Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor multiplank vloer zwevend laten leggen:

Multiplank vloer zwevend laten leggen

Ik wil graag een multiplank raftwoodvloer zwevend leggen op de vloerverwarming in een nieuwbouwwoning. Het gaat om ongeveer 55 m2.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor multiplank vloer zwevend laten leggen uit heel Nederland:

Vloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik heb een verbouwde boerderij gekocht waar ik de vloeren wil laten verwijderen. Vloer bestaat uit tegels van 40 x 40 x 1 cm dik, daaronder een betonnen vloer met vloerverwarming. Huiskamer ~ 12x 6 meter zit, convectorput in. Geheel verwijderen tot zand en weer opbouwen met vloerverwarming. Ook radiators 3x vernieuwen Keuken ~6x 4 waar tegels onder keuken zijn door gelegd. Onder de keuken zit een kelder, dus neem aan dat er geen vloerverwarming mogelijk is. (anders verwarm je de kelder lijkt mij). Hier een bestaande radiator vervangen en 1x extra bij maken. 2x hallen ~ 3x 2 (2x) voorzien van waaltjes tegels. Alleen tegels verwijderen en 2x radiators vervangen Daarnaast mocht het mogelijk zijn om de vloer te voorzien van een multiplank whitewash vloer met min. 4x mm eikentoplaag. Wil graag voor bezoek vooraf, een inschatting wat verwijderen kost in samenspraak met opbouw incl. Nieuwe vloerverwarming + radiators. Zoals gezegd multi0houtenvloer is een stelpost

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik de vloer al gekocht en heb ik een parketvloer plaatser nodig om de vloer te leggen. Details: Het gaat om een 100 m2 oppervlakte, en ik wil de vloer zwevend leggen. Anhydrieten dekvloer inclusief vloerverwarming / koeling. Het type hout is “Eiken Rustiek multiplank” onbewerkt. De vloer moet bewerkt worden met olie of wax (keuze nog niet bekend).Ook moeten er luxe mdf plinten geplaatst worden.

Houten vloer leggen

Graag een aparte offerte voor het leggen van een vloer circa 95 vierkante meter circa 48 vierkante meter. Betreft een multiplank die zwevend gelegd dient te worden, verlijming alleen in mes en groef. Plant is 19 cm breed. Geen voorwerk nodig.

Multiplank vloer leggen

We willen een multiplank eiken vloer laten leggen in ons nieuwe huis. Het gaat dan op de eerste plaats over de benedenverdieping en wanneer we tevreden zijn over de tweede verdieping, beide 38 m2. Er is al multiplank vloer gekocht van 80 m2 en deze zal 21 oktober worden geleverd. Aanvankelijk wilden we deze zelf gaan leggen, maar misschien is het wel een beter idee als professionals dat voor ons doen.

Vloer egaliseren en multiplank met houten toplaag leggen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het egaliseren van een vloer en het plaatsen van vloer. De vloer is een multiplank met houten toplaag. De oppervlakte vloer is 53 m2. Het gaat om enkele stukken van de vloer, niet de gehele vloer. In de aanbouw zijn er enkele oneffendheden die opgevuld moeten worden, gaat om maximaal 5 m2. In de originele ruimte is er alleen een overgang die bijgewerkt moet worden. Graag ontvang ik een offerte per mail.

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer ten behoeve van het verlijmen van een houten vloer, multiplank, en voor het aanbrengen van tegels. De ondergrond bestaat deels uit tegels op een houten vloer en deels uit Fermacell platen op een houten vloer. De oppervlakte ongeveer 65 m2.

Parket in een nieuw huis laten leggen

Wij zijn voor ons nieuwe huis in Zaandam op zoek naar een vakman die ons parket kan leggen. Vloer is reeds aangeschaft, rest in overleg. Daarvoor de volgende informatie: Begane grond > 52 m2 Multiplank Eiken 14 mm 150 x 750 mm visgraad verlijmd gelegd, doorlopend in gang en open keuken. 2 x onder deur door. Ondervloer zandcement met vloerverwarming en tegels met lichte structuur. Waarschijnlijk dan ook egaliseren inclusief noodzakelijke primers. Hoge plint plaatsen ongeveer 40 meter. 1e en 2e verdieping> 70 m2 Lamelplank Eiken 9 mm 150 x 750 mm recht zwevend gelegd doorlopend in gang en kamers, 5x onder deur door. Ondervloer beton, ook leggen geluid-demp-folie.

Eiken multiplank vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer in de woning. Het gaat om 100 m2 verlijmd (eiken op multiplank) en 55 m2 zwevend (eiken op multiplank).

Parketvloer met plinten leggen

Voor de begane grond zoeken we een parketteur die onze multiplank vloer zwevend kan leggen en de plinten langs de wand kan plaatsen. Het te leggen oppervlakte is 53 m2 en zo'n 51 meter aan plinten. Het materiaal, ondervloer en lijm, is aanwezig. Start werkzaamheden; eind December 2016 of begin Januari 2017.

Multiplank vloer en laminaat laten leggen

Begane grond met multi plank oppervlakte 55 m2 Eerste etage laminaat oppervlakte 45 m2 zolder laminaat oppervlakte 45 m2

Partners

Partners van Casius