Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nuenen of directe omgeving.

225 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, onderhoud bamboe vloer bedrijfsrestaurant, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nuenen:

Cementdekvloer aanbrengen

Op de nieuwe geïsoleerde begane grondvloer van 170 m2, gaan we op wapeningsnetten vloerverwarming knopen. Graag zouden we kort daarna een 10 cm dikke afwerkvloer laten aanbrengen. Het gaat dus alleen om het aanbrengen van de cementdekvloer.

Laminaatvloer in een seniorenwoning leggen

Inclusief ondervloer en plinten 58 m2 verdeeld over hal, huiskamer en slaapkamer in een senioren woning gelijkvloers.

Forbo marmoleum laten leggen

Ik wil graag een nieuwe marmoleum vloer in 2 slaapkamers op overloop en 1 toilet, samen 30 m2. Ondervloer is van hout welke ik graag geëgaliseerd wil hebben met 'Forbo Quiqfit'. Marmoleum Piano kleur 3631 naam otter.

Zandcementdekvloer verwijderen en egaliseren

Ten behoeve van de aanleg van vloerverwarming en diverse elektra leidingen dienen de bestaande plavuizen en dekvloer verwijderd te worden, hierna moet het geheel geëgaliseerd worden. Het betreft een oppervlakte van 70 m2. 2 oktober is de sleuteloverdracht.

Granito vloer laten renoveren

Het laten opknappen van de granito vloer in gang/hal. Gang: ongeveer 5 m2 hier zitten lijm resten op en is hier en daar aangesmeerd met cement. Hal: ongeveer 5 m2 oneffenheden aanvullen, redelijk intact

Betonvloer in de woning storten

Wij hebben een huis gekocht uit 1956 en willen graag de bestaande betonvloer vervangen voor een nieuwe betonvloer inclusief isolatie en vloerverwarming. Het gaat om de gehele benedenverdieping, gang/wc/woonkamer/keuken van ongeveer 55 m2. Het uitbreken kunnen wij zelf verzorgen. In de nieuwe vloer willen we ook een aantal leidingen leggen voor onder anderde internet en een gaskachel. Indien mogelijk willen we in de offerte ook graag het leggen van de vloerverwarming opnemen.

Visgraat parketvloer laten schuren en behandelen

Wij gaan binnenkort in Nuenen wonen en willen als eerste de vloer laten schuren en behandelen. Het is een visgraat parketvloer van 39 m² laten schuren en behandelen. Het lijkt dat de vloer eerder gelakt is, hij glanst. We zouden de vloer willen oliën. Is dit mogelijk op 3 juli en wat zou dan de prijs zijn?

Begane grond egaliseren

Om een droogbouw vloerverwarming systeem te kunnen leggen hebben we de cementdekvloer laten verwijderen. De betonnen vloer eronder is niet egaal en glooit een beetje. Graag willen we de vloer laten egaliseren maar met mininale opbouw i.v.m. hoogte. Kan je indicatie van kosten geven? En kan het op korte termijn? Bedankt. 70 m²

Cementdekvloer verwijderen

Om droogbouw vloerverwarming aan te kunnen leggen moet de cementdekvloer verwijderd worden in verband met de opbouwhoogte. Gaat om 70 m2 op de begane grond. Zo snel mogelijk met de werkzaamheden starten.

Granitovloer leggen

Wij zijn aan het verbouwen en willen graag een granitovloer in de hal. De betonvloer ligt al en daar komt een gewapende cementdekvloer over die we zelf leggen. We zouden graag een klassieke granitovloer willen met een donkere rand en een lichtere binnenkant. Het oppervlak bedraagt ongeveer 6 m2. Wij zouden graag een offerte ontvangen.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil de bovenverdieping: 3 slaapkamers, overloop en een zolder inclusief overloop laten leggen. Graag zou ik deze vloer binnen 3 weken willen hebben liggen.

Betonvloer egaliseren in de kelder

In kelder/garage een beton vloer van circa 20 m2 die in slechte staat is egaliseren. Er zitten wat gaten en butsen in. Er is een tegelvloer uitgehakt. Ik denk dat er 00.5 tot 1 cm op moet komen.

Vloer uithakken, isoleren en opbouwen

Uitbreken van de vloer van twee kamers met een totaal oppervlak van ongeveer 85 m2: 70 m2 Travertin en 15 m2 verlijmd PVC (eenvoudig te verwijderen met een warmtebron). Uithakken en verwijderen van onderliggende vloer tot aan het zand (dekvloer, verouderde vloerverwarming, stampbeton, folie en tempex, ..). Verwijderen van overtollig zand. Verwijderen drie oude convectorputten, waarvan er 1 is dichtgemaakt (hoe is onbekend). Er loopt ergens een gasleiding van buiten naar binnen, vermoedelijk door de dicht gemaakte convectorput. Deze moet behouden blijven of hersteld worden. En dan de vloer weer opbouwen maar met extra isolatie, minimaal Rc 5 (meer is beter) In de kleine kamer lopen nu een leiding met netwerk en TV aansluiting door de vloer. De leidingen (zonder inhoud) moeten worden meegenomen in de opbouw van de vloer. Tevens zullen er (vloer)verwarmingsleidingen in de vloer moeten worden opgenomen. Deze zal worden aangelegd door een door ons geselecteerd verwarmings-installatie bedrijf. Tegels zijn we nog aan het uitzoeken dus het leggen van de tegels valt niet onder deze offerte. Ik wil een betere isolatielaag dus op het beton een folie, isolatie, cementdeklaag, verwarming, dekvloer en tegels. Voor het leidingwerk heb ik al iemand.

Beton of gietvloer aanbrengen

Wij overwegen te kiezen voor een betonvloer op onze benedenverdieping voor de hal en het woongedeelte. Het geheel zal ongeveer 50 m2 zijn. Wij zijn benieuwd of het qua kosten binnen ons budget valt en vragen daarom graag een offerte aan.

PVC-vloer laten leggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een PVC vloer te laten leggen. Of het verschil met het zelf leggen. Het gaat om een zolder van 51 m2 of 41 m2 zonder de inbouwkasten onder het schuine dak.

Bamboevloer renoveren

Wij hebben een 9 jaar oude bamboevloer en die is inmiddels wel toe aan een opfrisbeurt. Mijn vraag is: is het mogelijk deze te schuren en weer in de was te zetten ? Rondom de vloer is een rand van Belgisch hardsteen gelegd. Het betreft in eerste instantie een klein oppervlak om te kijken of het wel kan ongeveer 16 m2. Als dit dan goed is gelukt dan graag een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Vloer egaliseren na verwijderen plavuizen

De plavuizenvloer op begane vloer wordt verwijderd. Hierna dient de voer geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van ongeveer 70 vierkante meter laminaat. Het gaat om de woonkamer, hal en twee slaapkamers van een appartement op de begane grond. De oude tapijten vloer heb ik zelf verwijderd. Tevens moet er een ondervloer (plaat) worden gelegd. In de ruimtes zitten al plinten tegen de muur en deze wil ik graag behouden.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een tegelvloer van 50 m2 laten verwijderen en vervolgens egaliseren. Onder de tegelvloer ligt elektrische vloerverwarming. Deze opdracht moet vóór 30 november 2015 klaar zijn in verband met de oplevering van het huis.

Viny vloer leggen

Ik ga in een nieuw huis wonen, en ik wilde weten hoeveel het zou kosten om vinyl vloer te laten liggen in deze kamers: Slaapkamer 2,70 xm2 Slaapkamer 2,40 xm2 Slaapkamer 5,17 xm2 Computerkamer 3 x 3 = 9 m2 Woonkamer = 6 x 6 = 36 m2 De vloer koop ik zelf. Alle ruimten hebben een betonnen ondergrond. Er is een link naar de gegevens van het huis, die kan ik u mailen.

Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken. Het gaat om 70 m2 oppervlakte, op de begane grond.

Egaliseren slaapkamervloer

Wij hebben onlangs een woning gekocht (bestaande bouw) en moeten in een van de slaapkamers de vloer egaliseren. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De ondervloer is voor zover wij weten beton (er ligt nu nog tapijt). Wij zijn zoekende naar een kosten indicatie per m2.

Beschadigde siergrindvloer repareren

Wij hebben een beschadiging van de siergrindvloer bij de overgangstrip naar de droogloopmat. Het is een plekje van een cm of 10, langs de rand. Misschien komt het omdat de strip ruimte heeft. Een klein korrelige grondvloer. Het bedrijf dat de vloer aangebracht heeft, is niet meer te vinden. Misschien is er nog restant aanwezig om de vloer te repareren.

Laminaatvloer met plinten leggen (140327-000037)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant het verwijderen en afvoeren van een laminaatvloer en het leggen van een nieuwe laminaatvloer. Details van de opdracht worden hieronder vermeld. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 140327-000037 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte. Details: - Verwijderen 60 m2 laminaat, ondervloer, dampwerende folie en 33.6 meter hoge plinten; - Leggen van 60 m2 laminaat, ondervloer, dampwerende folie en 33.6 meter hoge plinten (14 stuks); - Praxis zorgt dat de te gebruiken goederen bij de klant bezorgd worden.

Complete laminaatvloer laten leggen

Wij hebben al laminaat, ondervloer en platte plakplinten die langs de bestaande plinten komen te liggen. Ondergrond is beton. Het betreft 20 m2 op slaapkamer en overloop en het leggen van een dorpel bij de overgang naar de trap. De trap is bekleed met tapijt. Wat is de prijs voor het leggen van bovenstaande, het liefst op korte termijn?