Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement over vloerverwarming:

Zandcement over vloerverwarming

Graag een zandcement vloer over de vloerverwarming in de huiskamer en keuken gang en wc is ongeveer 60 vierkante meter.
Onze klant uit Made (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement over vloerverwarming uit heel Nederland:

Woonbeton op zandcementvloer aanbrengen

Ik heb een nieuwe vloer van 2.2 x 8.5 m (19 m2) van zandcement en met vloerverwarming daarin. - Is het mogelijk om een woonbetonvloer of betonvloer daarop te leggen? - Is zo'n vloer sterke genoeg om en motor van 300 kg daarop te (ver)plaatsen?

Zandcement vloer storten

Een zwevende zandcement vloer na het leggen van vloerverwarming. Deze wordt vervolgens afgewerkt met tegels. Totaaloppervlak is 40m2 gewenste dikte is 3 cm. De woning bevind zich 40 meter van de openbare straat. Is met een auto te benaderen maar niet met een vrachtwagen. Het gaat dus alleen om het storten van de vloer

benedenverdieping zandcementvloer leggen en pvc vloer realiseren

wij willen een nieuwe zandcement vloer laten aanleggen de huidige is verwijdert en er is vloerverwarming aangelegd wat zijn hier de kosten van deklaag is rond de 7cm vloeroppervlakte ca:65 m2 als afwerkvloer komt er pvc op. Als u ook een Mfloor, type muncher PVC vloer kan leveren en leggen graag meenemen in de offerte.

Zandcementvloer leggen

Ik wil op de begane grond vloer een zandcement vloer leggen, het zal gaan om ca. 70 m2. Vloer wordt op vloerverwarming gelegd. En op de zandcementvloer komt een lamel parketvloer.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming infrezen in zandcement - 5 groepen (40 tot 50m2) incl. montage systeem Bypass + Pompschakelaar 1 stuks Vervolgens vloerverwarming afsmeren.

Zandcement vloer

Ik wil een zandcement vloer aanbrengen op bestaande betonvloer (eventueel op oude tegels) van 3 cm met een oppervlakte van 65 m2 waar later na vloerverwarming in gefreesd kan worden

Zandcement laten storten met een wagen aan huis

Ik heb een parterre waar nu vloerverwarming geplaatst wordt met raster-platen en daarin de leidingen. Daarna komt er wapening op en dan graag de zand-cement vloer. Als dat gedaan is komt er egaliseer en een pvc vloer die al geregeld zijn. Nu ontbreekt dus alleen de stap van het zand cement. Opp 60m2 hoogte 4,5cm Graag een prijs indicatie als u met een wagen langskomt om dit in huis (parterre te storten). Huis is erg goed bereikbaar, pleintje voor het huis waar de wagen kan staan.

Zandcement vloer nieuwbouw badkamer 03 april

Het betreft de vloer van een nieuwbouw badkamer. Ik wil een zandcement vloer. Afmeting 2,8 m x 2,8 m. Huidige afwerking Ruwe afwerkvloer met vloerverwarming. Dikte die aangebracht moet worden is +- 5 cm Ik heb een sterke voorkeur om op vrijdag 03 april deze klus uit te laten voeren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 8,8 m bij 3 meter realiseren. Constructie gemetseld en aan de voorzijde kozijnen. Vergunning heb ik begrepen dat niet nodig is. Ik wil deels complete oplevering, buiten moeten alles afgewerkt zijn, binnen een zandcement vloer met vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius