Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Vlijmen of directe omgeving.

187 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, gietvloer laten leggen, laminaat vervangen, vezelvloer en cementdekvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Vlijmen:

Laminaat incl leggen

Ik zou graag laminaat gelegd hebben voor een ruimte van 15 vierkante meter incl. laminaat. Ik ontvang graag een offerte.

Cementdekvloer verwijderen

Het gaat om het verwijderen en het direct afvoeren van een cement dekvloer. Op de keuken na ligt er een houten vloer die wij zelf al verwijderen. In de keuken ligt nog een tegelvloer van ongeveer 10 m2. Totale oppervlakte ongeveer 53 m2.

Granito vloer aanleggen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan over 2 maanden de sleutel. Er ligt daar in de hal van 3,5 m² een tegelvloer. Wij willen daar graag een granitovloer met plint laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Het aanbrengen van een granito vloer in de hal van 3,5 m2 met plint. In de hal ligt nu een tegelvloer.

Houten vloer vervangen door korreltapijt

In onze woonkamer van circa 40 m2 ligt nu een houten vloer. In plaats daarvan overwegen we korreltapijt. Wat zou het kosten om de vloer te egaliseren en te voorzien van korreltapijt? Globale indicatie is voldoende. We zijn niet voornemens om dit op korte termijn te laten doen, maar de prijs bepaalt wel of en hoe snel we dit zouden willen want we hebben nu geen idee namelijk. Voor de offerte hoeft geen rekening gehouden te worden met een topcoat

Laminaatvloer vervangen in de keuken en woonkamer

In verband met waterschade ga ik mijn laminaatvloer van 33,42 m² in de woonkamer en keuken laten vervangen. Ik heb hiervoor al toestemming van mijn verzekering ontvangen. Inmiddels heb ik bij Gamma een laminaatvloer apart laten zetten. Het betreft de Gamma Bastion met V-groef, kleur antraciet, en de bijhorende Europlint. Ik laat hier graag even beoordelen of de nieuwe vloer over de bestaande vloer kan worden gelegd, of dat die eruit gehaald moet worden. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Betonnen garagevloer egaliseren

Ik wil graag een offerte voor het egaliseren van een vloer in de garage. De oppervlakte is 15 m2. Op dit moment ligt er een betonvloer zonder afwerkvloer.

Nieuw laminaat laten leggen

Ik wil graag 36 m2 laminaat laten leggen inclusief de plinten. Er ligt nu al laminaat in, dus een ondervloer hoeft denk ik niet. Het oude laminaat verwijder ik zelf.

Schade herstel beschadigde parketvloer

Wij hebben tijdens het bezorgen van een wasmachine schade veroorzaakt aan een vloer bij een klant, het is een deuk van zo'n 10cm lang, foto's bijgevoegd Nu zijn wij op zoek naar een oplossing hiervoor, heeft u misschien suggesties hoe dit aan te pakken?

Laminaat leggen in meerdere kamers

Laminaat leggen, twee verdiepingen met meerdere kamers. Totaal vloeroppervlak circa 100 m2, inclusief ondervloer en plinten.

Laminaat vervangen

Laminaat vervangen in verband met waterschade. Het gaat om 35 m2. Laminaat zal ik zelf gaan kopen. Laminaat eruit halen en nieuw laminaat leggen. Eerst offerte voor de verzekering.

16,3 m2 lichtgewicht beton

16.3 m2 lichtgewicht betonvloer op lewisplaten (reeds voorzien van vloerverwarming). Afmetingen: 5.10m * 3.20m. Ruimte wordt de badkamer op 1e etage. Eventueel via dakkapel en grote ramen bereikbaar. Vloer moet glad afgewerkt zijn en tegelklaar (tegelmaat 600*300). Ongeveer 1 m2 onder afschot voor inloopdouche. Op de Lewisplaat ligt 6 mm bewapeningsgaas voorzien van de vloerverwarming (20mm diameter). Bovenop de vloerverwarming 25 mm lichtgewicht beton, in de inloopdouche iets minder, in verband met het afschot.

Schuren parket

Ik heb een 50m2 eiken naturel tapis parketvloer (6,3 mm dik). Ik wil deze laten schuren en dan met olie laten behandelen.

Parketvloer schuren en lakken

Ongeveer 42 vierkante meter kastanje houten parketvloer opschuren en lakken.

Vloer van afzelia verlijmd op spaanplaat toplaag 9 mm

In aanbouw van 20m2, 4x5m vloer leggen en in tussenstuk van 2,5m breed vloer aanhelen. Het hout is Afzelia Doussie met vellingkant verlijmd en genageld op ondervloer. Oude vloer moet ook opgeschuurd en geolied worden ong. 40m2 zodat vloer weer een geheel wordt. Rond eind mei starten.

ik zoek iemand die bij mij laminaat of ...

ik zoek iemand die bij mij laminaat of parket kan leggen

Leggen (klik-)laminaat vloer op ...

Leggen (klik-)laminaat vloer op bovenverdieping (gang en 3 slaapkamers), 76 m2 Leggen (klik-)laminaat vloer in kantoor begane grond, 30 m2 Totaal 106 m2

Nieuw appartement op tweede etage; ...

Nieuw appartement op tweede etage; woonkamer 45m2, keuken 8m2, twee slaapkamers 18 en 11m2, hal 9m2 aansluitend leggen met Praxis pergo cliklaminaat (23/32 - 9mm) doorlopend onder deuren. Onder laminaat van Praxis 12 db geluidwerende platen aanbrengen en eventueel folie. Vloeren zijn zelfdragend; er mag niet in worden gespijkerd en randen moeten vrij blijven. En "hangende plinten" aanbrengen (die worden door aannemer los geleverd). Oplevering: ca. juli 2004.