Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor flexxfloor met ondervloer leggen:

Flexxfloor met ondervloer leggen

Klant wenst een FlexxFloor met bijbehorende ondervloer (Flexxfloor Silence) te laten leggen op een ondergrond met tegels van 30 bij 30 centimeter. Totale vloeroppervlak is 36m2. Klant heeft de vloer al gekocht bij GAMMA en wordt 9 februari 2018 geleverd. Op 19 februari 2018 worden de nieuwe banken geleverd. Klant heeft graag advies of er geëgaliseerd moet worden of dat een en ander met een (andere) ondervloer gelegd kan worden. Klant ontvangt graag een offerte voor de legkosten.
Onze klant uit Oudenbosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexxfloor met ondervloer leggen uit heel Nederland:

Flexxfloors leggen

Graag wil ik in onze hal een nieuwe vloer. Hiervoor heb ik flexxfloor tegels gekocht. Deze zijn dus aanwezig. Oppervlakte is ongeveer 9 m2. Momenteel ligt er een zeil, en de ondervloer is obs-plaatmateriaal.

Vinyl clicklaminaat met ondervloer leggen in stacaravan

Ik wil graag 20 m2 Flexxfloor vinyl clicklaminaat met ondervloer laten leggen in onze stacaravan te Zandvoort. De oude vloer verwijder ik zelf. Graag op korte termijn.

PVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van 70 m2 PVC klikvloer op een bijbehorende ondervloer voor verdieping en zolder. De vloeren willen we dorpelloos aangebracht hebben. Alle ruimtes moeten daarna worden afgewerkt met PVC plinten kleur wit 80 mm hoog. Verder willen we de trappen van de begane grond naar de verdieping en de trap van de verdieping naar de zolder in dezelfde PVC afwerking door gelegd hebben. De trap heeft 13 treden/stuk, 13e trede is weldorpel op verdiepingsniveau. Het materiaal dient nog gekocht te worden. De voorkeur heeft de PVC vloer in eiken (gerookt) look, denkend aan Gammamerk type Manhattan of Flexxfloor type Kalahari.

Flexxfloor laten leggen

Flexxfloor leggen, 'Stick de Luxe Terazzo'. Plak tegels en ondervloer. 8 vierkanten meter in de keuken beton vloer. Geen voorwerk nodig.

Flexxfloor aan laten brengen

Klant koopt bij GAMMA een Flexxfloor welke klant graag gelegd wil hebben op de vloer. Ook de trap dient gerenoveerd te worden en de klant hoopt dat deze in dezelfde stijl kan worden afgewerkt als de vloer. Het vloeroppervlak betreft 50m2. Klant wenst een vloer in visgraatmotief met bies. Klant wenst de materialen (ondervloer en vloer) bij de GAMMA te kopen, maar wil graag wel advies van de vakman.

Flexxfloor leggen met ondervloer

Ik wil graag Flexxfl ondervloer laten leggen, en daarop Flexxfloor click style. Alles als zwevende vloer (niets verlijmen, indien mogelijk). Vloer oppervlak totaal 65m2

Flexxfloor Click vloer leggen

Bij Gamma heb ik een Flexxfloor click vloer gekocht. Deze moet gelegd worden. Zonder ondervloer. Ongeveer 30 m2. Het moet gebeuren op vrijdag 11 augustus, Graag voor het eind van de week laten weten of u dit kan uitvoeren op die datum.

PVC Flexxfloor met ondervloer en plinten leggen

Betref het leggen van 70 m2 vloer in 2 kamers, woonkamer en hal. Ondervloer leggen, PVC Flexx vloer en hoge plinten plaatsen (ongeveer 80 meter). De oude laminaatvloer is reeds verwijderd. Datum van uitvoer tussen 1 en 7 juli. Graag ontvang ik een offerte.

FlexxFloors leggen in visgraatmotief

Het gaat hier om PVC flexxfloor. Het is een betonnen vloer en de ondervloer komt oprol eronder. De flexxfloor is voorzien van een plakstrip. Ik wil de vloer graag in visgraatmotief en langs de rand een bies. Klant krijgt op 21 juni 2017 de sleutel van de woning en wenst de vloer graag kort na 21 juni 2017 gelegd te hebben. Materialen koopt klant bij de GAMMA.

PVC- en laminaatvloer laten leggen in huis

Wij willen graag boven in huis laminaat laten leggen plus plinten met ondervloer. 20 vierkante meter. Tevens de beneden verdieping met Flexxfloor PVC vloerdeel click. Ondervloer Flexxfloors silence. 54 vierkante meter. Zonder plinten. De ondergrond heeft wat lijmresten op de grond. En in een kamer ligt zeil, dat willen we laten liggen. Wij willen dit graag zo snel mogelijk. Het liefste 5/6/7 januari als dit mogelijk is. Kan dit niet, dan eventueel nog 9-10 jan. Wij zitten met verhuizing vandaar graag op korte termijn. De materialen zijn bij Karwei gekocht en in huis.

Partners

Partners van Casius