Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Reusel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Reusel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Reusel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Reusel of directe omgeving.

12 klanten uit Reusel bevelen een bij Casius in Reusel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Reusel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Reusel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Reusel:

Betonvloer aanbrengen op begane grond

Ik wil een betonvloer aanbrengen op de begane ground van 85m2. 12cm dikke betonvloer aanbrengen in alle kamers met isolatie platen. Op de betonvloer wordt vloerverwarming aangebracht gevolgd door een cementdekvloer.

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil een betonvloer storten en vlinderen en glad afwerken in een garage van ongeveer 10 cm dikte met een oppervlak van 42 m2 .

Vloer laten egaliseren

Op hoeveel zou het komen om de betonvloer te laten egaliseren van ongeveer 36 m²? Bij voorbaat dank. De werkzaamheden zijn net over de grens in België, vlakbij Reusel.

Vloer vervangen in keuken, woonkamer en hallen

Vloer vervangen in keuken, woonkamer en 2 hallen; zijnde een vloeroppervlak van +/- 52 m2. Onder keuken en 2 hallen ligt reeds een betonvloer (+/- 22 m2); daar dient een tegelvloer op gelegd te worden die door gelegd wordt in de woonkamer. Ondervloer in woonkamer is van hout met daaronder kruipruimte (bouwjaar '47): oppervlakte +/- 30 m2. Kruipruimte dient volgestort te worden en daarna betonvloer die aansluit op de reeds bestaande betonvloer naar keuken en hallen. Tegelvloer keuken en hallen dient aansluitend gelegd te worden in woonkamer. Aanvullende werkzaamheden: vervangen elekriciteitskabels (coax etc) aangezien die onder de woonkamervloer liggen. In 2 hallen dient bestaande betonvloer aangepast te worden, zodat er een mogelijkheid is voor een verzonken deurmat.

wij hebben pas een nieuwe vloer gelegd ...

wij hebben pas een nieuwe vloer gelegd in ons huis: massief eiken, en 2x in de olie gezet. nu blijkt alleen dat de planken niet verzadigd waren (bij esco hebben ze ons verkeerd voorgelicht), waardoor alle druppeltjes of plekjes er meteen in trekken. De vloer moet opnieuw geschuurd worden, en daarna geolied.