Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in kamers:

Laminaat leggen in kamers

Het gaat om totaal 80 m2 meter het zijn 5 kamers, het oude laminaat en ondervloer moet eruit waarna het nieuwe laminaat plus ondervloer en plinten gelegd zal moeten worden wat zijn ongeveer de kosten hiervan en kunt u met behulp van een offerte dit naar mijn email adres sturen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in kamers uit heel Nederland:

Slaapkamer behangen en laminaat leggen in gehele woning

Ik wil een slaapkamer eerst behangen (13.2 m2) dan in dezelfde kamer de laminaat leggen en de rest van het huis. Ook laminaat leggen (ongeveer 52 m2 totaal), de laminaat is voor het hele huis zelfde kleur. Graag wil ik mij laten adviseren in mogelijkheden van vloeren. Ik wil best wat meer betalen voor goede kwaliteit. Witte kleur. Behang ga ik zelf halen. Oude laminaat haal ik er zelf uit. In de gang zit een kleine verzakking, wellicht dat hier ook even naar gekeken kan worden.

Laminaat leggen in een woonkamer

Ik wil in de 2e helft van augustus mijn laminaatvloer met ondervloer verwijderen uit mijn woonkamer van 42 m². Daarna wil ik er nieuwe ondervloer met laminaat laten leggen onder een hoek van 45 graden. De woning is bewoond, ik ruim de woonkamer gedeeltelijk leeg. Enkele grote meubelstukken blijven echter staan en moeten verplaatst worden tijdens de klus. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 15 m2 in slaapkamer. Het tapijt moet worden verwijderd. Geen ondervloer leggen. Bed gedeeltelijk demonteren en opnieuw monteren.

Laminaat leggen

Ik heb een nieuwe woning vandaag gekregen zou gaarne willen dat er laminaat gelegd wordt ik heb bij diverse bedrijven een offerte uitgezet en kijk ik welke het beste voor mij zou zijn qua prijs/kwaliteit. De plattegrond ontvang ik vandaag of morgen, het is nog niet duidelijk over hoeveel vierkante meter het gaat. Deze gegevens zal ik echter wel snel tot mijn beschikking hebben. Er moeten ook ondervloeren gelegd worden en plakplinten. Ik ga het zelf aanschaffen. Er hoeft geen oude vloer verwijdert te worden.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade ontvang ik graag prijsopgave voor het het deels verwijderen en opnieuw leggen van een laminaatvloer inclusief ondervloer in woonkamer, slaapkamers en hal, totaal ongeveer. 75 m2. De oude vloer heeft waterschade en is deels al verwijderd. Graag 2 offertes, één met en één zonder het aanleveren van materiaal.

Laminaat leggen met een ondervloer

Het gaat om een kleine kamer van 2 x 3.50 meter. Laminaat en ondervloer. Overwegen om het zelf te leggen, maar hebben nagenoeg geen ervaring.

Parketvloer en laminaat in het hele huis leggen

Wij willen een vloer laten leggen in onze hele nieuwbouwwoning in Weesp (verwachte opleverdatum in december). Het betreft een houten vloer op de begane grond met vloerverwarming. Op de 1e en 2e etage laminaat. Grofweg is per verdieping 50 m2. De vloeren willen we bij Praxis aanschaffen. Graag een offerte voor het leggen inclusief het plaatsen van (hoge) plinten. Bijgevoegd de tekeningen van de woning.

Laminaat leggen in lege slaapkamer

Lege slaapkamer van 20 m2.

Laminaat in gang leggen

Betreft het leggen van 12 m2 laminaat Lissabon XL inclusief ondervloer en plak plinten. In de gang zitten negen deuren waar dit om gelegd moet worden. Graag ontvang ik prijsopgaaf.

Laminaat leggen

Ik wil graag een laminaatvloer van gemiddelde prijs en kwaliteit laten leggen over 25 m2 in de woonkamer. Het oude laminaat haal ik er zelf wel uit. Er moeten ook ondervloeren gelegd worden en plakplinten. Ik denk iets minder dan 30 meter aan plinten. De oude vloer haal ik er zelf uit.

Partners

Partners van Casius