Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoogerheide te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoogerheide heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoogerheide u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoogerheide of directe omgeving.

111 klanten uit Hoogerheide bevelen een bij Casius in Hoogerheide aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogerheide bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoogerheide staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoogerheide:

Vloer egaliseren

Het betreft het egaliseren van de vloer van de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 85 m2.

Betonvloer egaliseren

Ik wil 50 m2 aan betonvloer laten egaliseren. Wij hebben inmiddels de tegelvloer al eruitgebroken.

Vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

We willen graag over onze huidige plavuizenvloer een pvc-vloer laten leggen, dit is ongeveer 45 m². Graag zouden we willen weten wat het kost om de vloer te laten egaliseren en/of de pvc-vloer te laten leggen.

Zandcementdekvloer laten leggen

Wij willen graag een zandcementvloer laten leggen in ons huis en die is qua oppervlakte ongeveer 110 m2, verdeeld over 6 ruimtes en er ligt al vloerverwarming op de betonnen vloer. Het is 1 verdieping. En de dikte van de zandcementvloer moet 70 mm worden.

PVC vloer laten leggen

Ik wil graag een PVC vloer laten leggen ( egaliseren, verlijmen ed). Het gaat om +/- 80 m2

Laminaat op zolder laten leggen

Op zolder graag een ondervloer en laminaat laten leggen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 8 tot 10 m2 met sierplinten (plak).

Tegels en vinyl plaatsen

Klus 1: 240 m2 toilettegels wand en vloer aanbrengen, tegel op tegel. Klus 2: Pvc vloer plaatsen van 100 m². Egaliseren en plaatsen.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een vloer laten leggen van: - 15 m2 laminaat - met plakplinten (14-15 m) en - een ondervloer (piepschuim op rol). De huidige vloerbedekking is vastgelijmd aan de randen en moet verwijderd worden. De ruimte is een rechthoek. De ruimte is een slaapkamer die een laminaatvloer moet hebben voor het gebruik van een tillift. Het verzorgingsbed op wielen kan niet uit de kamer maar is erg makkelijk te verplaatsen. De klus zal in een dag moeten gebeuren en de begintijd afgestemd met de thuiszorg. Offerte graag via de mail.

Travertinvloer leggen

Travertin naadloos leggen op betonvloer 60 m2. Het betreft een nultredenwoning, gehele begane grond. Nieuwbouw, staat nog leeg. De tegels zijn met wisselende lengtes, specificatie afmetingen moet ik nog ontvangen. Liefst met elastische lijm leggen, naadloos. Ze zijn al besteld en zullen in de week van 23 t/m 28 september geleverd worden. Gewenste plaatsing z.s.m. na afleveren tegels. Ik zoek geen klusbedrijf maar een tegelzetter die ervaring heeft met Traverin vloeren.

Betonvloer storten

In 2 vertrekken, een van 12 m2 en een 20 m2, een betonvloer storten. Het is ongeveer een meter diep.