Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Veldhoven of directe omgeving.

375 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Veldhoven:

Het realiseren van een vloer op de begane grond

Ik zoek een vloerenbedrijf die een volledige vloer realiseren inclusief vloerverwarming. Het gaat om beton storten, isoleren (Rc minimaal 5.5), vloerverwarming aanbrengen en dekvloer geschikt voor tegels aanbrengen. Huidige vloer wordt verwijderd, gedeeltelijk hout, gedeeltelijk stampbeton. Dit betreft ongeveer 45 m2. Indien mogelijk graag ook vloerverwarming en dekvloer in de badkamer aanbrengen (ongeveer 6m2). Er is geen kruipruimte aanwezig en de vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Op de begane grond wil ik vloerverwarming leggen. Nu heeft de vloer matige isolatie, 3 cm tempex, 9 cm stampbeton, dekvloer, dus was mijn plan om de vloer tot op het zand te verwijderen en een nieuwe vloer aan te leggen. Het gaat om ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik offertes voor schuimbeton en realiseren van vloerverwarming.

Tapijt vervangen in hal

Ik wil graag een stuk tapijt laten verwijderen en opnieuw plaatsen in de hal. Een stuk van 6m2. Er ligt nu tapijt waar verf op zit dus dit moet eerst verwijderd worden. Graag prijs inclusief alle kosten. De verzekering wil graag het bedrag weten. Ik hoor graag van u.

PVC of zeil leggen op zolder

Zolder 2 kamers zeilvloer of pvc vloer leggen. Oppervlakte a 5 x 4 meter en 5 x 3 meter.

Laminaat leggen met platte plinten

Ik wil laminaat laten leggen. Het laminaat heb ik al in huis. Ook platte plinten monteren. Het is 7.2 vierkante meter. De oude vloer verwijderen wij zelf. De vloer eronder is van beton.

Laminaat in slaapkamers leggen

Ik zou graag een offerte willen over de kosten van het leggen van een laminaatvloer op twee slaapkamers van een huurhuis die ik vanaf 3 november krijg. Ik zou dan graag laminaat kopen bij de Gamma dit thuis laten brengen en de bedoeling is dan dat het laminaat gelegd wordt en aan de zijkanten plak plinten komen die ik ook zelf bestel Een slaapkamer is 3,5 bij 3,3 en de andere is 3,5 bij 2,9 m Laat me wat weten dank je wel!

Laminaat leggen

Laminaatvloer leggen op 3 slaapkamers en zolder ongeveer 80 m2. Zolder platte plint en slaapkamer bij behorende hoge plint. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Laminaat leggen

We willen in ons huis graag door jullie een laminaatvloer plus ondervloer laten leggen op de bovenverdieping. Het betreft ongeveer 90 vierkante meter. Materiaal is gekocht bij Praxis en in ons bezit. We horen graag van jullie.

Quickstep laminaatvloer repareren

Onze quickstep laminaatvloer heft 3 beschadigde delen in het midden van de vloer. Deze moeten vervangen worden. Graag een offerte voor het laten vervangen van de vloerdelen. De vloerdelen zijn nog verkrijgbaar, betreft de quickstep U312 oude eik mat geolied. Deze is met groeven. De vloer is van 2012 en is niet verkleurd.

Geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1956. Wij krijgen als alles voorspoedig gaat daarvan in november de sleutel. Wij willen daar op de benedenverdieping m.u.v. de bijkeuken, de huidige betonvloer zelf gaan verwijderen. Daarna willen wij er door een aannemer een nieuwe geïsoleerde betonvloer laten plaatsen. Het gaat dus om isolatiemateriaal, wapening en een betonnen afwerking. Wij gaan er daarna zelf vloerverwarming in leggen. Het gaat om ongeveer 50 m². We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Laminaat leggen met hoge plinten

Laminaatvloer van 44 m2 leggen. Op 3 slaapkamers en de overloop. Plus de ondervloer en hoge plinten. We zijn nog bezig met het uitzoeken van het laminaat. Er ligt nu vloerbedekking, dat moet verwijderd en afgevoerd worden. Deze kosten graag apart vermelden in uw offerte.

Beton vloer verwijderen

Beton vloer keuken / hal 40 m2 2 30cm diep

Klik pvc laten leggen

Wij willen graag een PVC vloer laten leggen, voor ongeveer 65 m2 klik pvc, inclusief ondervloer en plinten, het gaat om de hele beneden verdieping, die is geëgaliseerd. Is er bij jullie een mogelijkheid om dit komende week te doen? En wat zouden de kosten zijn?

Plaatsen van een klik PVC-vloer

Op de benedenverdieping moet PCV kliklaminaat geplaatst worden, evenals de plinten. Een droogloopmat bij de voordeur moet op maat gesneden worden. Tegen verwachting in moest er toch geëgaliseerd worden, en de vloer ligt nu te drogen. Ik wil de klus begin week 17 laten uitvoeren, mijn huidige legger kan pas een week later. Het gaat om 65 m² en ongeveer 50 meter plint. Achter de plinten wil ik kabels kunnen leggen. Alles is al in huis. Ik ontvang graag uw offerte.

Cementdekvloer en egalisatievloer aanbrengen

- Keuken + gang + wc totaal 50 m2, cementdekvloer + egaliseren op vloerverwarming buizen. - Badkamer 2x + slaapkamer totaal 40 m2, cementdekvloer + egaliseren op vloerverwarming buizen.

Tegelvloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Ik wil op het merendeel van mijn benedenverdieping (woonkamer,keuken, bijkeuken, halletje totaal ongeveer 60 m2) een nieuwe vloer laten leggen. Wij willen graag PVC klik laminaat laten leggen, wegens de hogere hardheid en de betonnen ondervloer. Wij halen dit zelf in huis. Momenteel ligt er een tegelvloer die op verschillende plekken niet goed gehecht is aan de ondergrond. Deze moet eerst verwijderd worden. Daarna kan de ondervloer en PVC vloer er in.

Vloerverwarming en PVC-vloer aanleggen

Ik heb een huis aangekocht waarin ik vloerverwarming en een nieuwe PVC-vloer wil leggen. De omvang is 41 vierkante meter. De ondergrond is een cementdekvloer waar nu een massief houten vloer op ligt. Graag uw offerte hiervoor.

Tegelvloer volledig verwijderen

De huidige tegelvloer is in het cement gelegd en moet er volledig uit. Op dezelfde plek wordt vloerverwarming, op netten geknoopt, gelegd, opgevuld en voorzien van een nieuwe tegelvloer. Het lijkt met dat het dan redelijk vlak moet zijn? Egalisatie nodig? Het oppervlak is ongeveer 40 m2. Het is mogelijk voor de deur een puincontainer te plaatsen en het omvat de woonkamer, keuken en hal op de begane grond. Wat kost een dergelijke tegelvloer en cementen dekvloer verwijderen?

Badkamervloer egaliseren

Egaliseren met 2 cm van een badkamer van 8 m2.

Betonvloer egaliseren

Egaliseren beton vloer dikte gemiddeld 4 mm 50 m2

Balklaag en vloer vervangen door beton

Ik wil de houten balklaag en vloer in de woonkamer en entree vervangen voor een betonvloer op zand met vloerverwarming en tevens de dekvloer in de keuken en bijkeuken verwijderen en hier ook vloerverwarming in aan laten brengen.

Laminaat leggen in ruimten met hoogteverschil

Ik wil graag in 3 ruimtes die in elkaar overgaan met verschil van hoogte laminaat laten leggen. Het gaat hierbij om de gang, woonkamer en keuken. Graag ook uw advies voor de aanschaf van het materiaal in verband met de hoogte verschillen. In totaal gaat het om 25 m2.

Bedrijfsvloer schuren en voorzien van coating

Wij willen graag in eerste instantie 50 m2 bedrijfsvloer laten schuren en coaten. Indien dit naar wens is, willen we ook graag de resterende 250 m2 behandelen. Verder hebben wij regelmatig van allerlei klussen te doen, graag dit meenemen in de overweging. Graag mondeling overleg voordat offerte wordt uitgebracht. De ruimte is op afspraak te bezichtigen.

Effen gietvloer maken

Voor een nieuwbouw huis, de vloerverwarming al aangelegd, voor benedenverdieping (57 m2) en badkamer (inclusief inloopdouche, 10 m2), effen gietvloeren, beige beneden, grijs in de badkamer. Graag offerte inclusief aanleg.

Betonvloer in tegellook voor buiten

Ik ben geïnteresseerd om mijn terras en oprit (aaneengesloten) en het pad naar de voordeur uit te voeren in een gevlinderde betonvloer in tegellook. Het totaal is ruim 100 m2. Kunt u mij een prijsindicatie geven? Ik zou graag zo'n vloer hebben en lees dat deze tegen vrij interessante prijzen gelegd kunnen worden. Het grondwerk is al gedaan: overal ligt geel zand op hoogte en onder de oprit ligt puin met een dun laagje geel zand.