Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Made te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Made heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Made u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Made of directe omgeving.

63 klanten uit Made bevelen een bij Casius in Made aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Made bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Made staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Made:

Zandcement over vloerverwarming

Graag een zandcement vloer over de vloerverwarming in de huiskamer en keuken gang en wc is ongeveer 60 vierkante meter.

Gepleisterde cementdekvloer leggen

Graag ontvangen wij offertes voor een gepleisterde cementdekvloer. Het gaat om 92 m2 op de beneden etage. Hier hebben we de gehele vloer al vervangen (opbouw; isolatie - gewapende betonvloer) en willen we over de nieuwe vloerverwarming een gepleisterde cementdekvloer laten aanbrengen (opbouw 6 cm).

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Laminaat leggen, ondervloer en plinten. Oppervlakte 8 m2.

Terrazzovloer in de keuken aanbrengen

Terrazzo vloer in de keuken, om de kastjes van een U keuken heen. Het gaat om een zwarte rand om de kastjes heen, met in het midden een lichtere kleur. Het gaat om ongeveer 7,5 m2.

Betonlook- of gietvloer aanbrengen

Ik wil graag mijn dameswinkel restylen en overweeg een gietvloer /betonlook. De ruimte is ongeveer 200 vierkante meter en de huidige vloerbedekking bestaat uit vinylstroken. Ik hoop dat hier gewoon overheen kan worden gegoten. Het is één grote ruimte.

Plinten plakken

We willen graag in de woonkamer plinten laten plakken. Het gaat om ongeveer 26 meter aan plak plinten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Het leggen van ± 210 m2 laminaat + ondervloer en plinten. Een verdieping van 140 m2 en een bovenverdieping van ongeveer 70 m2. Graag een offerte voor het leveren van alles en het leggen en een offerte voor alleen het leggen. Postcode is een benadering.

Vloerlegger gezocht

Vinyl leggen in een huiskamer van 30m2. Vinyl is al aanwezig.

Betonvloer storten

Het gaat om een betonvloer storten voor een garage van 6 bij 14 meter. incl. bekisting ,fundering en "gladde" toplaag

Ik ben in opstart van kinderdagverblijf ...

Ik ben in opstart van kinderdagverblijf in Made. Er moet een marmoleum vloer in gelegd worden voor ongeveer 75 m2. Ik hoor graag een totaalprijs, met alles inclusief. En wat er aan aanvraag/levertijd op zit.