Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gang voorzien van laminaat:

Gang voorzien van laminaat

Er moet laminaat in gang 5. 30 bij 1. 60, maar eerst moet het tapijt er uit (geplakt) en en deukje opgevuld wat zijn de kosten en is dit mogelijk?
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang voorzien van laminaat uit heel Nederland:

Woonkamer, keuken en gang voorzien van laminaatvloer

Door de vaatwasser is er een lekkage ontstaan, hierdoor moet een oppervlakte van 76 vierkante meter vervangen worden. Graag ontvang ik een aantal offertes van wat de (globale) kosten zullen zijn.

Gang van laminaat voorzien

Er moet een gang met laminaat gelegd worden, maar er moet eerst het tapijt verwijderd worden dat zit geplakt, is dit mogelijk? De vloer is 5,30 bij 1,30 meter.

Muren stukken en sauzen en de plafonds sauzen

Muren stukken en sausen plafonds voorzien van gipsplaten en glad maken plus sausen grote van de te schilderen ruimte twee kamers en gang 240 m2

Vloer betegelen

Het gaat om 70 m2 vloer betegelen in een nieuw gebouwde woning. De vloer zal voorzien zijn van vloerverwarming en geëgaliseerd. deze wil ik dan afgewerkt hebben met tegels van 30 x 60 cm. Het betreft de woonkamer, gang en slaapkamer. Graag een gespecificeerde offerte indien mogelijk.

Vervangen elektra

Woning is uit 1937. Ik heb geen idee van de staat van de elektra. Wel is er een nieuwe badkamer en zolder etage waarvan we verwachten dat de elektra hier al up-to-date is. Op termijn willen we de hele woning voorzien van nieuwe bekabeling. Meterkast is echter al nieuw met voldoende stoppen en aparte groepen voor wasmachine en droger. Het gaat om een gang, woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond (ongeveer 12 (dubbbele) contacten en uiteraard lichtpunten). Op eerste etage 2 slaapkamers met ieder 2 (dubbele) contacten en een nieuwe badkamer. Op de zolder etage 2 kamers met 4 contacten (en CV aansluiting). Het heeft geen haast. Onze vragen aan u: - Legt u ook extra (2x) COAX aan? - Werkt u in Tilburg? - En meest belangrijke: kunt u een grove inschatting geven van de kosten en duur van het werk? We zijn nog aan het oriënteren, graag reactie per mail, niet bellen!

Binnendeuren, deurkozijnen en muren schilderen

Het betreft het aflakken van 9 binnendeuren + bijbehorende deurkozijnen en paumellen. Daarnaast moeten de wanden van de hal, de gang, de eetkamer en de woonkamer, ongeveer 80 m2 wit geschilderd worden. De deuren zijn al voorzien van een grondverflaag vanuit de fabriek en alle muren zijn voorzien van behang. De deuren en de muren mogen in een witte kleur worden uitgevoerd.

Wanden van spuitwerk voorzien

Spuiten van de wanden van woonkamer, slaapkamers,gang en inpandige berging

Holonite drempels plaatsen

Onze gang gaat worden voorzien van een tegelvloer. Om dat mogelijk te maken willen we om de voetenveegmat een verhoogde rand laten plaatsen van het materiaal Holonite. De ondergrond is spaanplaat waarop de rand vastgelijmd kan worden. Voor meer details zie de foto's in de bijlage. Binnenmaat (afmeting van de mat) is ongeveer 95 x 74 cm. Gewenste breedte van de rand is 7 cm en 2 cm hoog. Bij de meterkast komt een kleine uitsparing. Uiteinde verstek zagen. Onder het kelderdeurtje willen we ook graag een Holonite rand van 70 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. Aan de onderzijde van de kelderdeur moet een stuk worden afgezaagd.

Zolderverdieping van gipsplaten voorzien

De zolderverdieping uitrachelen voorzien van glaswol isolatie, folie en hier gipsplaten tegen bevestigen. De zolder bestaat uit 2 slaapkamers een gang en een traphuis.

Stuken van buitengevels

Vanaf januari gaat mijn woning voor een deel worden verbouwd en ook worden vergroot. De bestaande en de nieuwe gevel wil ik daarna laten voorzien van isolatie met buitenstucwerk. Het gaat om ongeveer 105 m² waarbij ik de kozijnen heb meegerekend. De werkelijke oppervlakte zal kleiner zijn. Er moet bij een deel van de kopgevels een steiger worden gebruikt. Ik ontvang graag uw offerte. Ik verwacht dat de stukadoor rond juni of juli 2018 aan de gang kan.

Partners

Partners van Casius