Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer en cementdekvloer aanbrengen:

Betonvloer en cementdekvloer aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het aanbrengen betonvloer boven vloerisolatie: 10 cm dik, 180 m2. Aanbrengen cementdekvloer boven vloerverwarming: 6 cm dik, 180 m2.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer en cementdekvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Vloer t.b.v. een aan te leggen Zwembad

Ik wil graag 2 opties naast elkaar leggen. Voor 2 verschillende soorten zwembaden. 1 voor een dragende Betonvloer van 23 m2 met een dikte van 15 cm. als fundering. En een andere optie betreft alleen een Cementdekvloer van 20 m2 van slechts 5 cm dik welke geen dragende functie heeft.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 7 m2

De werkzaamheden betreffen: 1) het verwijderen en afvoeren van de huidige tuintegels binnen in schuur en eventueel enig afgraven van zand. 2) voorbereidende werkzaamheden en het storten van een (glad) betonvloertje van ongeveer 10 centimeter hoogte binnen in de schuur. De afmeting van het vloertje is ongeveer 3,0 x 2,20 meter. De vloer moet voldoende, het gaat om de schuur

Betonvloer woonkamer

Betonvloer realiseren in onze woonkamer van 64 m2, het is een nieuwbouwwoning met cementdekvloer.

Begane grond vloer storten

storten van betonvloer begane grond: ca 10 cm dik, opp 80 m2 later (na de vloerverwarming) het aanbrengen van een cementdekvloer: ca 7 cm dik, opp 80 m2

Cementdekvloer naar betonvloer schilderen

Ik laat in mijn huis vloerverwarming aanleggen met daarover een cement deklaag. Dat wil ik graag geverfd hebben met betonverf zodat een stoere industriële look ontstaat. Het betreft 145 m2 op 1 etage.

Betonvloer aanbrengen op begane grond

Ik wil een betonvloer aanbrengen op de begane ground van 85m2. 12cm dikke betonvloer aanbrengen in alle kamers met isolatie platen. Op de betonvloer wordt vloerverwarming aangebracht gevolgd door een cementdekvloer.

Infrezen vloerverwarming

Bijkeuken en keuken: bestaande tegelvloer halen wij er zelf uit. Is direct betonvloer (geen cementdekvloer). De vloer wordt door ons geëgaliseerd. Wij willen daarna de vloerverwarming laten infrezen en leggen. Het gaat om zo'n 24 m2.

Cementdekvloer storten garage

De vloer van onze garage is niet waterpas. Deze loopt in het midden in een kuil en is zo'n 4-5 cm verzakt. Omdat we de vloer willen voorzien van tegels, pvc of eventueel de betonvloer schilderen, willen we een mooie vlakke vloer. De vloer is ongeveer 18 m2.

Schilderen van een betonvloer

Wij hebben een nieuwe cementdekvloer, gevlinderd en voorzien van grijze coating. De oppervlakte van de vloer is 30 m2 en deze wordt normaal gebruik. Nu de vloer inmiddels 6 weken heeft gedroogd zou ik deze graag willen laten schilderen.

Partners

Partners van Casius