Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schaijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schaijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schaijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schaijk of directe omgeving.

28 klanten uit Schaijk bevelen een bij Casius in Schaijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schaijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, aanbrengen zandcement dekvloer, travertin vloer leggen (46m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schaijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schaijk:

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m

Schoolvloer egaliseren

De klasvloer is gemaakt en afgewerkt met een coating en bedraagt een oppervlakte van 148 m2. Momenteel staan de afvoerputjes hoger dan de vloer hierdoor loopt het water na het reinigen niet af naar de afvoerputjes. De twee putjes moeten verlaagd worden en dan de vloer opnieuw coaten. Bij voorkeur in de zomervakantie uitvoeren, als er geen school is.

Laminaat verwijderen en leggen

Het leggen van laminaat en het eruit halen van het oude inclusief de vloerbedekking eronder. Circa 15 tot 20 m2.

Vloerbedekking vernieuwen

Graag offerte voor het leggen van vloerbedekking. Het gaat om een ruimte van 3 x 4 meter, inclusief verwijderen van de oude vloerbedekking.

Novilon op de vloer leggen

Wij willen graag een Novilon vloer gelegd hebben. Ook willen we daar graag overzetplinten bij geplaatst hebben. Het vloeroppervlakte is 51.5 meter. De oude Novilon vloer wordt zelf verwijderd. Wij zouden het wel fijn vinden als de vakman de oude vloer afvoert.

Egaliseren beschadigde cementvloer

Egaliseren van een vrij weinig beschadigde cementvloer op zolder. Ongeveer 35 m2.