Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Tilburg of directe omgeving.

1725 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Tilburg:

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat gekocht en wil in mijn nieuwe huis graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2 (slaapkamers, hal en woonkamer). Het huis wordt kaal opgeleverd en de ondervloer zal ik zelf laten leggen. Het is allemaal op de begane grond.

Parketvloer laten schuren

schuren 25m2 eiken parket vloer is vlekkerig door verkeerde behandeling

Scheuren in grindvloer repareren

Ik heb een scheur in de grindvloer waar de bestaande bouw overgaat in een aanbouw. Scheur is 'n paar meter lang en enkele mm. breed. Wie kan dit repareren incl. leveren van steentjes. Uitvoering in overleg.

Gietvloer benedenverdieping

Benedenverdieping van huis uit 1905. 40 m2 , huidige vloer tegels/plavuizen

Scheuren in een grindvloer repareren

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn grindvloer kan repareren. Mijn kamer is 8,5 meter lang en er loopt 1 scheur van voor naar achter (op de laatste meter na). De breedte van de scheur is ongeveer 3 mm. De vloer is al 30 jaar oud en ik heb er geen materiaal meer van. Kan dit nog enigszins mooi gerepareerd worden en wat zijn de kosten hiervan?

Kruipruimte dichtstorten, vloerverwarming plaatsen en gietvloer

Op korte termijn wil ik de begaande grond verbouwen. In de woonkamer zit nog een kruipruimte van ongeveer 36 m2 met een diepte van 50 cm die dicht gestort moet worden met schuimbeton. En over de gehele begaande grond, ongeveer 72m2, zou ik graag een gietvloer met vloerverwarming willen aanleggen. Er liggen tegels en houten vloeren. Graag laat ik mij informeren over de mogelijkheden qua vloerverwarming, ik heb dit zelf proberen uit te zoeken, maar er is zo veel dat ik niet goed weet wat het beste is in mijn geval. Rond eind augustus/ begin september wil ik graag beginnen.

Gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning

Wij willen gietvloer (35 m2) op de 1e etage laten zetten (3 slaapkamers en overloop) en op de bovenkant van de trappen. Trap naar 1e etage en trap naar de zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning waar de vloerverwarming al is geplaatst. Is het mogelijk om alsnog een gietvloer te realiseren?

Egaliseren van balkon plavuizen

Ik wil mijn balkon waar plavuizen op liggen laten egaliseren i.v.m. de puppies die wij onlangs hebben gekocht, dus een nieuw vloertje aanbrengen wat niet te glad is. Het is op de begane grond in de flat.

Zandcementvloer aanbrengen op vloerverwarming

Ik wil graag zandcementvloer laten leggen op een vloerverwarming. Het gaat om 55 m2, woonkamer, keuken, gang en toilet. Indien er een scherpe offerte wordt aangeboden kan het ook meteen betegeld worden.

Laminaten vloer of pvc vloer leggen

Wij zoeken iemand die voor ons een pvc vloer of een laminaat vloer kan leggen. De plaatsing zou midden maart het beste uitkomen, dit voor de keuken die in week 13 van 2020 wordt geplaatst. De huidige vloer betreft een tegelvloer met vloerverwarming. Het soort vloerverwarming durf ik niet te zeggen. Ik zou graag een offerte willen over de plaatsing van zowel pvc als laminaat, ben hier namelijk nog tussen aan het twijfelen. Als een laminaatvloer überhaupt mogelijk is. Ik heb helaas geen precieze afmetingen van de woning. De oppervlakte beneden is geschat 40-50 m2. De sleutel krijgen we eind februari. Als er iets afgevoerd moet worden doen we het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Verzakte vloer in woonkamer herstellen

In mijn woonkamer is mijn vloer aan het verzakken, vermoeden is dat de balken eronder niet goed bevestigd zijn. Deze stevig maken en eventueel isolatie toepassen nu het toch open ligt. Een schatting van de oppervlakte is 8 x 3 meter. De vloer bestaat uit hout laminaat.

Grindvloer reinigen

Ik wil graag mijn stizovloer laten reinigen. Heb een lekkage bij de muur in de douche gehad , tevens ook de muur van de slaapkamer. De vloer slaat wit uit als die droog is maak ik de vloer nat heeft die weer de originele kleur. De plek op de stizovloer bedraagt ruim gemeten 1 meter lang en breed 70 cm. Graag hoor ik van u.

Schade herstellen na lekkage

Op de zolder is de boiler stuk gegaan en hevig gaan lekken. De lekkage is via de muren naar de woonkamer op de onderste verdieping gegaan. Vochtschade op de muren en het laminaat tot gevolg.

Gietvloer van kleur veranderen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een klein stukje gietvloer van 420 bij 270 cm kan renoveren. We zouden deze vloer graag een andere kleur geven. Dat kan ons betreft met een laklaag of een nieuwe laag vloer.

Diverse vloeren leggen

In een nieuwbouwwoning wil ik straks op de beneden verdieping pvc of tegels leggen en op de eerste verdieping laminaat (beiden met vloerverwarming). De benedenvloer is ongeveer 51 vierkante meters, boven ongeveer 37 M . Wat kost het om dit te laten leggen? Svp hierbij dus het verzoek voor een offerte voor de kosten van het leggen van de verschillende materialen incl evt. (indien nodig) egaliseren van de ondervloer (bij de pvc vloer en/of tegelvloer).

Kruipluik op maat vervangen

Mijn kruipluik (bij watermeter) moet vervangen worden (voor een geïsoleerde variant, cementgebonden/betonplex). De matomranding is 810 x 594. Een standaard luik past dus niet; deze moet helaas op maat. Ik ontvang graag een offerte voor een op maat gemaakt luik. Materieel kan ik eventueel zelf aanleveren, zodat alleen hoeft te worden bijgezaagd.

Renovatie galerij en opnieuw leggen pad drainage tegels

Voor ons appartementengebouw zijn op zoek naar een bedrijf die dit zou kunnen doen. Het gaat om het volgende: Post 1; het renoveren van de bestaande situatie van galerij. Post 2; Het opnieuw leggen van nieuwe rubbers voor de bestaande tegels.

Laminaat repareren

Er zijn diverse stoot- en valplekken in ons laminaat. Gaat in totaal om 6 plekjes. We zouden dit graag laten herstellen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Laminaat repareren

Door een omgevallen bureau zit in mijn laminaatvloer een deuk ter grootte van een muntstuk van 2 euro. De diepte is zo’n 2 mm. De oppervlakte van de ruimte is 40 m2 en de beschadiging zit in het midden van de ruimte. Er is geen laminaat meer over.

Plinten laten leggen

Ik wil graag onze benedenverdieping voorzien van wat hogere plinten circa 10 cm hoog, kleur Ral 9010 circa 30 meter plinten.Het zijn recht gestukadoorde muren.

Restbeton storten

We willen een betonvloer laten storten onder de terrasoverkapping. Het betreft een vloer van minimaal 10 cm dik. Het betreft 24 m2, dit komt neer op ongeveer 2,4 m3 beton. De beton afwerking moet glad zijn en de vloer mag opgeschuurd worden met spaan. Het hoeft niet gevlinderd te worden. De achtertuin is lastig te bereiken.

Houten vloer leggen in woonkamer

Ik wil een eiken- of grenenhouten vloer laten leggen in de woonkamer (ca. 28-30m2) incl. Levering van de houten vloerdelen. Momenteel ligt een laminaatvloer in de kamer met daaronder een tegelvloer, die mogelijk eerst geëgaliseerd moet worden. Bijgevoegde plattegrond. Foto's van de ruimte staan op funda:

Cementdekvloer aanbrengen

Wegens een aanbouw op de 2e verdieping van onze woning waarvan de vloer hoger ligt dan de oorspronkelijke vloer willen wij over een oppervlakte van 25 m2 de vloer 5 cm ophogen. De ondegrond is van beton.

Yoga ruimte van kurkvloer voorzien

Ik wil een yoga ruimte van 7 meter bij 11 meter te voorzien van een kurkvloer.

Laminaat op leistenen vloer leggen

Ik wil graag in mijn hal, huiskamer en keuken laminaat op mijn leistenen (niet effen, ongelijkmatige) vloer leggen. Deze heeft vloerverwarming. Mijn vraag is of de leistenen vloer kan blijven liggen en dat ik de laminaatvloer hier bovenop kan leggen met een zachte ondervloer. Bij elkaar schat ik dat het zo'n 40 m2 is. Ik hoor graag of dit kan en wat de kosten voor aanleg zijn.