Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kruipluik op maat vervangen:

Kruipluik op maat vervangen

Mijn kruipluik (bij watermeter) moet vervangen worden (voor een geïsoleerde variant, cementgebonden/betonplex). De matomranding is 810 x 594. Een standaard luik past dus niet; deze moet helaas op maat. Ik ontvang graag een offerte voor een op maat gemaakt luik. Materieel kan ik eventueel zelf aanleveren, zodat alleen hoeft te worden bijgezaagd.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik op maat vervangen uit heel Nederland:

Kruipluik naar kruipruimte maken

Ik wil een kruipluik in de bamboehouten vloer van mijn woonkamer laten maken, zodat de kruipruimte toegankelijk wordt met als doel dat de vloer geïsoleerd kan worden. Het gaat om een standaard maat.

Gat voor een kruipluik maken

Ik zou graag een nieuw kruipluik (standaard maat) gat bij mijn voordeur willen hebben. Dit omdat de oude op een onhandige plek zit.

Kruipluik zagen

Wij willen graag een offerte voor het zagen van een kruipruimtegat inclusief luik. De vloer is van beton en het gat dient de standaard maat te krijgen.

Kruipluik in de vloer zagen

Het zagen van een kruipluik in de trappenkast in de woonkamer. Het gaat om een standaard maat. De vloer in de trappenkast in van beton.

Kruipgat vergroten

In mijn betonnen vloer is een klein kruipgat, 42 x 55 cm. De totale uitsparing in de vloer is 82 x 55 cm. Deze wil ik vergroten naar een standaard maat, zodat een standaard kruipluik in kan. Er is onder de betonnen vloer een gemetseld muurtje, waarvan 1 kant al is omgevallen, de andere staat nog. Geen idee waar deze voor dient.

Luik van de kruipruimte laten vervangen

Wij willen een kruipluik op maat laten maken met isolatie aan de onderzijde. Momenteel komt er vocht langs de randen van het kruipluik omhoog. De afmeting is ongeveer 80 x 60 cm. Momenteel is het luik een asbest plaat. Die zullen we zelf verwijderen. We willen iets van hout of triplex ervoor terug.

Laminaat met afwerkplinten laten leggen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het laten leggen van een laminaatvloer met plakplinten in mijn berging met kruipluik. Maat van de berging is: 3.36 x 1.65 meter. Maat van het kruipluik is: 70 x 50 centimeter.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Wij hebben een kruipruimte, waar op dit moment een niet goed passend houten luik op zit. Hierdoor komt er vaak een nare vochtlucht uit de kruipruimte onze hal in. Ik zoek iemand die een nieuw luik op maat kan maken, waardoor er geen vocht/lucht meer uit de kruipruimte kan komen.

Kruipluik vervangen

Het kruipluik in mijn huis is aan vervanging toe. De rand waarop het steunt, brokkelt af. Er moet dus een nieuwe rand worden gemaakt met daarbij een stevig kruipluik dat isoleert. Ik vermoed dat het luik op maat gemaakt zal moeten worden. De kruipruimte staat standaard onder water.

Tegels leggen en kruipluik maken

Bestaand luik in tegelvloer vervangen en voorzien van tegels en voorzien van een verzonken ring / greep, om luik eenvoudig uit te nemen of een andere voorziening met het zelfde doel. 5 beschadigde tegels grenzend aan luik verwijderen en vervangen met het nodige slijpwerk om tegels op maat te maken. Afmeting binnen ijzeren hoekprofielen van luik circa 609 mm X 543 mm. Diepte vanaf oplegzijde profiel tot bovenzijde tegels 37 tot 45 mm. Tegels en voegmiddel zijn aanwezig.