Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor renovatie galerij en opnieuw leggen pad drainage tegels:

Renovatie galerij en opnieuw leggen pad drainage tegels

Voor ons appartementengebouw zijn op zoek naar een bedrijf die dit zou kunnen doen. Het gaat om het volgende: Post 1; het renoveren van de bestaande situatie van galerij. Post 2; Het opnieuw leggen van nieuwe rubbers voor de bestaande tegels.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie galerij en opnieuw leggen pad drainage tegels uit heel Nederland:

Portiek bij de VvE renoveren

We are VvE of 6 apartment and we need the renovatie of our portiek (staircase + perron). Trap en buitenportiek renoveren: - vloer van de trap en de overdekte galerij voor de huizen langs moet worden gerenoveerd - schilderwerk - stenen en voegen van de gevel moeten opgeknapt worden - plafond opknappen met nieuw stucwerk Uiterlijk september moet de offerte binnen zijn. De uitvoering kan eind van het jaar plaatsvinden.

Renovatie dak en galerij

Het dak van onze woningen moet vernieuwd worden en tevens ook de galerij. Het zijn 2 blokken van 6 woningen naast elkaar. Per stuk hebben de woningen 110m2. Totaal dus 2x660m2 plus galerij. Op de galerij moeten ook drainage tegels komen o.i.d wat ook volstaat. Ook moet er op het plateau bij de voordeuren waterdicht gemaakt worden. Met garantie.