Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor badkamervloer granito:

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m
Onze klant uit Schaijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer granito uit heel Nederland:

Granito vloer verwijderen en badkamervloer egaliseren

Ik wil mijn badkamervloer gaan tegelen. De badkamer vloer is iets minder dan 5m2. Er ligt nu een Terrazzo vloer in. Tegels erin leggen. Nog geen idee of de huidige vloer eruit moet of erin kan houden. 60x60 tegels, graag in overleg over wat voor tegels er mogelijk zijn.

Granito badkamervloer herstellen

Onze badkamervloer van 234 cm bij 167 cm met een rand van 10 cm, heeft enkele scheurtjes en kraken. Soms is er sprake van lekkage en volgens mij is herstellen nodig. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Granitovloer in de badkamer leggen

Mijn badkamer is ongeveer 2 x 2,5 meter groot en er is een douchegedeelte van 1 m². De badkamervloer bestaat uit granito en een deel is gestort beton. Ik wil op de badkamervloer, m.u.v. het douchegedeelte nieuw granito laten aanbrengen. Ik wil een afspraak maken om de vloer hier te laten beoordelen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Granito vloer verwijderen en badkamervloer egaliseren

Ik krijg op 6 april de sleutel van het door mij gekochte appartement uit de jaren '80. Het ligt op de 3e verdieping in een complex zonder lift. Ik wil hier de granito vloer van 4 m² uit de badkamer laten verwijderen en de vloer laten egaliseren. Ik wil de klus bij voorkeur in week 15 laten uitvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Granito badkamervloer aanbrengen

Het betreft het storten van een granito vloer in de badkamer. De oppervlakte is 2.50 m2 met drempel, opstaande rand en afvoerputje.

Granito vloer vervangen door tegels

Ik wil de badkamervloer laten vervangen. Het is nu een granito vloer met opstaand randje, deze wil ik uit laten breken. Ik wil graag tegels erin hebben. De badkamer is 1.70 x 1.90 meter. De badkamer is op de begane grond, je moet alleen een paar treden een trap op. Wat zijn de kosten voor het werk?

Terrazzo polijsten op de badkamervloer

De badkamervloer is van granito/terazzo. Deze heeft kalkaanslag en witte plekken. Hij is 5m2 inclusier de opstaande randjes van ongeveer 10cm graag deze weer netjes maken, polijsten en impregneren als dat nodig is.

vervangen badkamervloer

Betreft het vervangen van een badkamervloer: Er zitten scheuren in de granito badkamervloer. De badkamer is relatief klein: ongeveer 100 x 200 cm. en bevindt zich aan de Clercqstraat in Amsterdan (2-hoog) De granito vloer moet verwijderd worden, wellicht ondervloer ook vernieuwen, vervangen oude afvoer (lood? door pvc), nieuwe vloer (lewisplaten met licht beton?), iets van een waterkering verwerken in de nieuwe vloer, vloertegels leggen (al aanwezig) en voegen inwassen. Wellicht dat we (afhankelijk van de prijs, ook de wanden willen laten tegelen (incl. her-montage wandradiator) Kunnen we een vrijblijvende offerte krijgen voor deze werkzaamheden (desgewenst na inspectie van de bewuste ruimte) met vriendelijke groet Ger en Jeannet