Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer van kleur veranderen:

Gietvloer van kleur veranderen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een klein stukje gietvloer van 420 bij 270 cm kan renoveren. We zouden deze vloer graag een andere kleur geven. Dat kan ons betreft met een laklaag of een nieuwe laag vloer.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer van kleur veranderen uit heel Nederland:

Betonnen vloer schilderen

De huidige betonvloer moet schoongemaakt worden en daarna geschilderd. Het gaat om een vloer van 43 m x 13,8m en bedraagt 593,4 m2. We willen de vloer netjes afwerken met een iets lichtere kleur dan die van standaard beton. De vloer heeft in totaal ook +- 129 m aan dillataties. We zijn nu van plan een epoxy gietvloer te storten, maar willen kijken of het verven van de bestaande betonvloer goedkoper is. Offerte graag via de mail opsturen, niet altijd telefonisch bereikbaar.

Nieuwe gietvloer in de douche storten

Huis uit 1932. badkamervloer ongeveer 5,5 m². grote tegels op de vloer ( 5 jaar oud) graag vloer in uni kleur. Ivoor/beige inloopdouche. Wellicht issue met douchegoot? Plus glazen douchepaneel dient tijdelijk verwijdert te worden.

Binnenschilderwerk

Het betreft binnenschilderwerk van muren en plafond in Almere poort, een loft woning met vide. Het gaat om gestucte muren en ik zit in eerste instantie te denken aan spuitwerk. Daarnaast wil ik graag één wand in een andere kleur. Graag wil ik een totale m2 prijs. Mijn appartement wordt eind Mei opgeleverd en pas als de gietvloer erin zit, kan ik het binnen laten schilderen (medio Juni?). De Loft is 72m2, qua wand oppervlakte in m2 weet ik het niet zo goed, ik kan later een tekening opsturen. Ik zie dat ik niet meerdere foto's tegelijk kan sturen? Dus heb ik één modeltekening toegevoegd. Ik hoor graag van jullie.

Tegels badkamer vervangen en afkitten

De voeg uit de tegels is weg, en water loopt er onder. Dit moet goed worden gerepareerd. Tegels eruit en opnieuw leggen. Reservetegels aanwezig. Voorstel: 8 tegels in de douchehoek er uit en opnieuw inleggen. Alles moet weer waterdicht worden afgekit bij randen, douchewand en aansluiting op easydrain. mogelijk liggen er nog andere tegels onder deze vloer, deze mogen er ook uit, en douchehoek iets verlagen. Rekening houdend met mogelijkheden ivm bestaande easydrain. Reserve vloerttegels aanwezig, voeg in juiste kleur ook aanwezig, dit is echter van 2011. Lijm en rest te verzorgen door vakman. Zie foto's. 1: tegels en easydrain 2: overzichtfoto, nu zit er een douchewand en sanitair in. 3: zie beschrijving 4: zie beschrijving De vloer eruit en een gietvloer erin is ook een optie en mag ook geoffreerd worden.

Gietvloer in badkamer maken

6,5 m2 gietvloer voor in de badkamer, kleur wit. Over nieuwe elektrische vloerverwarming heen

Stalen schuifdeuren met glas plaatsen

Wij willen graag een glazen wand met 2 schuifdeuren en 2 zijpanelen in een opening tussen twee woongedeeltes, waarin een draagconstructie zit. De totale breedte van de opening is 3.50 meter, de hoogte is 2.50 meter. Gewenste vlakverdelig: 4 vlakken per deur/paneel. Kleur: zwart. Afgewerkte vloer: Gietvloer met vloerverwarming.

Gietvloer in badkamer laten aanbrengen

Het laten leggen van een badkamer vloer ongeveer 5 m2 in een lichtgrijze kleur.

Epoxylaag laten vervangen

Betreft een garage van 7X3. Ik heb zelf geprobeerd een gietvloer aan te brengen maar deze hardt niet uit. Gekocht bij epoxywinkel. Nl. Ik wil deze laag door een vakman laten verwijderen en ook een nieuwe laag door een vakman laten aanbrengen (RAL kleur 5014).

Badkamer van beton ciré voorzien

We maken in onze slaapkamer een badkamer met een gietvloer. We willen betonlook op de wanden, misschien de zijwanden in andere kleur dan de plafond wit. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 18 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gietvloer een lichtere kleur geven

Graag ontvang ik een offerte om de kleur van de gietvloer in de keuken en eetkamer te wijzigen van donkerbruin naar lichtgrijs. Het vloeroppervlakte is 38 m2, zie de bijgevoegde foto.

Partners

Partners van Casius