Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement dekvloer begane grond:

Zandcement dekvloer begane grond

55 m2 begane grond (beton). Daarop moet een zandcement dekvloer komen van 3 cm.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement dekvloer begane grond uit heel Nederland:

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

In een bestaand woonhuis een nieuwe betonnen vloer storten en later een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte van vloeren benedenverdieping ongeveer 52m

Vloer egaliseren

Graag wil ik mijn vloer vlak maken/ egaliseren. Het gaat om +/- 70 m2. Het is een betonnevloer en daar heeft een zandcement dekvloer overheen gelegen waarop oude plavuizen waren geplaatst. Deze hebben wij verwijderd. De huiskamer is vrij vlak, maar de keuken helaas niet. Daar zit redelijk wat verschil in hoogte. Voor eind mei willen we het liefst uitgevoerd hebben.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een gekleurde zandcement dekvloer, pigment dus mengen door het zandcement. 50M2 begane grond, goed te bereiken, 7 cm dik, evt egaliseren, kortere droogtijd, komt over vloerverwarming te liggen

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Egaliseren zandcement dekvloer

De vloer in de keuken is 5 bij 4 laag moet 1.5 cm omhoog. In verband met overloop naar woonkamer. Graag advies van vakman over materiaal.

Verbouwing badkamer

Verbouwing van huidige badkamer ca 11 m2 op de 3e verdieping, huis uit 1898, onder het dak tot een Inloopdouche met ‘glazen’ wand. Verbouwing incl aanpassingen sanitair en leidingen. Het verwijderen van huidige douche(bak) tandjes en wastafel en afvoer daarvan. Het realiseren van een gietvloer of betontegels, op zandcement dekvloer inclusief afschot tbv inloop douche op lewisplaten op de vloerbalken. Leveren en monteren van douchewand 20 mm acrylaat, douchegoot, regendouche, wastafel en handdoekradiator. Tevens het realiseren van een daklicht in het platte dak recht boven douche gedeelte.

visgraat hout parket verlijmd leggen én afwerken

Wij willen in onze woning een houten visgraat parket vloer laten leggen, het gaat om ongeveer 50m2. Er is onlangs een nieuwe zandcement dekvloer gelegd dus egaliseren is waarschijnlijk niet nodig. Het gaat alleen om de benedenverdieping, deze bestaat uit een heel klein halletje, woonkamer, keuken, badkamer en een bijkamertje. Graag willen wij ook dat er hoge plinten van ongeveer 8-10 cm gemonteerd worden (evtueel zou u die kunnen leveren). Ook moet de vloer afgewerkt worden, wij hebben zelf al een white wash.

Aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie

Wij willen een volledige nieuwe tegelvloer op de begaande grond leggen. Daaronder willen wij watergedragen vloerverwarming. Dit wordt allemaal gerealiseerd. Hierop moet een zandcement dekvloer komen van 5 cm en dusdanig glad dat hierop getegelt kan worden, dat laten wij graag door u uitvoeren. Daarop moet een tegelvloer gelegd worden, dit regelen wij zelf. Het gaat hierbij om 47 m2. Graag een volledige offerte. Start mag richting april/ mei zijn.

Zandcement dekvloer verwijderen

Uit onze nieuw aangeschafte woning willen wij de zandcement vloer eruit laten halen. Dit in verband met het aanleggen van vloerverwarming. De exacte afmeting weet ik helaas niet.

Aanleg van hoofdverwarming en combineren met bestaande verwarming

Bewoonde situatie (drive-in woning) met zandcement dekvloer. Het betreft aanleg van hoofdverwarming voor de helft van de woonkamer, in totaal ca. 16 M2. In de andere helft is al vloerverwarming met 3-groeps verdeelunit (16 mm buis) in de inpandige garage. De uitbreiding qua aansluiting op de CV installatie bvk combineren met de bestaande verwarming dmv vervangen bestaande verdeelunit door een met meer (6 ipv 3) groepen voor de combinatie. De huidige plaats van de verdeelunit is ook erg geschikt voor de uitbreiding.

Partners

Partners van Casius