Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oss of directe omgeving.

361 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, 130 m2, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oss:

Betonvloer woonkamer

Betonvloer realiseren in onze woonkamer van 64 m2, het is een nieuwbouwwoning met cementdekvloer.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Betreft het leggen van de ondervloer, laminaat en bevestigen van de plinten. Het gaat om een oppervlak van 32 m2.

Houten vloer laten schuren

Graag een offerte voor het schuren van een houten vloer. De oppervlakte is 38 m2.

Leggen van laminaat

Ik wil graag laminaat leggen. Het gaat om ongeveer 7 vierkante meter, denk ik. Ik weet het niet zeker.

Gewassen grindvloer verwijderen

Gewassen grindvloer verwijderen. Huidige vloerverwarming lekt. Puin graag ook verwijderen. Totaal 90 m2. Er zal een nieuwe vloerverwarming gelegd gaan worden. Er is een kruipruimte aanwezig. Betreft woonkamer, keuken en hal.

Siergrindvloer leggen

Over de bestaande siergrindvloer wil ik graag een nieuwe gesealde grindvloer laten plaatsen. Er dienen 2 dorpels verwijderd te worden en er moet een profiel voor de waterputdeksel en kruipruimtedeksel worden gemaakt. De oppervlakte is 55 m2.

Nieuw stuk granitovloer leggen en deel herstellen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstellen van scheuren en gaten in een bestaande granito vloer en de granito vloer onder het afdak bij de voordeur, buiten, is aan vervangingen toe en zou geheel vervangen moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 0,62 m2, 48 × 129 cm, het liefst op of in een laag waterafstotend beton.

Vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen

Opdracht: uitvlakken vloer van de deel en zorgen dat deze aansluit bij de vloer van de serre. Samen 35 vierkante meters. De deel ligt 2 cm lager dan serre en is 15.5 m2. De serre is 19 m2. Over het geheel moet een siergrindvloer aangebracht worden. In maart willen we met de verbouwing starten. Graag uw offerte voor de vloer.

Laminaat leggen in twee ruimtes

Ik wil graag in 2 ruimtes in mijn huis laminaat laten leggen. Allebei zijn ze 15m2 groot, wij zijn zelf in een andere kamer begonnen en het moet door gelegd worden. Tevens moeten er plinten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen in woonkamer

30m2 laminaat leggen woonkamer met plakprint. Ondervloer ligt er, want er ligt reeds laminaat.

Laminaat leggen

Ik zou graag offerte willen voor het laten leggen van laminaat, inclusief plinten en ondervloer. Het gaat om totaal 42 m2 oppervlakte leggen van laminaat. Ik ben benieuwd wat mij dit gaat kosten.

Grindvloer reinigen en sealen

Vanaf 1 september krijg ik de sleutel van een nieuwe woning met beneden, keuken, eetkamer en woonkamer, hal niet daar zit een tegelvloer, een open grindvloer. De vloer is ongeveer 50 m². Hij moet grondig gereinigd worden en daarna moet hij geseald worden.

Betonvloer egaliseren

In de woning van mijn vriendin wordt op 5 mei een nieuwe keuken geplaatst. Daarna wordt er een nieuwe laminaatvloer gelegd. Wij willen graag 53 m² betonvloer laten egaliseren en ontvangen daarvoor graag uw offerte. Het egaliseren mag eventueel ook plaatsvinden na het plaatsen van de keuken.

Egaliseren van een betonnen vloer

Wij willen over enige tijd een pvc-vloer gaan leggen in onze woonkamer van ongeveer 42 m². Er is een deel van de betonnen ondergrond waar ooit tegels op hebben gelegen. Dat deel is niet erg vlak en daarom willen we de vloer laten egaliseren. Wij laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Schade aan laminaat herstellen

Op mijn overloop heb ik schade aan het laminaat. In het midden van de overloop is er een stukje van het laminaat af. Deze schade is ingediend bij de verzekering. Deze plank of misschien een paar zullen vervangen moeten worden en wellicht wat plakplinten. De vraag is wat het kost om door jullie deze planken en plinten te laten vervangen. Dit dien ik op te geven bij de verzekering namelijk. Verder heb ik zelf niemand die laminaat kan leggen. De overloop is ca. 3 m2.

Betonlook gietvloer aanbrengen in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een gietvloer met betonlook in de woonkamer van een nieuwbouwhuis aanbrengen.

Terrazzovloer repareren

Wij hebben een jaren '30 huis met een oude granieten vloer met zo'n zwarte band en een opstaande rand, gang, voorportaal en buiten bij de voordeur. De vloer heeft behoorlijke scheuren en de glans is weg. Ook zit er over een gedeelte een soort waas, lijkt op cementsluier. Bij de voordeur, buiten onder een halve overkapping ligt ook een slechte granietvloer, scheuren en ligt verzakt. Alles bij elkaar ongeveer 11 m2. Daarnaast dient er ook nog 6 drempels gepoetst te moeten worden. Wie kan dit maken/herstellen? Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Betonvloer in badkamer en toiletruimte

Voor badkamer 4. 2 m2 Voor toiletruimte 1. 5 m2 Beide met bruin tint

Cementdekvloer aan laten brengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 cementdekvloer aan laten brengen. Het gaat om 1 ruimte.

Betonvloer egaliseren

De vloeren van woonkamer en keuken/bibliotheek zijn ongelijk, ongeveer 35 m2 moet daarom op hoogte gebracht worden van de woonkamer, waarbij de vloer aan bibliotheekzijde naar 2 deuren toe iets moet aflopen, zodat deze niet geschaafd hoeven te worden. De gemiddeld hoogte dat dient te worden aangebracht is ongeveer 7 mm.

Laminaat vervangen

Graag oude laminaat vloer en ondervloer verwijderen, en vervolgens nieuwe laminaat vloer leggen en afwerken met bijbehorende plinten. Vloeroppervlakte is 58 m2. Ondervloer (app compl >50dB). Ik zou graag ongeveer €25.00 per m2 aan willen houden voor de materialen.

Jatoba vloer schuren en lakken

We hebben 50 m2 Jatoba hard houten vloer en willen deze laten schuren en aflakken. De vloerdelen hebben een groef.

Laminaatvloer vervangen in garage

Door lekkage aan het dak is er waterschade ontstaan in mijn garage. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van 30 m2 tegellaminaatvloer met ondervloer en plinten. Tevens voor levering en plaatsing van een nieuwe tegellaminaatvloer met ondervloer en plakplinten. Als de verzekering akkoord is, zal ik het werk laten uitvoeren.

Houten vloer schuren en olieen

Graag wil ik mijn houten vloer laten schuren en opnieuw oliën. Afmeting: 9,5 x 3,4 meter, 2 convector putten aanwezig. De kleur van de vloer is nu rossig/bruin, graag zou ik deze whitewash willen hebben. De vloer zou half/eind augustus geschuurd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Schuren en lakken van een houten vloer

Het betreft het schuren en lakken van ene houten vloer Ongeveer 8 x 6 meter