Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Tilburg of directe omgeving.

1723 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloeivloer van beton aanbrengen, vloer laten leggen, vloerverwarming leggen, betonvloer storten en vlinderen, visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen, anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging, beton Vloer egaliseren en plak pvc vloer leggen (100 m2), broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, gietvloer met vloerverwarming aanleggen, visgraat pvc leggen, betonnen fundering voor een tuinhuis aanpassen, grindvloer verwijderen of herstellen, nieuwe parketvloer woonkamer laten leggen, badkamer installeren / tegelen / stucen, betonvloer verlagen, waterschade laminaat herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Tilburg:

Plinten laten leggen

Ik wil graag onze benedenverdieping voorzien van wat hogere plinten circa 10 cm hoog, kleur Ral 9010 circa 30 meter plinten.Het zijn recht gestukadoorde muren.

Restbeton storten

We willen een betonvloer laten storten onder de terrasoverkapping. Het betreft een vloer van minimaal 10 cm dik. Het betreft 24 m2, dit komt neer op ongeveer 2,4 m3 beton. De beton afwerking moet glad zijn en de vloer mag opgeschuurd worden met spaan. Het hoeft niet gevlinderd te worden. De achtertuin is lastig te bereiken.

Houten vloer leggen in woonkamer

Ik wil een eiken- of grenenhouten vloer laten leggen in de woonkamer (ca. 28-30m2) incl. Levering van de houten vloerdelen. Momenteel ligt een laminaatvloer in de kamer met daaronder een tegelvloer, die mogelijk eerst geëgaliseerd moet worden. Bijgevoegde plattegrond. Foto's van de ruimte staan op funda:

Cementdekvloer aanbrengen

Wegens een aanbouw op de 2e verdieping van onze woning waarvan de vloer hoger ligt dan de oorspronkelijke vloer willen wij over een oppervlakte van 25 m2 de vloer 5 cm ophogen. De ondegrond is van beton.

Yoga ruimte van kurkvloer voorzien

Ik wil een yoga ruimte van 7 meter bij 11 meter te voorzien van een kurkvloer.

Laminaat op leistenen vloer leggen

Ik wil graag in mijn hal, huiskamer en keuken laminaat op mijn leistenen (niet effen, ongelijkmatige) vloer leggen. Deze heeft vloerverwarming. Mijn vraag is of de leistenen vloer kan blijven liggen en dat ik de laminaatvloer hier bovenop kan leggen met een zachte ondervloer. Bij elkaar schat ik dat het zo'n 40 m2 is. Ik hoor graag of dit kan en wat de kosten voor aanleg zijn.

Kieren in laminaatvloer verhelpen

Ik wil graag dat gekeken wordt naar de laminaatvloer in de woonkamer. Deze sluit niet goed aan en staat op verschillende plaatsen open. Het betreft een vloeroppervlak van circa 36 m2.

Eiken houten vloer doorleggen en behandelen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een huis waar nu in de woonkamer al een houten vloer ligt. De aangrenzende keuken heeft een tegelvloer (10 m2). Is het mogelijk om over deze tegelvloer een nieuwe houten vloer te leggen? Er zit wel wat hoogteverschil in. De houten vloer in de woonkamer ligt iets hoger dan de tegels in de keuken, dus als daar overheen een houten vloer komt, zal die vloer in de keuken weer wat hoger komen te liggen. Daarna zullen zowel woonkamer als keuken ook geschuurd en gelakt/in de olie gezet moeten worden lijkt mij, zodat de kleur echt overal hetzelfde is? We staan open voor advies hierin!

Vloer egaliseren

Graag ongeveer 50 vierkante betonvloer van nieuwbouw egaliseren

Laminaat leggen in de slaapkamer

De klant heeft zelf laminaat gelegd, maar is er mee gestopt, omdat het laminaat onder spanning kwam te staan. De klant wil het graag door de vakman laten afmaken. Er moet nog ongeveer 12 vierkante meter worden gelegd.

Brandschade aan laminaat herstellen

Ik heb brandschade in mijn laminaat van mijn woonkamer. Deze wil ik laten herstellen. Betreft 3 planken.

Grindvloer op grindvloer leggen

Ik wil in mijn bestaande grindvloer, 100 m2, sleuven laten frezen voor vloerverwarming. Daarna egaliseren, sleuven dicht maken. Kan hier bovenop gewoon weer een grindvloer opgelegd worden of moet alles dan geëgaliseerd worden? Graag advies en een prijs voor 100 m2 geseald. De sleuven en de vloerverwarming zullen door derden worden uitgevoerd.

Laminaat leggen in hal en gang

Het leggen van een laminaatvloer van in totaal 13 vierkante meter. Laminaat en ondervloer en eventueel plinten. Plinten en tapijt moeten verwijderd worden. De oude plint terugplaatsen of een nieuwe (nog te kopen). Graag bespreek ik met u wat er te doen is en hoeveel tijd het kost. Het is een gang met wat hoeken en een voorportaal.

Betonlook op vloer aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen hebben betreft het laten leggen van een betonlook vloer op een cementdekvloer, nieuwbouw. De oppervlakte is 60 m2.

Door waterschade beschadigd laminaat vervangen

Aquarium in de woonkamer is kapot gegaan. Hierdoor waterschade aan laminaatvloer in de woonkamer. Betreft het middenstuk van de woonkamer. Ruim 60 liter water. Hierdoor moet gehele vloer vervangen worden. Vloer ligt er nog geen 2 jaar. Graag gratis offerte voor het verwijderen van huidige vloer en afvoer hiervan en leggen nieuwe laminaat en verwijderen huidige plinten aan de muur en nieuwe plinten leggen. Gaat om ruim 55 m2 en huidige laminaat kost 39,95 euro per m2 met V-Groef.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. In totaal gaat het om 40 m2. Er zitten veel hoeken en ook hebben de twee kamers een schuine wand. Tussen de tegels bij de keuken en het keukenblok zit nog een strip van circa 10 cm waar laminaat moet. Er dient ook een ondervloer geplaatst te worden en ook moeten er plinten komen.

Laminaat leggen in appartement

Het laten leggen van laminaat in een appartement van 27 m2.

Laminaatvloer leggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het laten leggen van een laminaatvloer. Oppervlakte huis

Tegelvloer en vloerverwarming vervangen

Wij hebben in onze woonkamer van ongeveer 60 m² een vloer liggen van 2 lagen tegels, met daaronder een 20 jaar oude vloerverwarming die als bijverwarming dient. We willen die tegelvloeren laten slopen, inclusief de oude vloerverwarming. Daarna moet de afwerkvloer geëgaliseerd worden en willen we weer een nieuwe vloerverwarming als bijverwarming laten plaatsen. Als afwerking willen we een marmeren tegelvloer laten leggen. De richtprijs voor het bestellen van de tegels bij uw bedrijf is €85,00 per m². Al het afval moet worden afgevoerd. Wij zitten in de oriënterende fase en willen bij een passende aanbieding deze klus in de 2e helft van 2018 laten uitvoeren. Wij ontvangen graag uw vrijblijvende offerte.

Betonvloer storten en vlinderen

Het laten leggen van een betonvloer van 10 cm dik met een oppervlakte van 50 m2 waarvan de grote ruimte 11 x 4 meter is en 2 kleine ruimtes, gang en bijkeuken. Als het mogelijk is pigment in het beton aanbrengen zodat het beton donkerder oogt.

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Gleuven frezen tbv vloerverwarming ruimte is 9x5

Grindvloer of betonlook vloer leggen

Mijn zoon heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en we zijn daar nu aan het klussen. We hebben in de hal een laag tegels van de vloer afgehaald en daar ligt nog een laag onder. Zo hebben we de vloerhoogte ongeveer gelijk gemaakt met de cement dekvloer in de toiletruimte. We willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van 5 m² grindvloer of betonlook vloerafwerking in de hal en toiletruimte. Als het mogelijk is willen we dezelfde afwerking op de achterwand van het toilet. We willen een afspraak maken om de klus te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Vloer schuren en lakken of met olie behandelen

Ik heb in mijn nieuwe woning een houten vloer op de begane grond. Deze wil ik laten behandelen (schuren en wat nodig is: lakken of met olie behandelen)

Verlijmde vloerplaten verwjderen

Ik wil 65 m2 vloerplaten laten verwijderen hadden er vandaag uit moeten zijn maar met steekmes lukt het niet echt Graag een kosten plaatje sturen Per app ivm nog geen aansluiting internet Groet

Convectorput verwijderen en dicht maken

Wij hebben een hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 22 september de sleutel. Er wordt rond half oktober vloerverwarming geplaatst en voor die tijd willen wij graag de huidige convectorput van 150 x 40 cm laten dichten. We ontvangen graag uw advies en prijsopgave. Eind september of begin oktober willen we dit laten verzorgen.