Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Uden of directe omgeving.

257 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, betonvloer storten en vlinderen, oSB of underlayment ondervloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Uden:

Egaliseren badkamer tegels en opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het egaliseren van de badkamer en die de tegels opnieuw kan betegelen. Materiaal regel ik zelf.

Betonvloer storten met wapening en vorstrand

Betonvloer storten 6 x 10m. Met wapening en vorstrand. Vlinderen/bezemen. Verder betonstroken 400 x 400, 16 meter lengte met wapening. Plaats goed bereikbaar. Verste punt 45 m van openbare weg.

Offerte laminaat leggen

Het gaat om een laminaatvloer in de keuken. In verband met waterschade wil ik de laminaatvloer verwijderen en afvoeren en nieuwe laminaat leggen..Het gaat om 8 m2.

Laminaatvloer reparatie

Mijn laminaat is over de gehele verdieping doorgelegd, ongeveer 60 m2. In de hal heb ik uitgebeten chloor vlekken.Graag wil ik deze planken laten vervangen. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman de vloer moeten herstellen.

Gang van laminaat voorzien

Er moet een gang met laminaat gelegd worden, maar er moet eerst het tapijt verwijderd worden dat zit geplakt, is dit mogelijk? De vloer is 5,30 bij 1,30 meter.

Ondervloer en laminaat laten leggen

Laten leggen van ondervloer en laminaat op de gehele bovenverdieping van een bestaande woning uit 1984. Het gaat om 3 slaapkamers en een overloop. Totaal ongeveer 50 m2. Alle kamers hebben rechte wanden en een schone betonvloer.

Te strak gelegd laminaat aanpassen

Het laminaat tussen onze woonkamer en keuken is te strak gelegd, waardoor het laminaat omhoog is gekomen en de plinten los raken. Ik laat dit graag door een vakman herstellen.

Gepleisterde cementdekvloer leggen

Lezer, Ik wil in onze nieuwbouw woning in Uden een gepleisterde cementdekvloer leggen. Onze aannemer is failliet, daardoor zal mijn vraag mbt maken u misschien afschriken. De vloer moet gemaakt worden rond de 25ste september. Het gaat hier om 150 m2. Ik hoor graag van u,

Betonvloer egaliseren

De betonnen vloer is niet vlak ongeveer 4 m is hoogte verschil.

Betonvloer egaliseren na sloop tussenmuren

Wij willen PVC-vloer leggen in onze woonkamer maar door sloop van een tussenmuur is de vloer niet meer egaal. Er zat blijkbaar een licht hoogteverschil tussen de twee voormalige aparte ruimtes. Graag komen we in contact met een bedrijf dat betonvloeren egaliseert. Mogelijk willen we ook de PVC-vloer door die partij laten leggen, maar de eerste vraag betreft het egaliseren van de vloer.

Grindvloer met coating leggen

Grindvloer voor 80 m2. Met een coatinglaag

Tegelvloer egaliseren

60 m2

Complete laminaatvloer laten aanleggen

Onze dochter gaat binnenkort verhuizen en voor haar nieuwe woning kopen we 70 m² laminaat met ondervloer en plinten bij Praxis. We willen dat laten leggen en ontvangen daarvoor graag uw vrijblijvende offerte.

Vloer egaliseren en het leggen van PVC

Ik wil op de bovenverdieping van mijn woning PVC laten leggen. Hiervoor moet het ook geëgaliseerd worden. De vloer is een cementdekvloer op beton. Ik wil de bestaande vloerbedekking zelf verwijderen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Het PVC heb ik al gekocht, 22 x 180 cm stroken. Half november moet het uitgevoerd zijn.

Laminaat in huis laten leggen

Laminaat 34 vierkante meter voor dit weekend donderdag middag of vrijdag.

Kingsize laminaat laten leggen

Leggen van (kingsize) laminaat (10 mm) inclusief ondervloer in een nieuwbouwwoning (met vloerverwarming) begane grond, circa 77 m2. Tevens ook plaatsen van MDF-plinten, circa 44 strekkende meter.

Vloer egaliseren

De cementdekvloer/ andryhiet vloer, van onze nieuwbouwwoning dient te worden geëgaliseerd. Het betreft de woonkamer, ruimte onder de trap, hal en uitbouw. De totale oppervlakte is ongeveer 56 m2. Er is een plattegrond beschikbaar. Op deze plattegrond staat de aanbouw die aan de achterkant van de woning komt over de gehele breed en diep 2.40 meter nog niet.

Laminaat leggen in een badkamer

Ik wil graag laminaat leggen in een badkamer. Oude laminaat verwijderen. Nieuwe laminaat leggen. Het vorige laminaat is langs de randen afgekit tegen vocht. Badkamer is ongeveer 3 m2.

Microcement op de vloer aanbrengen

Wij zouden graag een microcementvloer willen op de beganegrond van onze nieuwbouwwoning. Het gaat hier om een totale oppervlakte van ongeveer 45 m². De dekvloer is van andryhiet en voorzien van vloerverwarming. De woning wordt voor de bouwvak opgeleverd.

Vloer laten herstellen

Wij hebben een herstelofferte nodig, de afmetingen zijn 129 bij 129 en 400 cm en 566 bij 795 cm

Laminaat in de slaapkamer leggen

Ik wil graag 15 m2 laminaat leggen in een slaapkamer. Er ligt nu vloerbedekking, dit wil ik graag gebruiken als ondervloer. Het gaat alleen om laminaat leggen, geen plinten.

Multiplank vloer en laminaat laten leggen

Begane grond met multi plank oppervlakte 55 m2 Eerste etage laminaat oppervlakte 45 m2 zolder laminaat oppervlakte 45 m2

PVC-vloer leggen in een ontmoetingscentrum

In ons ontmoetingscentrum hebben wij momenteel vloerbedekking liggen. Wij willen die zelf verwijderen en daar dan pvc vloeren in laten leggen. Het gaat om een grote ruimte van 100 tot 120 m2 en om een rokersruimte van ongeveer 15 m2. Wij zorgen zelf voor een schone en geëgaliseerde ondergrond. Graag laten wij het werk op korte termijn uitvoeren en ontvangen vooraf een prijsopgave.

Vloer garage storten

Wie kan er bij mij een cementvloer van 3-4 centimeter leggen in mijn garagebox? Het materiaal zorg ik zelf voor (cementzand en cement). Of je moet een mooie prijs maken voor het materiaal. Het is op een bestaande tegelvloer van 47,7 m2 (9 x 5.3 meter) het hoeft geen showroom vloer te worden vlak is vlak.

Egaliseren

Er dient 28 m2 vloer geegaliseerd te worden plus overloop op 1 e verdieping