Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor sleuven van vloerverwarming opvullen en vloer egaliseren:

Sleuven van vloerverwarming opvullen en vloer egaliseren

Het gaat om 55m2 op de begane grond
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven van vloerverwarming opvullen en vloer egaliseren uit heel Nederland:

Sleuven voor de vloerverwarming maken

In de huiskamer wil ik graag in de betonnen vloer sleuven laten maken voor de vloerverwarming. Hierna wil ik graag een dekvloer laten afvlinderen als eindvloer. De oppervlakte is 35 m2.

Sleuven in betonnen vloer frezen

Heer/ mevrouw, We hebben circa 18 m2 vloer (beton) waar sleuven voor hoofdverwarming moeten worden ingefreesd. Deels in de keuken en deels in de hal. De rest van de begane grondvloer bestaat uit een holle bakstenen vloer, waar de zandcementvloer al vanaf is gehaald. De betonnen vloer ligt hoger en om de slangen op gelijke hoogte te leggen. Er moet circa. 2,5 tot 3 cm diep sleuven gefreesd worden. De vloerverwarming wordt door de aannemer aangelegd. Het gaat dus alleen om het frezen van sleuven voor hoofdverwarming. Graag ontvang ik van u een offerte. Tevens is de vraag of u eind januari de werkzaamheden zou kunnen uitvoeren. Alvast bedankt voor uw reactie.

Sleuven slijpen in een betonvloer

Ik zoek een vakman die vóór 16 december sleuven kan frezen in een betonnen voer van 16 m² voor de aanleg van vloerverwarming. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren ongeveer 50 m2. Ik smeer de vloerverwarming sleuven zelf dicht. Tevens word de egaline laag nadat ik een coating aanbreng mijn zichtvloer. Dus het moet wel heel strak allemaal

Vloer egaliseren

Er is op de begane grond van onze woning vloerverwarming ingefreesd en de sleuven zijn dicht gesmeerd met tegellijm. Voordat ik de vloer kan laten betegelen, moet de hele vloer geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vloer met vloerverwarming egaliseren

Vloerverwarming sleuven dicht maken h.o.h. 15 cm. Daarna bestaande ondergrond van plavuizen primen en egaliseren. Uitvoering 29 december. Gert

Zandcement vloer over vloerverwarming dichtsmeren

In onze vloeren worden op 1 december sleuven gefreesd voor vloerverwarming. Wij zoeken een bedrijf dat hierna de sleuven kan dichtsmeren en de vloer kan afsmeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Vloer egaliseren

Ik wil mijn 50 m2 vloer egaliseren. Dit moet in een bestaande ondergrond met plavuizen nieuwe afdekking klik PVC. Moet dit voor of na het plaatsen van vloerverwarming? Eventueel erna met het vullen van sleuven inbegrepen met de prijs.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Wij hebben een kleine tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Er was daar verwarming met gaskachels en we willen dat wijzigen. We zullen zelf een CV-ketel plaatsen. We zoeken een vakman die nog dit jaar tijd heeft voor het aanleggen van vloerverwarming. Op de begane grond is er een betonnen vloer, waar de sleuven in gefreesd moeten worden. De totale oppervlakte voor de vloerverwarming is 50 tot 60 m². Er staan foto's van de woning op Funda. We stellen uw bezoek op prijs en ontvangen graag uw advies en offerte.

Vloer woonkamer egaliseren

Egaliseren van de woonkamer en hal, het gaat om 47 vierkante meter en 2mm dik. Er is reeds vloerverwarming aangelegd en de sleuven zijn dicht gezet met een duurzame flexibele tegelijm. Er wordt later een lamellenparket vloer gelegd, vandaar de egaline.

Partners

Partners van Casius