Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in verbouwd huis:

Laminaat leggen in verbouwd huis

Het laten leggen van een laminaat + ondervloer in een verbouwd huis. Geen plinten. Zo'n 90 m2. Het laminaat is er al. De tweede week van januari komt er een nieuwe trap, dus derde week januari de vloer leggen.
Onze klant uit Luyksgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in verbouwd huis uit heel Nederland:

Laminaat leggen en verwijderen

Voor een ruimte van 14m2 zoek ik iemand die het oude laminaat kan verwijderen en nieuw laminaat inclusief plakplinten kan leggen. Het laminaat en de plinten regel ik zelf. Graag ontvang ik een offerte voor de uitvoerkosten inclusief eventuele materiaalkosten. Mvg Siham

Laminaat leggen totaalpakket

Het leggen van laminaat incl plinten voor een vloer van 2. 20 x 3. 60 (in de keuken)

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. In totaal gaat het om 40 m2. Er zitten veel hoeken en ook hebben de twee kamers een schuine wand. Tussen de tegels bij de keuken en het keukenblok zit nog een strip van circa 10 cm waar laminaat moet. Er dient ook een ondervloer geplaatst te worden en ook moeten er plinten komen.

Laminaat leggen en mogelijk afwerken

Ik wil een klus laten uitvoeren namelijk afwerking van laminaat vloer.

Traprenovatie en laminaat leggen

We willen graag een offerte voor: De trap van de begane grond naar de 1e verdieping is nu bedekt met hoog polig tapijt alsook de overloop en een slaapkamer. Alle tapijt moet verwijderd worden. De trap moet bedekt worden met overzettreden (14 treden). De overloop (132x238) en slaapkamer (423x293) moet laminaat gelegd worden. In de slaapkamer staat een inbouwkast waaromheen de laminaat gelegd moet worden. De open trap van 1e verdieping naar de zolder (14 treden) moet dicht gemaakt worden en bedekt worden met overzettreden.

Nieuwe tegelvloer in de hal

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor overgang laminaat woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels leggen in de hal, 7 m2. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel.

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil nieuwe laminaat voor de woonkamer leggen, ongeveer 60 m2. Ik heb nu ook laminaat dus die moet eerst weg halen.

Laminaat vloer op ondervloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 50 m2. De woning is met beton opgeleverd. Ondervloer in aanwezig.

Laminaat vloer leggen

Ik zou graag de vloer willen laten leggen inclusief ondervloer in mijn nieuwe woning. Het gaat om boven en benedenverdieping, in totaal 111 vierkante meter. Wat gaat mij dit kosten?

Vloer leggen in kinderkamer

Ik wil graag laminaat leggen in een kinderkamer. Er ligt nu vloerbedekking dat eruit moet. En er moet een ondervloer gelegd worden en verder weet ik niet precies wat er nog bij komt kijken? De vloer is denk ik zo'n 14 m2. De ondervloer en plinten moeten ook geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius