvc vloer. Ook hebben wij in het gehele huis vloerverwarming.

Gietvloer aanbrengen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. Wij zouden graag op de begane grond een gietvloer willen laten leggen. De oppervlakte hiervan is 70 m2. Wij zouden willen weten wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn.

Open grindvloer laten sealen en kleuren

In onze woonkamer en keuken ligt een open siergrindvloer van ongeveer 45 m2. Wij zouden deze graag willen laten sealen en in een andere kleur laten verven. Is er een bedrijf die deze klus kan klaren ?

Opzetplinten aanbrengen

In 3 slaapkamers, de hal en de woon- eetkamer dienen opzetplinten aangebracht te worden. Het zal gaan om ongeveer 100 meter. Op de begane grond heb ik een antraciet kleurige vloer en boven een licht bruinige vloer. De opzetplinten dienen bij beide vloeren te passen.

Beschadigde laminaatvloer laten vervangen

De laminaatvloer in de huiskamer, 40 m2 is beschadigd (toplaag afgesleten) en moet worden vervangen. Graag een offerte voor aanschaf basiskwaliteit laminaat en complete werkzaamheden (verwijderen/afvoeren oude vloer, plaatsen nieuwe vloer, inclusief plakplinten). Ruimte is rechthoekig.

Onder- en laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag in mijn huiskamer een nieuwe onder- en laminaatvloer willen laten leggen, dit zal ongeveer 27 m2 zijn. Qua plinten zal er ongeveer 15 meter aangebracht moeten worden.

Terrazzovloer leggen in de gang

Ik wil graag mijn oude tegel vloer laten verwijderen en ook de oude stukken terrazzo en een nieuwe terrazzo vloer in mijn gang van 3,5 meter lang en 1,60 breed. Er zit ook nog een luik bij de deur voor de waterput.

Grindvloer egaliseren

Graag een offerte voor het egaliseren van een grindvloer met een open structuur. Het te egaliseren vloeroppervlak is 70 m2.

Eiken parketvloer laten leggen

In een klein appartement zou ik in de woonkamer en 2 slaapkamers een eiken parketvloer willen laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Leggen van laminaat met plinten

In woonkamer, hal, keuken en kleine slaapkamer naast keuken. In de hal komen hogen plinten in de andere ruimtes plakplinten.

Laminaat vloer laten leggen

Laminaat leggen in woonkamer, hal, keuken en slaapkamertje naast keuken. In de hal hoge plinten in alle andere ruimtes komen plakplinten. Materiaal schaffen we bij de karwei aan. Zie bijlage met de plattegrond en de maten van de verschillende ruimtes.

Laminaat herstellen / repareren

Zou u mij een vrijblijvende offerte kunnen sturen voor het deels opnieuw leggen van laminaat in de woonkamer. Het gaat om ca. 16 m2 . Deze offerte heb ik nodig om aan de verzekering te tonen.

Laminaat repareren / vervangen

16M2 laminaat repareren/vervangen