Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oosterhout of directe omgeving.

654 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, een betonnen vloer egaliseren en betegelen, laminaatvloer tijdelijk verwijderen, woonkamer vloer betegelen, laminaat herleggen na waterschade, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oosterhout:

Vloer voor zwemvijver storten

Vloer storten, 5 x 10 meter en 15 cm dik. Eea is klaar voor stort, wapening geplaatst. Goed bereikbaar, laatste 10 meter moet met slang.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

In december krijg ik beschikking over nieuwe woning. In woonkamer ligt een lamel eiken houten vloer van 8 mm eiken met onbekende onderlaag. E.a. is rechtstreeks op betonnen vloer gelijmd. Graag ontvang ik prijs en tijdindicatie voor verwijderen van deze vloer

Multiplank vloer zwevend laten leggen

Ik wil graag een multiplank raftwoodvloer zwevend leggen op de vloerverwarming in een nieuwbouwwoning. Het gaat om ongeveer 55 m2.

PVC op de vloer leggen

Ik wil graag op de 1e en 2e verdieping van ons nieuwbouwhuis een pvc vloer laten leggen. Ik ga uit van glad afgewerkte vloeren, aangezien het nieuwbouw is. Liefst een compleet verlijmde vloer, flexibele pvc vloer. Of overtuig me van een andere maniet van mooi strak leggen. Totale oppervlakte is +/- 70m2. GEEN laminaat.

Plavuizen leggen in bijkeuken

In de bijkeuken van 2.85 meter bij 1.50 meter zou ik graag plavuizen willen laten leggen. Hiervoor dienen er tegels van ongeveer 40 bij 40 cm gebruikt te worden. De ondervloer is glad.

Mooie grindvloer laten leggen

Op de begane grond met een betonnen ondervloer zou ik graag een grindvloer laten aanleggen. De oppervlakte is 47 m2.

Laminaat leggen beneden en boven

Ca 72 m2 incl. Ondervloer en plinten

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen ongeveer 42 m2. Geen voorwerk nodig. Materialen in overleg.

Laminaat leggen in lege woning

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn leegstaande woning. Het oppervlak is 56 m2.

Keukenvloer egaliseren

Eind november wordt onze nieuwe keuken geleverd en wij gaan de ruimte in de weken daarvoor voorbereiden. We halen de siergrindvloer van 12 m² er uit en zijn nu op zoek naar een vakman die de betonnen ondergrond kan egaliseren. Daar komt dan later een gietvloer op. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer van beton laten egaliseren

Het gaat om een betonnen vloer van de garage. Het is een ruwe betonnen vloer van circa 30 m2. De bedoeling is een vlakke vloer te krijgen. Is het voldoende afgewerkt als er egaline op aangebracht is?

Grindvloer leggen

Ongeveer 55 meter vloer leggen over de hele beneden verdieping.

Planken in laminaatvloer vervangen

Ik wil graag 2 planken in mijn laminaat laten vervangen wegens krasschade. Graag ontvang ik een vaste prijs voor deze klus.

Laminaatvloeren laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen in mijn woning. Er moet ongeveer tussen de 20 en 30 m2 gelegd worden.

Egaliseren van meerdere verdiepingen

Er zijn 2 verdiepingen en een garagevloer die geëgaliseerd moeten worden, de totale oppervlakte is 100 m2, waarvan we niet zeker weten of alles geëgaliseerd hoeft te worden. Wat is de prijs waarvoor dit gedaan gaat worden?

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en de hal. Deze is ongeveer totaal 70 vierkante meter. De ondervloer moet ook gelegd worden en er moeten plakplinten geplaatst worden voor 35 strekkende meters.

Flexxfloors leggen

Graag zou ik een vloertje willen laten bekleden met Flexxfloors. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Gietvloer in garage aan laten brengen

Voor in de garage / kantoor moet een nieuwe vloer in. De oppervlakte is 27 m2 en de dikte ongeveer 15 cm. De vloer komt op isolatie en er komt vloerverwarming in. De vloer moet gelijk afgewerkt zijn. Isolatie, netten etc worden door ons geregeld en gemonteerd. Op 15 mei willen wij de vloer laten monteren.

Egalisatie voor vloerverwarming

De vloer dient te worden geëgaliseerd nadat wij er 2 lagen plavuizen uit hebben verwijderd. De oppervlakte is ongeveer 37 m2 en hierna zullen wij er vloerverwarming op laten leggen door derden.

Betonlook vloer maken

35 aan 40 m2 vloer rechtstreeks op het beton aangebracht wat kost het inclusief materiaal en arbeid.

Laminaat leggen in de huiskamer, keuken, hal

Ik zou graag laminaat laten leggen op ongeveer 80 m2. Het gaat om de begane grond (huiskamer, keuken, hal) en eerste verdieping (drie slaapkamers en gang). We halen het laminaat, ondervloer en plinten bij Gamma. Hoe lang zou het leggen duren en wat zijn de kosten? Wij krijgen 1 maart de sleutel van de woning en willen de vloer dan graag zo snel mogelijk laten leggen. De oude vloer zal dan verwijderd zijn.

Meranti plinten laten leggen

Ik zou graag 28 strekkende meter aan Meranti plinten laten leggen. De plinten zijn nog niet aangeschaft. Het moeten gegronde Meranti plinten zijn van 8 centimeter hoog in verband met stuk getrokken stucwerk. Het betreft de woonkamer, hal en keuken.

Woonkamervloer laten egaliseren

Ik zoek een bedrijf dat de woonkamer vloer van 53 m2 kan egaliseren. De oude vloertegels verwijder ik zelf en na het egaliseren zal ik zelf vloerverwarming infrezen en nieuwe tegels leggen. Uitvoering is gewenst in week 8.

Waterdichte gietvloer in de badkamer aanbrengen

Er dient een waterdichte gietvloer in de badkamer gestort te worden,waterpas behalve bij de inloopdouche moet dat gedeelte naar de douchegoot aflopen. De oppervlakte is 3,67 bij 1,75 en 10 cm dik. totaal is de oppervlakte dus 6,42 m2. Ik heb de smeervloer er helemaal uitgehakt, de gladde betonnen vloer blijft over.

Keramische tegelvloer verwijderen

Circa 60 m2 keramische tegelvloer op begane grond (woonhuis) verwijderen. Er zit geen vloerverwarming onder. Optioneel vermelden wat de kosten zijn voor het afvoeren. Uitvoering begin mei 2017.