Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schade herstellen na lekkage:

Schade herstellen na lekkage

Op de zolder is de boiler stuk gegaan en hevig gaan lekken. De lekkage is via de muren naar de woonkamer op de onderste verdieping gegaan. Vochtschade op de muren en het laminaat tot gevolg.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade herstellen na lekkage uit heel Nederland:

Herstellen tuinafscheiding

Bestaande schutting herstellen ivm schade storm en rotte palen. Hergebruik 12 schermen op bestaande stoottanden van beton. Nieuwe palen in betonnen voet of iets vochtbestendigs Vrijblijvende offerte

Waterschade muren herstellen (schilderwerk)

Graag een offerte voor waterschade in de muren reparatie. Door lekkage hebben wij schade aan de muren in de gang en stuk in de woonkamer. Bijlage de schade fotos. Graag een offerte als richtprijs.

Laminaatvloer herstellen

Er is hier door een bedrijf schade veroorzaakt aan mijn nieuwe vloer er zitten diepe krassen in over 3 planken 1 van 10 cm en 1 van 20 cm wil graag een offerte van de reparatie kosten . Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie

Vochtschade muur & plafond herstellen

Door de storm is er op zolder schade ontstaan aan een dakraam. Daardoor is op de begane grond een grote vochtplek ontstaan aan muur en plafond. Dit zal hersteld en netjes afgewerkt moeten worden. Momenteel zijn we bezig met het herstel aan het dak maar is daar nog geen concrete planning voor. Herstel van vochtplek kan uiteraard daarna pas plaatsvinden. Gaat om 1 a 1,5 m2 .

Schade aan de terrasoverkapping herstellen

Ik wil graag een terrasoverkapping herstellen. Een nieuwe paal aan 1 zijde hoogte 270, 2 chemische verankeringen in de muur aan het huis herstellen.

Plafondreparaties inclusief sauswerk van appartement

Ik heb een flinke lekkage gehad zowel in de woonkamer als in de badkamer. Dit kwam door het platte dak (hout) wat net boven mijn appartement ligt. Dit dak is vandaag (na maanden) gerepareerd. Dus het deel tussen dak en mijn plafond (waarschijnlijk gips) is heel vochtig en moet waarschijnlijk nog drogen. Ik kan niet inschatten of het een kwestie van een paar meter repareren is of dat wellicht de totale plafonds moeten worden vervangen. Ik heb aanzienlijke schade. Inmiddels contact geweest met de beheerder van de VVE die heeft gezegd dat ik een offerte moet opvragen die naar de verzekering moet. De verzekering van de VVE gaat dit vergoeden, want zij zijn aansprakelijk. Ik wil heel graag dat een goede vakman hiernaar komt kijken die deze klus in zijn geheel kan afhandelen. Dus plafond in de badkamer en in de woonkamer herstellen inclusief sauswerk etc. Ik heb twee offertes ingevuld omdat ik graag wil vergelijken, maar als u een goede inschatting kunt maken over het vakmanschap en prijs/kwaliteit verhouding is één goede offerte voor mij ook voldoende. Dank alvast voor uw reactie.

Balkon - schade berekenen en reperatie

De gemeente heeft een nieuw wegdek aangelegd. Hierdoor is mijn balkon aan het verzakken. De schroeven laten los en ik wil het graag laten herstellen. Het balkon is 1,20 meter breed en 2 meter lang. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Schade na lekkage bekijken en herstellen

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade na een lekkage. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 4 bij 3 m waar plafond, muur en vloer beschadigd zijn. Tevens is de vloer van de zolder nat geweest, daar willen we graag een beoordeling van of hier herstel noodzakelijk is. We hopen de lekkage gelokaliseerd te hebben, dit heeft een tijdje geduurd. Daardoor is dusdanige schade ontstaan dat wij niet weten of het alleen geschilderd moet worden of dat het plafond vervangen moet worden. Waarschijnlijk komt het lek van de cv vandaan.

Schade aan de voordeur herstellen

Na een poging tot inbraak is onze houten voordeur en kozijn beschadigd. Schade bestaat uit inkepingen op voordeur en kozijn. Het herstel zou bestaan uit het opschuren, dicht 'plamuren' van de inkepingen en het op nieuw schilderen. Als bijlage een voorbeeld van de schade. Deze schade zit op +/- 6 plekken

Schutting met stormschade herstellen

Ik heb schade aan mijn houten schutting. Eén paneel is omgevallen en een andere zit los en is krom getrokken. Zou dit graag laten herstellen.

Partners

Partners van Casius