Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen:

Betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen

Begane grond ca 70 m2 cementdekvloer van 7 cm dik
Onze klant uit Rijsbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het aanleggen van vloerverwarming in de gehele benedenverdieping. Het is een betonnen vloer met cementdekvloer. Keuken hal en woonkamer, naar schatting waarschijnlijk zo'n 60 a 65 m2. Wij krijgen op 1 april de sleutel van onze woning en wil dan ook zo snel mogelijk deze klus laten uitvoeren. Graag all inclusief (dus inclusief dichtsmeren gleuven) offreren.

Isoleren van een betonnen vloer

Ik wil de betonnen vloer (50 m2) van mijn woning laten isoleren, er zit vloerverwarming in de cementdekvloer! Ik verlies veel te veel warmte naar beneden De kruipruimtes zijn via 2 kruipluiken bereikbaar, de bodem is van zand en klei en door mij zelf geëgaliseerd Er bevinden zich geen oneffenheden in de kruipruimte, in het dwarsprofiel zit een funderingsbalk.

Cementdekvloer leggen

Er moet een cementdekvloer gelegd worden van 4 cm dik en 90 m2 op de begane grond. Waarschijnlijk ben ik eind september zover dat de betonnen ondergrond droog is en de vloerverwarming is gelegd.

Cementdekvloer in de woonkamer aanbrengen

Op een bestaande betonnen ondervloer in onze woonkamer moet een cement dekvloer van 5 cm. komen. De vloerverwarming komt erin te liggen die door de loodgieter aangelegd wordt. Het gaat om 54 m2. Er hoeft geen bewapening in, er liggen al netjes waar de vloerverwarming op wordt bevestigd. De woning is goed bereikbaar.

Zandcementdekvloer storten

Ik heb een ruimte van 3.40 x 6.30 meter met een betonnen vloer en wil een 5 cm cementdekvloer laten storten om het te kunnen betegelen. Ik wil ook 2 afvoerputjes erin voor de schoonmaak.

Halletje betegelen

Het betegelen (vloer) van een halletje op een betonnen ondervloer. Een cementdekvloer. Circa 8 m2. Er zijn al tegels (40 x 40 cm) aanwezig. Overige materialen in overleg.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Ik wil graag de zandcementvloer laten aanbrengen in de kelder. Deze is circa 15 m2. Een dikte van 4 cm (cementdekvloer). De betonnen vloer is waterdicht gemaakt.

Betonnen gietvloer aanbrengen

Laten leggen van een betonnen gietvloer in mijn woonkamer, hal en keuken. Totale oppervlakte 44 m2. Appartement is op dit moment nog niet bewoond. Er ligt nu een kale, cementdekvloer. Ik weet niet zeker of het hier overheen gestort kan worden?

Cementdekvloer aanbrengen in de garage

In de garage heb ik een betonnen gestorte vloer. Hier zou ik graag een strakke cementdekvloer over willen laten aanleggen van circa 8cm dik. De garage is ongeveer 4 bij 9 meter.

Betonnen vloer storten

We hebben een ruimte van 38 m2, 30 cm diep, op de begane grond waar wij een betonvloer van 10 cm willen plaatsen. Vervolgens dient er een cementdekvloer gestort te worden van 4 tot 7 cm. Een deel van deze ruimte wordt badkamer en toilet, waar we vloerverwarming willen, en ander deel slaapkamer. Op dit moment bestaat de ruimte uit een zandbed met plastic en zijn de zijkanten afgezet met piepschuim/tempex. We willen deze ruimte deels nog vullen met isolatiemateriaal.

Partners

Partners van Casius