Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tegelvloer met plavuizen laten egaliseren:

Tegelvloer met plavuizen laten egaliseren

Wij willen een tegelvloer met plavuizen laten egaliseren. Door de dieper liggende voegen zal er 2 x geëgaliseerd moeten worden. Het betreft een ruimte van 55 m2 verdeeld over een hal met toilet en een woonkamer met open keuken. Alles is drempelloos. In de hal bevindt zich een watermeterput. De te leggen PVC vloer wordt door mijzelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant wil graag in de derde week van februari worden geholpen.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer met plavuizen laten egaliseren uit heel Nederland:

Tegelvloer verwijderen

Plavuizen verwijderen, zonder vloerverwarming te beschadigen, 85 m2 op begane grond van eengezinswoning. Weet niet zeker of tegels gelijmd zijn of in cement gelegd zijn. Graag offerte voor beide varianten. Er is mogelijkheid tot plaatsen container dichtbij huis

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen

Ik wil een tegelvloer in de huiskamer. Het oude laminaat (40 m2) en stukje plavuizen (2 m2) in de keuken weghalen. Eventueel egaliseren en nieuwe vloer leggen. Nieuwe tegels heb ik wel uitgezocht, maar nog niet aangeschaft. De badkamer wand- en vloertegels en douchewand plaatsen. Vooraf het bad verwijderen. En een nieuwe wasbak monteren. De badkamer is 2 x 2 meter. Op de wanden tot het plafond tegelen. De maten zijn circa maten, ik zal nog even moeten opmeten wat de maten precies zijn.

Tegelvloeren verwijderen en badkamer en toilet slopen

Dag. Ik wil een oud woonboerderijtje aankopen met kluswerk dat ik echt zelf niet kan. Ik word blij van uw site. Kan ik een vrijblijvende offerte krijgen voor: - verwijderen getrommelde marmeren vloer 100 m2 en de vloerverwarming eronder behouden. Vloer weer egaliseren. - plavuizen vloer verwijderen 28 m2. Hier zit geen vloerverwarming onder. - (aanwezig in de badkamer) toilet: tegels van de muur en vloer. Toilet en fonteintje afvoeren en tegels ook. Twee muurtjes van het toilet wegbreken. Vloer egaliseren. - badkamer van 2.5 x 3 (waar een hoek van dat aparte toilet uit is): douche, wastafel eruit. CV verwarming aan muur eraf omdat dat muurtje van het aparte toilet is (ik wil van deze badkamer en toilet 1 geheel maken). Tegelvloer en tegels muren eraf. Vloer egaliseren. - puin afvoeren. M.u.v. de 200 m2 vermalen marmeren vloer. Ik kan foto's sturen. Graag hoor ik van u.

Sleuven in de vloer frezen

Voor het frezen van sleuven in een bestaande vloer van maximaal 10 m2, 5.50 x 1.50 meter, wil ik graag een offerte aanvragen. De sleuven zijn bedoelt voor het zelf aanbrengen van vloerverwarmingsbuizen. De vloer is momenteel voorzien van een tegelvloer, plavuizen.

Vloerverwarming installeren en tegelvloer leggen

Graag wil ik weten wat de kosten ongeveer zijn van: - Vloerverwarming laten installeren op de nu kale betonnen vloer, 89 vierkante meter; - Daarboven vloer, tegels leggen: oude plavuizen/ estriken, 89 vierkante meter. Er ligt nu een betonnen, gladde vloer. Deze is nog niet afgewerkt. Een vloerverwarming die op een warmtepomp werkt. Uitvoering oktober of november.

Tegelvloer verwijderen en ondergrond egaliseren

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen daar ongeveer 65 m² plavuizen die in cement gelegd zijn laten verwijderen. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden. Er is plaats voor een afvalcontainer bij de woning. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tegelvloer leggen in woonkamer en open keuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de woonkamer inclusief open keuken. Betreft ongeveer 30 m2, in L-vorm. Het gaat om plavuizen. Er liggen nu ook plavuizen, deze dienen verwijderd te worden. De tegels liggen in cement.

Tegelvloer laten egaliseren

Wij gaan de huur van de woning van onze ouders opzeggen. Hier liggen plavuizen in en daarover moet van de woningbouw een egalisatielaag worden aangebracht. De oppervlakte is ongeveer 28 m2. Betreft de begane grond.

Partners

Partners van Casius