Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Roosendaal of directe omgeving.

727 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Roosendaal:

Betonvloer en cementdekvloer aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het aanbrengen betonvloer boven vloerisolatie: 10 cm dik, 180 m2. Aanbrengen cementdekvloer boven vloerverwarming: 6 cm dik, 180 m2.

Laminaat leggen inclusief ondervloer

Ik heb 55 m2 laminaat dat gelegd moet worden in mijn appartement. Ik heb de ondervloer, het laminaat en de plinten al. Ik heb alleen de dampfolie nog nodig. alle meubels staan helaas nog in de woning omdat ik geen plek heb deze te laten. Er was een lekkage en er was al iemand aan de slag maar vanwege de asociale houding van de werkman en omdat hij niet komt opdagen en 2 weken niks laat horen heb ik er voor gekozen iemand anders het te laten leggen. Voor een goede indicatie voor prijs zal op locatie langskomen waarschijnlijk nodig zijn.

Parketvloer laten leggen

De gehele benedenverdieping moet voorzien van parket inclusief ondervloer en plinten, opp is +/- 55m2 Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaatschade dat hersteld dient te worden

Ik heb voor de inboedelverzekering een offerte nodig voor het herstel van mijn laminaat en ondervloer. het is ongeveer 15m2 aan schade deze hebben waterschade opgelopen door een lekkage aan een ondergrondse koud waterleiding.

Laminaat en ondervloer vervangen

Ik wil graag het laminaat + ondervloer laten vervangen. De afmetingen van mijn woonkamer zijn 7,5x4 meter. (30m2). Laminaat moet goed van kwaliteit zijn. Bij de offerte zou ik graag ook een verklaring willen of de vloer (te zien op de foto) wel of niet te repareren is. (Voor de verzekering). De planken zijn aan alle kanten gekruld en de naden zijn hierdoor goed zichtbaar. Dit lijkt mij niet eenvoudig en goedkoop te herstellen.

Betonnen vloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten, 12 x 6 meter 10 cm dik gevlinderd.

Laminaat leggen volledige beneden verdieping

Totale oppervlakte is moeilijk te berekenen. Het zal zo'n 60 tot 65 vierkante meter zijn. Tevens hebben wij hulp nodig bij het verplaatsen van alles wat beneden staat zoals meubelstukken. Ook is er een bakstenen muurtje tussen keuken en eetkamer dat als bar/toog dient en dit willen we weggehakt zien om die twee ruimten naadloos in elkaar te doen overlopen. Tot slot willen we dat het laminaat onder de keuken doorloopt tot aan de muur dus onder alle kasten en toestellen door en dus zal ook het verplaatsen en terug zetten van de keuken moeten gebeuren. Daarnaast het leggen van 12 m2 in een kleine kamer. Dat was reeds begonnen door een klusbedrijf. We hebben na enkele uren de samenwerking met hem gestopt omdat hij er een rommeltje van maakte. Het deel dat reeds gebeurd is zal gedeeltelijk terug uitgebouwd moeten worden en beter gemaakt moeten worden. Het probleem is dat er palen in de kamer staan plus een trap waar het laminaat omheen moet gelegd worden. Dit werd echter op een klunzige en lelijke manier gedaan door de klusman die wandelen hebben gestuurd.

Waterschade aan laminaat herstellen

Wij hebben schade aan het laminaat door water. Het gaat om een plank of 10. Het laminaat ligt in het gehele appartement, naadloos door gelegd. Ongeveer 55 vierkante meter, en er zijn geen planken meer over. De offerte zal ingediend gaan worden bij de verzekering.

Verlijmde spaanplaat ondervloer verwijderen

1 augustus krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. De huidige parketvloer gaat er 's-middags nog uit, vervolgens moet de spaanplaat ondervloer die verlijmd ligt op de zandcement vloer verwijderd worden en wel zo dat er vrijdag 3-8 vloerverwarming ingsfreesd kan worden, daarna komt er een nieuwe houten vloer in. Dus zo wel vloer als lijmresten dienen verwijderd te worden. Het gaat om 46 m2, onderdrukte telefoonnummers worden niet beantwoord.

Zandcement dekvloer storten

Ik zou graag in mijn woning een dekvloer willen. In de hal, woonkamer en in de keuken van een totaal oppervlakte van 47 m2. Er gaat waarschijnlijk een PVC vloer overheen.

Cementdekvloer aanbrengen

Wij hebben voor een project circa 365 m2 cementdekvloer nodig met een dikte van 6 cm. In circa 245 m2 komt vloerverwarming.

Houten vloer schuren en whitewashen

Het gaat om een houten vloer van ongeveer 40 m2 schuren en vervolgens nieuwe white wash aanbrengen.

Twee lamellen van laminaat vervangen na lekkage

In een kamer van 48 vierkante meter moeten na een lekkage 2 lamellen vervangen worden. Het is 7 millimeter kliklaminaat van de Gamma. Ik heb nog wat reserve lamellen. Dus moet het huidige laminaat er uitgehaald worden en hergebruikt worden en 2 beschadigde lamellen vervangen worden. De klant heeft alles in huis en het gaat dus om een kleine vervanging.

Betonvloer laten storten

Ik wil graag een betonvloer van 10 cm dik, inclusief netten laten storten. Het totale oppervlak is circa 10 m2. Ook graag inclusief dampdichte folie. Alles graag separaat vermelden op de offerte. Het gaat om de keuken.

Betonvloer verwijderen en opnieuw plaatsen

Verwijderen van betonvloer en na werkzaamheden isolatie/leidingen plaatsen van nieuwe betonvloer. Betonvloer ligt direct op zand. Oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade willen wij ongeveer 15 m² laminaat laten verwijderen en daar nieuw laminaat met nieuwe plinten laten leggen. Wij ontvangen graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. We zullen zelf nieuwe materialen kopen en laten die graag door de vakman plaatsen.

Egaliseren van een tegelvloer

Wij willen een oude tegelvloer van 32 m² in de woonkamer laten egaliseren. Het is een rechthoekige ruimte met een schouw en een convectorput. We willen dit op heel korte termijn laten verzorgen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Vloer in de badkamer egaliseren

Ik wil graag mijn badkamervloer laten egaliseren. De badkamer is ongeveer 2,20 bij 2,35 meter.

Tapijt verwijderen en laminaat leggen

We hebben een huis gekocht en twee slaapkamers hebben tapijt (10 m2 en 7 m2). We willen graag het tapijt laten verwijderen en laminaat laten leggen. Kunt u ons een offerte geven daarvoor? We willen graag de offertes van deze twee klusjes apart hebben, als dat kan.

Opnieuw leggen van een granito vloer

Het verwijderen van de oude granito vloer en het opnieuw laten leggen van een granito vloer. Kleur wit met zwarte rand van +/- 10 cm. De zwarte rand moet overlopen op de muur, de rand (soort pint idee) moet van de vloer op de muur doorlopen in een ronding. De rand op de muur is evens +/- 10 cm hoog. Het gaat om een totaal oppervlak van 4,25 m2. Het gaat om een hal in de woning.

Grindvloer met sealing aanbrengen

In de woonkamer, hal en toilet willen wij een grindvloer met sealing laten plaatsen. Dit is ongeveer 49 m2. Daarnaast dient de trap met 13 treden en de overloop van 4 m2 ook aangepakt te worden.

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag 55 m2 laminaat laten plaatsen. Ook wil ik graag een ondervloer en plinten laten leggen.

Betonnen afwerkvloer vervangen of herstellen

In onze keukenvloer van ongeveer 37 m² ligt vloerverwarming met daarop een betonnen afwerklaag. Hierop hebben wij een houten plankenvloer gelijmd. Kennelijk is de betonlaag niet in orde, want deze brokkelt af en daardoor raakt ook de houten vloer los. We willen de betonvloer laten vernieuwen of herstellen en er daarna de houten vloer weer op laten lijmen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat op de vloer leggen

Ik wil een laminaat vloer laten leggen in een woning van ongeveer 45 m3. Het betreft een woonkamer, slaapkamer en hal met kleine berging. Ook wil ik daar plakplinten bij laten monteren. De materialen heb ik tot mijn beschikking.

Granieten vloer herstellen, reinigen en polijsten

Ik heb een jaren '30 huis. In de hal ligt onder de plavuizen een granieten vloer. De hal is circa 6.50 m2 groot. Wij willen graag weten wat de kosten zijn om die granieten vloer te laten herstellen, reinigen en polijsten. De plavuizen moeten dus ook verwijderd worden. Dit zijn plavuizen van ongeveer 15 bij 15 centimeter groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.