Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer woonkamer:

Betonvloer woonkamer

Betonvloer realiseren in onze woonkamer van 64 m2, het is een nieuwbouwwoning met cementdekvloer.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer woonkamer uit heel Nederland:

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

In een bestaand woonhuis een nieuwe betonnen vloer storten en later een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte van vloeren benedenverdieping ongeveer 52m

Scheuren repareren in betonvloer woonkamer en afwerking hoogglans

Mijn betonvloer is door verhitting van de vloerverwarming op meerdere plaatsen gescheurd (vloer is niet elastisch). Er zijn meerdere scheuren, maar ik vind het lastig te bepalen hoe lang deze zijn. De vloer is 10 bij 10/15 m, dus 45 m2. Dit laat ik graag repareren. De vloer is met hoogglans geschilderd, dit moet dan ook weer hersteld worden dat het weer netjes is.

Betonvloer ophogen

Woonkamer heeft plavuizen, aangrenzende tuinkamer heeft een houten vloer die 'los' is gelegd met gebruikmaking van messing en groef. De 2 ruimtes zijn op 2 plaatsen met elkaar verbonden. De plavuizen in de woonkamer zijn vervangen door een nieuwe laag plavuizen. Hierdoor is een hoogteverschil van ongeveer 15 mm. ontstaan. Om beide vloeren weer op gelijke hoogte te krijgen zou houten vloer gedemonteerd, opgehoogd en opnieuw geplaatst moeten worden. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er onder de houten vloer vloerverwarming is aangelegd, dus het moet een warmtegeleidende ophoging worden. De oppervlakte van de houten vloer is ongeveer 30 vierkante meter.

Vloerverwarming realiseren in betonvloer

Gaat om gehele begane grond war ik vloerverwarming als hoofdverwarming wil hebben. Gaat om woonkamer, keuken en hal, rond de 36 m2. Alles drempelvrij. Het huis heeft een bestaande betonvloer, deze is niet geheel egaal, wel redelijk maar het heeft wel oneffenheden. Het gaat om een vloerverwarming, met van die buizen die aan de verwarming gekoppeld kunnen worden. Ik wil het als vervanging van de radiatoren.

Betonvloer schuren en schilderen

In de woonkamer en keuken ligt nu een betonvloer met donkergrijze kleur. Deze heeft bepaalde slechte plekken waar de verf er helemaal vanaf is. De hele vloer zal dus geschuurd moeten worden en geverfd. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Stenen vloer egaliseren met egaline en verven

Wij hebben op dit moment in de woonkamer, bijkeuken en hal een stenen vloer van oude kloostertegels. We zouden echter graag een betonvloer willen hebben. Nu is dat lastig te realiseren. Echter vroegen we ons af of het ook mogelijk is om de vloer te egaliseren met egaline en dat te verven. De betonlook krijg je hiermee wel, is dat dan hard genoeg? We horen graag van jullie.

Gat boren in betonvloer voor kabeldoorvoer

Voor het aansluiten van de televisie ( digitale signaal) een gaatje in de betonvloer langs de muur in de woonkamer en een gaatje in de meterkast

Dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer

Graag laat ik in het huis van mijn dichter een dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer. Het gaat om ongeveer 60 m². huidige vloer is een nieuwe betonvloer, de dekvloer kan hier direct opgemaakt worden.

Woonkamer en hal vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van vloertegels in de woonkamer en hal van ongeveer 60 m2. Het gaat om 60 x 60 cm tegels, de zijn al aangeschaft. Rond die tijd is de huidige vloer eruit, dus ligt er alleen een betonvloer. Dit zou in week 16 moeten gebeuren. (14-15-16 April).

Partners

Partners van Casius