Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oosterhout of directe omgeving.

641 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oosterhout:

Woonkamer egaliseren

Het gaat om het hoogteverschil tussen de keuken en de woonkamer te egaliseren. De doorgang van de keuken naar de woonkamer is 4 m breed en het hoogteverschil is 2,5 cm. Graag zie ik uw offerte te gemoed.

Anhydriet vloer egaliseren (215m2)

Nieuwbouw, oplevering medio juli. Op alle 3 verdiepingen moet anhydrietvloer geegaliseerd worden voordat vloer gelegd kan worden (plak PVC). Woonoppervlakte totaal 215m2

Egaliseren vloer aanbrengen

Het egaliseren (als eindlaag) van ca. 50 m2 in appartement (2e verd. geen lift), om zo een 'betonlook' vloer na te bootsen. Welke pigmentkleuren en hoeveelheid moet dan worden toegevoegd? Het aanbrengen vd coating wil ik zelf doen. Huidige ondergrond is beton, wel met lijm resten (hard, ca. 1 a 2 mm hoog.) van tapijt dat destijds door 1e eigenaar is gelegd, moeten die eerste worden verwijderd of kan de egaline vloer hierover heen worden aangebracht?

Granieten vloer aanbrengen in de hal en wc

Ik wil een granieten vloer aanbrengen in hal en wc. Gat om zo'n 6 m2. Er liggen nu tegels, die verwijder ik zelf. Het is een oud huis, dus ik weet niet zo goed wat eronder ligt, mogelijk ook een granietvloer of een cementdekvloer. Na de zomer zou ik willen beginnen.

Verlijmdeen gespijkerde houten vloer verwijderen

Ik wil graag de verlijmde en gespijkerde parketvloer van mijn zolder (40m2) in mijn woonhuis laten verwijderen. De zolder is bereikbaar via 2 trappen.

Zandcement dekvloer begane grond

55 m2 begane grond (beton). Daarop moet een zandcement dekvloer komen van 3 cm.

Vloer voor zwemvijver storten

Vloer storten, 5 x 10 meter en 15 cm dik. Eea is klaar voor stort, wapening geplaatst. Goed bereikbaar, laatste 10 meter moet met slang.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

In december krijg ik beschikking over nieuwe woning. In woonkamer ligt een lamel eiken houten vloer van 8 mm eiken met onbekende onderlaag. E.a. is rechtstreeks op betonnen vloer gelijmd. Graag ontvang ik prijs en tijdindicatie voor verwijderen van deze vloer

Multiplank vloer zwevend laten leggen

Ik wil graag een multiplank raftwoodvloer zwevend leggen op de vloerverwarming in een nieuwbouwwoning. Het gaat om ongeveer 55 m2.

PVC op de vloer leggen

Ik wil graag op de 1e en 2e verdieping van ons nieuwbouwhuis een pvc vloer laten leggen. Ik ga uit van glad afgewerkte vloeren, aangezien het nieuwbouw is. Liefst een compleet verlijmde vloer, flexibele pvc vloer. Of overtuig me van een andere maniet van mooi strak leggen. Totale oppervlakte is +/- 70m2. GEEN laminaat.

Plavuizen leggen in bijkeuken

In de bijkeuken van 2.85 meter bij 1.50 meter zou ik graag plavuizen willen laten leggen. Hiervoor dienen er tegels van ongeveer 40 bij 40 cm gebruikt te worden. De ondervloer is glad.

Mooie grindvloer laten leggen

Op de begane grond met een betonnen ondervloer zou ik graag een grindvloer laten aanleggen. De oppervlakte is 47 m2.

Laminaat leggen beneden en boven

Ca 72 m2 incl. Ondervloer en plinten

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen ongeveer 42 m2. Geen voorwerk nodig. Materialen in overleg.

Laminaat leggen in lege woning

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn leegstaande woning. Het oppervlak is 56 m2.

Keukenvloer egaliseren

Eind november wordt onze nieuwe keuken geleverd en wij gaan de ruimte in de weken daarvoor voorbereiden. We halen de siergrindvloer van 12 m² er uit en zijn nu op zoek naar een vakman die de betonnen ondergrond kan egaliseren. Daar komt dan later een gietvloer op. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer van beton laten egaliseren

Het gaat om een betonnen vloer van de garage. Het is een ruwe betonnen vloer van circa 30 m2. De bedoeling is een vlakke vloer te krijgen. Is het voldoende afgewerkt als er egaline op aangebracht is?

Grindvloer leggen

Ongeveer 55 meter vloer leggen over de hele beneden verdieping.

Planken in laminaatvloer vervangen

Ik wil graag 2 planken in mijn laminaat laten vervangen wegens krasschade. Graag ontvang ik een vaste prijs voor deze klus.

Laminaatvloeren laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen in mijn woning. Er moet ongeveer tussen de 20 en 30 m2 gelegd worden.

Egaliseren van meerdere verdiepingen

Er zijn 2 verdiepingen en een garagevloer die geëgaliseerd moeten worden, de totale oppervlakte is 100 m2, waarvan we niet zeker weten of alles geëgaliseerd hoeft te worden. Wat is de prijs waarvoor dit gedaan gaat worden?

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en de hal. Deze is ongeveer totaal 70 vierkante meter. De ondervloer moet ook gelegd worden en er moeten plakplinten geplaatst worden voor 35 strekkende meters.

Flexxfloors leggen

Graag zou ik een vloertje willen laten bekleden met Flexxfloors. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Gietvloer in garage aan laten brengen

Voor in de garage / kantoor moet een nieuwe vloer in. De oppervlakte is 27 m2 en de dikte ongeveer 15 cm. De vloer komt op isolatie en er komt vloerverwarming in. De vloer moet gelijk afgewerkt zijn. Isolatie, netten etc worden door ons geregeld en gemonteerd. Op 15 mei willen wij de vloer laten monteren.

Egalisatie voor vloerverwarming

De vloer dient te worden geëgaliseerd nadat wij er 2 lagen plavuizen uit hebben verwijderd. De oppervlakte is ongeveer 37 m2 en hierna zullen wij er vloerverwarming op laten leggen door derden.