Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Teteringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Teteringen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Teteringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Teteringen of directe omgeving.

94 klanten uit Teteringen bevelen een bij Casius in Teteringen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Teteringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Teteringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Teteringen:

Laminaat leggen in nieuwbouw

Op 19 juli ontvangen wij de sleutel van het nieuwbouwhuis. Op de begane vloer zouden wij een ondervloer en laminaatvloer willen leggen. We hebben de ondervloer en laminaat al gekocht bij Gamma Breda. Het houten materiaal wordt dan op 19 juli gebracht om te kunnen wennen aan de temperatuur van de woning. Dan is de vraag wanneer jullie zouden kunnen komen, rekening houdend met de juiste toestand (vochtigheidsgraad)? Liefst zo snel als mogelijk, zodat wij direct erna zouden kunnen verhuizen. Het gaat om ongeveer 43 m2.

Smeervloer op vloerverwarming laten aanbrengen

Smeervloer aanbrengen in een nieuwbouw woning, afmeting 18 m2. En ook in de schuur, hiervan is de afmeting 12 m2.

Vloer met vloerverwarming verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een twee-onder-een-kapwoning. Als alles voorspoedig verloopt, verwachten wij de overdracht eind 2017. Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het verwijderen van 74 m² gelijmde tegelvloer met daarop een grindvloer. In de betonnen ondergrond ligt oude vloerverwarming. U mag voor het verwijderen daarvan separaat een bedrag in de offerte opnemen. Het gaat om de woonkamer, gang en keuken. Een afvalcontainer kan op de oprit geplaatst worden. De woning staat niet op Funda, want is in de 'stille verkoop'. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Geïsoleerde betonvloer leggen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1970 gekocht en hebben daarvan inmiddels de sleutel. De houten vloeren worden verwijderd en wij willen daar in juli graag een geïsoleerde betonvloer van 70 m² laten maken. Daarop zullen we dan later vloerverwarming aan laten leggen. De werkvolgorde is dat er eerst een laag zand moet worden gestort en geëgaliseerd. Daarop komt dan isolatiemateriaal met een betonvloer. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tegelvloer verwijderen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een tegelvloer die in cement is gelegd. De oppervlakte is 60 m2 en de totale dekvloer is 5 a 6 cm inclusief 2 cm vloerverwarmingsslangen. De vloerverwarming dient intact te blijven. Het puin zal moeten worden afgevoerd.

Beton- en gietvloer aanbrengen in de schuur

De schuur is ongeveer 3 bi 4 meter groot. Hier zal een betonvloer gestort moeten worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor een gietvloer.

Laminaat leggen met electriche vloerverwarming

Ik wil graag 52 m2 laminaat, met 4 elektrische vloerverwarming matten, die ieder 4 m2 zijn (50 bij 800 cm), laten leggen. Wij beschikken zelf over de materialen.

Granito gangvloer laten leggen

Wij willen in de hal (bij binnenkomst bij de voordeur) een klassieke granito vloer laten leggen, met een grijze kern en zwarte buitenranden, zoals je deze vaak ziet in oude woningen. Nu ligt in ons huis nog de oorspronkelijke plavuizen vloer uit 1955. De hal is 2.35 bij 1.07 meter. Langs de randen ligt een plavuizen vloer met aan twee zijden klassieke tegeltjes langs de rand, waar ook iets anders voor in de plaats moet, hopelijk kan dit meegenomen worden door het bedrijf dat de vloer legt. Wij laten binnenkort onze trap renoveren en zouden het liefst voor die tijd de nieuwe vloer in de hal zien, zodat de trap hierna gelegd kan worden.

Trappen en overlopen renoveren

Op de 2 trappen en de overlopen ligt nu vloerbedekking. Graag zou ik dit laten vervangen door laminaat. De trappen hebben 12 treden en graag wil ik de treden met grijs laminaat en de stootborden met witte laminaat laten bekleden. De overlopen dient een grijze laminaat te krijgen. Overloop 1 is 1.20 bij 1.20 meter en overloop 2 is 2 bij 2.5 meter.

Betonvloer egaliseren met egalisatiemortel

Wij hebben een betonvloer van 16,5 vierkante meter die is geëgaliseerd met egalisatiemortel maar is niet helemaal gelijk waardoor er nog geen vloer op gelegd kan worden. Het betreft een nieuwe vloer in een serre. Er moet een PVC vloer opgelegd worden. Even zien hoeveel hoogte nodig is om het glad te krijgen. Strak en glad vanwege de pvc vloer die erop komt.

Lamiaatvloer in woonkamer leggen

35 m2 lamiaatvloer leggen in woonkamer. Laminaat kopen we zelf.

leggen van keramische tegels in diverse ...

leggen van keramische tegels in diverse ruimtes,waarvan enkele met vloerverwarming

er moeten op de 1e en 2e verdieping ...

er moeten op de 1e en 2e verdieping travertin (marmer) in alle vertrekken vloertegels worden gelijmd.