Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat met ondervloer laten leggen:

Laminaat met ondervloer laten leggen

Ik wil 25 m2 (natuur eiken) laminaat, inclusief ondervloer, leveren en laten leggen. Inclusief het verwijderen van de oude vloer (optioneel is afvoeren).
Onze klant uit Sint Michielsgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat met ondervloer laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en leggen. Daarnaast zal de vloer en evt. Muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van +/- 25m2 (hal en slaapkamer), onduidelijk is nog of vloer onder woonkamer ook vochtig is. Dan zou er 30m2 bij komen

Laminaat leggen

Wij willen graag laminaat laten leggen op de 1ste en 2de verdieping in onze nieuwe woning aan de leidsche RIjn. Alles bij elkaar is de oppervlakte 86 m2. Ook de ondervloer. Alles gehaald bij Praxis. Ondervloer: Platen comfort. Laminaat: Montmelo Natuur Eik. Voorkeur Datum: 6, 7, of 8 augustus 2018.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen op de begane grond(huiskamer, hal).

Laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer + plinten (Hoge) laten leggen. Vanaf

Laminaat leggen en plinten bevestigen

Laminaat leggen en plinten bevestigen voor ca. 65 m2. Inclusief ondervloer. Er ligt nog een vloerbedekking in, welke er uit gehaald moet worden. Betreft dezelfde aantal vierkante meters.

Laminaat in de gang en slaapkamer leggen

Gang en slaapkamer met ondervloer en plinten.

Laminaat op een ondervloer laten leggen

Het gaat om 70 m2 laminaat leggen en 35 m2 ondervloer. Eind augustus wil ik graag starten met de klus. Wat kost het leggen van een laminaat vloer en ondervloer plus platte plintjes per vierkante meter?

Laminaat leggen in de slaapkamer

Ik wil in de slaapkamer laminaat laten leggen. Het gaat om 10 vierkante meter met het leggen van de ondervloer en het monteren van de plinten.

Laminaat laten leggen

Heb een vlakke vloer (flatwoning) en wil het oude laminaat verwijderd hebben inclusief ondervloer. Wil daarna nieuwe ondervloer en daarover laminaat. Mijn woning is 75 vierkante meter. Laminaat wat ik gezien heb bij de Gamma kost 10,50 euro per vierkante meter. Kunt u mij dan een offerte geven wat het mij totaal zou kosten, zoals hier boven beschreven?

Oude laminaatvloer laten vervangen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het leggen van een laminaat vloer + ondervloer op zolder + plakplinten op zolder. De afmeting is ongeveer 29m2. Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude laminaatvloer en ondervloer?

Partners

Partners van Casius