Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren ten behoeve van tegels:

Vloer egaliseren ten behoeve van tegels

Recent heb ik een woning gekocht. In de woonkamer zit een kleine verhoging +/- 1cm t.o.v. de rand. Naar de keuken ca. 2cm. Graag wil ik het gehele oppervlak egaliseren om zo een egale bodem te creëren voor de nieuwe vloerbekleding. Totale oppervlakte ca. 35m2. Woning staat in Beuningen (GLD). Ik zie de prijsaanbieding voor leveren en aanbrengen graag tegemoet. Mocht u meer willen weten dan hoor ik het graag. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Mill (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren ten behoeve van tegels uit heel Nederland:

Egaliseren van een betonnen garagevloer (garagebox)

Wat gaat het kosten van het egaliseren van mijn betonnen vloer in de garage box. Oppervlakte ongeveer 24m2

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. Vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ong 50m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat).

Vloer egaliseren

Overloop op zolder egaliseren, t.b. v laminaatvloer, optioneel aangrenzende ruimte egaliseren. De overloop is ca. 1985x5800, hierin is de trap ca. 1000x1600. Uitgespaard. De aangrenzende ruimte is ca. 2850x3810

Betonlook vloer

Betonlook vloer gieten in de hal. 6m2. Nu ligt er een slecht afgewerkte tegelvloer dus eerst egaliseren lijkt me noodzakelijk.

Vloer

Het gaat om laten zetten van PVC-laminaat en ondervloer inclusief de plakplinten. het gaat om 41-43 m2 plinten. Egaliseren vloer gedeelte van 30 centimeter bij 200 centimeter en 20 centimeter bij 20 centimeter.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Paar plekken smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27 m2. Geen voorwerk nodig. Wij hebben nog geen laminaat aangeschaft maar weten al wel welke wij willen.

Verwarmde vloer egaliseren

Op de begane grond moet de vakman de vloer egaliseren op de vloerverwarmingsvloer. De grond is erg onregelmatig. Het is ongeveer 55 m2. Huiskamer-entree en keuken, behalve het toilet. Plus-minus 1 cm dik om alles recht te trekken. Prijs is minder belangrijk dan wanneer het mogelijk is. Het liefst met een pompwagen en op korte termijn. De klant wil graag gebruik maken van een foam. De klant wil het graag zo snel mogelijk laten toen en dat mag ook worden meegenomen in de prijs.

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Badkamer- en toiletvloer egaliseren en betegelen

Ik wil de badkamer en toilet vloer geëgaliseerd en betegeld hebben. Het gaat om een totaal van 6 m2.

Partners

Partners van Casius