Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor restbeton storten:

Restbeton storten

We willen een betonvloer laten storten onder de terrasoverkapping. Het betreft een vloer van minimaal 10 cm dik. Het betreft 24 m2, dit komt neer op ongeveer 2,4 m3 beton. De beton afwerking moet glad zijn en de vloer mag opgeschuurd worden met spaan. Het hoeft niet gevlinderd te worden. De achtertuin is lastig te bereiken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor restbeton storten uit heel Nederland:

Restbeton laten storten

Ik zoek een aannemer die een betonnen fundering kan realiseren. Ik ben bezig met een project voor in de tuin bij een basisschool in Dongen. Het project betreft het maken van een stenen beeld in die tuin, een zogenaamd knuffelbeeld. De betreffende steen weegt 4.500 kg. Hiervoor moet een fundering worden gestort van 1,20 cm diep, 1,25 x 1,00 meter, totaal dus 1,5 kubieke meter. Mij is verteld, dat er een mogelijkheid bestaat om restbeton te laten storten, dit zou aanzienlijk goedkoper zijn. Dit project ga ik zelf ter plaatse uitvoeren. Ik ben voor de materialen enz. afhankelijk van sponsoren.

Restbeton storten

Wij zoeken restbeton om over een groot terras (circa 250 m2) te storten. Mag in meerdere keren en kleinere hoeveelheden! Dit om naderhand area's te maken met tegels en hout en dergelijke. Ondergrond is van stoeptegels.

Restbeton laten storten

Ik ben een vijver aan het maken en wil een betonvloer erin hebben, het zou gaan om 2 m3 zou graag weten wat dat gaat kosten. Betreft een hoekhuis, goed toegankelijk.

Restbeton laten storten

Betonvloer voor een schuur. Het gaan om 2,5 m3. Achter in de tuin. Bereikbaar vanaf de achterkant van het huis.

Restbeton storten onder woning

Beton storten in de kelder want die is lek. 4 meter lang, 1 meter breed en ongeveer 55 cm hoog. De kelder is te bereiken via de huiskamer dus het moet met een slang.

Restbeton laten storten

Volgende week krijg ik de sleutel van een bedrijfspand waar een betonvloer in ligt van 250 m². Die vloer is wat ongelijk en er zijn nogal wat grote en diepe gaten. Ik hoorde vertellen dat er soms restbeton bestaat, beton dat over is van een grote klus en direct gestort moet worden. Misschien is mijn vloer een goede plek voor dat beton en betekent dit voor mij een mooie vlakke vloer. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn voor ons pand.

Restbeton laten storten

Voor een oprit

Restbeton storten

Graag komen wij met bedrijven in contact die het laatste restje beton in de wagen bij ons willen storten. Gaat om circa 2 kuub. Onze tuin is vanaf de tuin met een 10 meter slang te bereiken. Graag ontvang ik offertes.

Restbeton laten storten

Graag wil ik een fundering voor een atelier achter in de tuin. Het gaat om 2.2 m3 (5.5 x 3.5 meter en circa 10 cm hoog) en en moet langs een ander huis, dus ongeveer 20 meter naar onze tuin. Deze week gestort worden. Alles is klaar nu, inclusief isolatie en betongaas.

Vijverfundering met restbeton storten

Graag zou ik binnen 1.5 week mijn vijver fundering laten storten met restbeton. Het gaat hierbij om 1.5 m3.