Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Kaatsheuvel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Kaatsheuvel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Kaatsheuvel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Kaatsheuvel of directe omgeving.

173 klanten uit Kaatsheuvel bevelen een bij Casius in Kaatsheuvel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kaatsheuvel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Kaatsheuvel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Kaatsheuvel:

Keukenvloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van zo'n 6m2. De tegels waren hier in cement verwerkt waardoor de ondervloer nu is beschadigd. Hier moet over 3 weken een pvc vloer op gelegd worden dus ik zoek iemand die dit kan herstellen. De verschillen in hoogte zijn tot 3 cm.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan op 30 juni de sleutel. Wij willen daar een tegelvloer van ongeveer 50 m² op de begane grond laten verwijderen en afvoeren. We weten niet of de tegels gelijmd zijn of in cement gelegd. Na het verwijderen van de tegels moet de ondergrond geëgaliseerd worden. Wij zullen er vloerverwarming in laten slijpen en daarna legt de tegelzetter er een nieuwe vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf week 27 tijd hebben voor deze klus. Er staan foto's van de woning op Funda.

Laminaat met ondervloer leggen

Graag offerte voor het leggen van laminaat en ondervloer appartement 42 vierkante meter. Plinten zijn niet nodig.

Laminaat leggen op de bovenverdiepingen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen op mijn tweede en derde verdieping.

Vloer met tegels en korreltapijt uithakken en afvoeren

Het geheel verwijderen van de cementdekvloer met daarin vloerverwarming. Deze vloer is nu afgewerkt met 1 laag vloertegels en daaroverheen 1 laag korreltapijt. Dit geheel kaal maken tot op de betonvloer en afvoeren. Het is op de begane grond. Circa 50 m2. Enkel tijdens kantooruren bellen.

Anhydriet vloer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van 50 m2 anhydriet vloer. Het betreft een bestaande bouw en een nieuwe aanbouw. De ondervloer is cementdek met vloerverwarming. De vloer kan naar verwachting begin oktober geplaatst worden.

Parketvloer in nieuwbouwwoning leggen

Ik wil graag een parketvloer laten leggen in de woonkamer / keuken 34 m2 en hal 3.5 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning die in juni word opgeleverd. Het parket (nieuw) is al in mijn bezit. Het parket moet standaard gelegd worden, dus niet in een visgraatpatroon of iets dergelijks.

Schade aan houten vloer herstellen

Mijn eikenhouten vloer, ongeveer 40 m2, is licht kromgetrokken door waterschade, daar waar we onze stoelen in het verleden gewoon aan konden schuiven, moet we ze nu optillen omdat de poten achter de opstaande randen blijven hangen. Ook de laminaat in de keuken, ongeveer 6 m2, dient m.i. vervangen te worden Graag willen we een offerte voor herstel van de ontstane schade

Vinyl op de vloer laten leggen

Ik wil graag vinyl laten leggen. Het gaat om 2 slaapkamers en een overloop. De kamers zijn allebei ongeveer 11,5 m2 en de overloop is ongeveer 3 m2. Alle materialen heb ik in mijn bezit, ook vinyltape en lijm.

Laminaat laten aanleggen

Ik wil laminaat, een ondervloer en plinten laten leggen in een ruimte van ongeveer 38 vierkante meter. Wat is de prijs hiervan? Er ligt nu vinyl, dat verwijder ik zelf. Ik zou graag hulp willen bij met het verplaatsen van de meubels.

Betonvloer vlinderen

Betonvloer storten en vlinderen ongeveer 350 vierkante meter. Binnenruimte serre.

Waterschade herstellen aan de vloer

Ik heb waterschade gehad in mijn keuken nu vraagt de verzekering om een offerte van de vloer de vloer is aan een gesloten van de hal naar de woonkamer naar de keuken. Kleur gerookt eiken graag reactie voor offerte.

Waterschade aan het kliklaminaat

In verband met waterschade zoek ik een bedrijf dat 4 á 5 m2 kliklaminaat kan vervangen met plakplint en ondervloer (isolatie). De offerte zal eerst naar de verzekering gaan alvorens tot uitvoering over te gaan.

Granieten vloer laten opknappen

Ik wil graag de granieten vloer in mijn gang laten opknappen. Er zitten lijmresten op van vloerbedekking die er overheen heeft gelegen. Ook is de vloer op enkele plaatsen gescheurd. Het gaat om ongeveer 10 m2. Graag een offerte voor het renoveren van deze vloer

Laminaat leggen en plinten plaatsen

Leggen van 50 m2 laminaat inclusief ondervloer en plaatsen 37 meter aan plinten (deels muur en deels vloer).

Wij willen in ons nieuwe huis ...

Wij willen in ons nieuwe huis (halverwege mei) de visgraatparketvloer laten schuren en lakken. De vloer ligt op de gehele benedenverdieping, dus hal, woonkamer en keuken. De totale oppervlakte zal rond de 60 m2 zijn.

Nieuwe tegels met vloerverwarming ...

Nieuwe tegels met vloerverwarming plaatsen; Tegels heb ik besteld. Gaat om 55 m2.

betreft een magazijn van een casco ...

betreft een magazijn van een casco opgeleverd pand.