Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Vught of directe omgeving.

274 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Vught:

Lijmresten vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking die meer dan 30 jaar geleden is gelegd heb ik al verwijderd. Lijmresten niet door mezelf te verwijderen ondanks eis van verhuurbedrijf dat de vloer schoon opgeleverd moet worden. Het betreft zolderverdieping en 3 slaapkamers. Het betreft circa 70 m2.

Visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen

We zouden graag een nieuwe vloer leggen in bestaand huis. Een deel visgraatparket en een deel beton/gietvloer waar we vloerverwarming onder plaatsen. Er ligt nu in een deel van de ruimte parket en in een ander deel is de top vloer al verwijderd en ligt er cement als ondervloer. Oppervlakte is 117 m2.

Laminaat leggen

40 m2 laminaat leggen inclusief hoge plinten en plakplinten. De hoge plinten zijn ongeveer 40 m1 en de plakplinten ongeveer 6 m1. Dit alles Inclusief het oude verwijderen en afvoeren. Graag een gespecificeerde offerte wat de onderdelen zouden kosten. Met een eiken look laminaat van rond de 23.99 per m2

Kleine herstelwerkzaamheden na lekkage

Na een lekkage in de hal waren de houten planken, Maple, 2 cm dik, kromgetrokken. Na 7 weken zijn ze weer bijna rechtgetrokken maar moeten ze aangeschoven worden en de plinten herplaatst worden. Het gaat om 6 planken van bijna 5 meter lang en 4 planken van 1.5 meter lang. Voor een vloerenlegger een kleine klus maar voor ons een grote. Kan iemand dit voor ons doen?

Houten vloer schuren en afwerken met white wash

Op een zolderkamer van ongeveer 15 m² willen wij de originele plankenvloer laten schuren en daarna laten afwerken met white wash. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Er moet in 3 slaapkamers en een overloop laminaat gelegd worden, in totaal ongeveer 60 m2. De ondervloer en de plinten leggen we zelf. Wat kost dit per m2, graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelvloer en cement dekvloer verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en zijn daar nu aan het klussen. We overwegen om er vloerverwarming in te gaan leggen en willen de kosten daarvan in kaart gaan brengen. We willen een offerte ontvangen voor het verwijderen van een tegelvloer en cementdekvloer in de woonkamer, keuken en een kleine hal. Het is mij onbekend of de tegels verlijmd zijn of in het cement liggen. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte inclusief een post voor het afvoeren van het afvalmateriaal.

Grindvloer in serre, hal en toilet

Wij zoeken een grindvloer voor serre, hal en toilet. Op dit moment is nog geen dekvloer gelegd maar worden de leidingen daarin aangebracht. De dekvloer, totale dikte vloerpakket ongeveer 100 mm, wordt door de aannemer aangebracht. Voor de egaline en grindvloer zoeken we een vakman. De totale oppervlakte is 28,5 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen met een ondervloer en plakplinten. De oppervlakte is 35 m2; voor de plakplinten is de lengte 37 meter. Kunt u mij de legkosten geven. Is het ook mogelijk om het oude laminaat eruit te halen? En wat zijn daarvan dan de kosten? En nemen jullie het oude laminaat ook mee om af te voeren? Graag ook kosten daarvan. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie. Het laminaat schaf ik bij Praxis aan.

Vloer laten egaliseren

Ik ben op zoek naar een collega vakman die ongeveer 23 m2 vloer egaliseert.

Vloer leggen

Laminaat en ondervloer laten leggen in de woonkamer en gang in totaal 45 m2. De plinten doe ik zelf.

Laminaat en ondervloer laten leggen

Ik wil laminaat + de ondervloer hier van laten leggen (de plinten doe ik waarschijnlijk zelf). In de woonkamer en de gang. In Totaal zijn de ruimtes 45 m2. Ik heb 10% extra laminaat gekocht. Als ik u prijs gunstig vind wil ik misschien ook vloerbedekking laten leggen door jullie Vriendelijke groeten

Fermacellvloer laten aanleggen

Ik wil graag een Fermacell vloer laten aanleggen op de eerste verdieping van mijn woning. Deze is ongeveer 40 m2. De ondervloer betreft tapijt met daaronder een oude houten vloer. Op één plek zit een flinke verhoging in de vloer door een aanbouw. Graag wil ik weten wat het materiaal kosten wat het leggen van de vloer kost. Er is een plattegrond is beschikbaar.

Eikenhouten vloer aanhelen en afwerken

Klant heeft een erker laten plaatsen, de keuken is verplaatst naar de garage en een schouw is verwijderd. Klant heeft een eikenhouten vloer liggen met een V-groef van 22 mm dik. Klant wil de vloer in de erker, de keuken en bij de verwijderde schouw aan laten helen (de keukenvloer en tegels liggen gelijk met de houten vloer) om de 21 cm. zit er een V-groef (die vloer komt dan iets hoger te liggen. De erker is 6 meter breed en 1. 50 diep. De keuken is 2.50 bij 2.20! Totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Klant beschikt niet meer over eiken houten vloerdelen om de vloer aan te helen. Na aanheling dient de vloer ook geschuurd en afgewerkt te worden.

Eiken vloer repareren

Ik heb een houten vloer thuis liggen en de zijn diverse planken in de gang krom getrokken, graag zou ik deze willen laten vervangen zodat de vloer weer er goed bij ligt. Ook zitten hier vochtkringen in. Het is een eiken houten parketvloer. Ik heb geen nieuwe planken liggen.

Vloer schuren en olien

Ik wil graag mijn vloer schuren en laten oliën.

PVC- en tegelvloer laten leggen

Ik zoek iemand die tegels kan leggen in mijn woonkamer, de keuken en de hal. De oppervlakte is ongeveer 70 m2 en er ligt vloerverwarming. Tevens zoek ik iemand die een PVC vloer kan leggen op de eerste verdieping. Hier zal een flexxfloor van 2 mm gelegd moeten worden. De oppervlakte voor de PVC vloer is ongeveer 73 m2.

Laminaatvloer leggen

Ik wil alleen een laminaatvloer laten leggen. Een ondervloer en plinten hebben we al. Wat kost dat of wordt dat niet gedaan?

Laminaat met plinten laten leggen

Het leggen van ongeveer 40 vierkante meter laminaat en plinten. Zou u mij een offerte per mail kunnen aanbieden. Bij voorbaat

Nieuw laminaat leggen vanwege waterschade

Door een lek in het dak is er op mijn studentenkamer waterschade aan mijn laminaatvloer. De ondervloer heeft het water opgezogen en mijn laminaat zelf is omhoog gaan staan. Het gaat hier om een kamer van 24 m². Er zal een nieuwe ondervloer en nieuw laminaat in moet. Graag offerte met leg kosten.

Laminaat met waterschade

Wij hebben helaas lekkage gehad in de keuken. Het laminaat heeft hierdoor veel geleden. Van de verzekering moeten wij een offerte laten maken voor de vloer. Kunnen wij bij jullie terecht voor een vrijblijvende offerte? Graag horen wij van u.

Laminaat en plinten laten leggen

In verband met laminaat en ondervloer en plinten laten leggen. Het betreft de bovenetage. Twee kamers, een gang en een trap. Oppervlakte is plus minus (ofwel schatting): 24 m2 en 40 m2 (twee kamers), 4 m2 in de gang en 13 m2 voor de trap. Maximaal ongeveer 80 m2. 5 a 6 rollen 15 m2 ondervloer. Graag een prijs voor laten leggen. Graag zo snel mogelijk. De vloerbedekking eruit halen voor laminaat leggen. Klant is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. Graag eerste contact per e-mail.

Laminaatvloer leggen

Leggen van ongeveer 41 m2 laminaat op reeds aanwezig parket en 5 m2 laminaat op egaline. Zit een klein niveauverschil in, dat moet gelijk worden getrokken. Verder 35 strekkende meter staande plint aanbrengen. Materiaal schaf ik zelf aan. Graag vooraf advies van de vakman over hoe de vloer te egaliseren en wat te doen met de meubels die momenteel in de woonkamer staan. Woensdag 30 januari niet bereikbaar, vanaf donderdag wel de hele dag. U kunt ook een bericht achterlaten, dan bel ik u terug.

Houten vloer schuren

ik heb een houten vloer die opnieuw geschuurd moet worden, het olien kan ik zelf, het schuren durf ik niet aan. ca 50 m2 graag een offerte per mail.

Laminaat en plinten leggen

Per 1 juni of 15 juni zal er in Vught 40m2 Laminaat Napoli gelegd moeten worden op de beneden verdieping van de woning. Graag ontvangen wij een prijsopgave incl. leggen van de ondervloer, laminaat en bevestigen hoog opstaande houten plinten. Laminaat, ondervloer en plinten koop ik zelf.