Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hilvarenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hilvarenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hilvarenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hilvarenbeek of directe omgeving.

29 klanten uit Hilvarenbeek bevelen een bij Casius in Hilvarenbeek aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilvarenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hilvarenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hilvarenbeek:

Vinyl of laminaat leggen in tourcaravan

Er liggen nu lijmstroken pvc in die erg schotelen, deze zouden eruit gehaald moeten worden. Afvoeren hoeft niet. De oppervlakte ongeveer 4 m2. We denken dat vinyl het beste werkt, maar mogelijk zou laminaat ook kunnen?

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij hebben een vrijstaand herenhuis gekocht uit bouwjaar 1967 en wonen daar inmiddels. Er is daar in de woonkamer en eetkamer een betonnen vloer van 91 m² die op een zandbed ligt. De vloer is niet geïsoleerd. Wij hebben diamantboringen laten doen en daarbij bleek dat de vloer ongeveer 10 cm dik is en we zijn geen wapening tegen gekomen. In de woonkamer van 62 m² ligt een Noorse leisteenvloer van 1 tot 1,5 cm dik als afwerking. In de eetkamer van 29 cm ligt een tegelvloer van 2 cm dik. We willen de volledige vloer laten verwijderen en afvoeren. We hebben een grote voortuin, daar kan een container staan voor het puin. We willen eventueel ook wat zand laten uitgraven, dat moet na de sloop worden bekeken. Daarna willen wij er een geïsoleerde betonvloer in met vloerverwarming en een cement dekvloer. We ontvangen graag uw offerte. Er staan nog foto's van de woning op Funda. We willen deze klus graag eind september laten verzorgen.

Linoleumvloer vervangen

Voor onze berging, tevens doorloop zoek ik een stevige linoleum. Het mogen gerust enkele restanten zijn. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Door beschadigingen zal de oude bedekking verwijderd moeten worden. Dit klusje mag ook in de avond of zaterdags gebeuren. De klant helpt zelf mee. Aangezien we geen hoge eisen stellen aan de kleur maar wel aan de kwaliteit, hebt u alle vrijheid om ons een gunstig aanbod te doen.

Laminaten leggen

ik zou graag meer informatie willen hebben over jullie prijsen? Ik wil laminaten leggen voor ong. 65m2. Het zijn kliklaminaten en ik heb hoog plinten van 6cm.

Gevlinderde betonvloer

Wij willen binnenkort voor ons winkelpand (lunchroom en delicatesse) een gevlinderde betonvloer laten leggen in Hilvarenbeek. Met of zonder beschermlaag? Er komt tevens vloerverwarming in. Het gaat om 200 m2. Nieuwbouw.

Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

Aanhelen van lorraine 14 cm breed, met velling, 17,5 mm dik in een erker. Afmeting erker 2,25 meter x 1,09 meter, 2,45 m2. Het geheel graag intanden, aanpassen op bestaande vloer. Daarna opschuren en lakken van gehele vloer 35 m2.

laminaatlegger

35 vierkant meter laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer gelegd hebben ...

Ik wil een laminaatvloer gelegd hebben in een klein huisje in Hilvarenbeek - alles begane grond, gemakkelijk te bereiken. Het betreft een woonkamer van 4.7 x 4.7, een slaapkamer van 4.7 x 2.7, een hal van 1.90 x 2.50 en een keuken van 3.80 x 2.50. Totale oppervlak ongeveer 50 vierkante meter. Laminaat (goede kwaliteit) en ondervloer zijn besteld en worden of vrijdag 16 april of vrijdag 23 april afgeleverd. In verband met verhuizing ben ik op zoek naar iemand die dit zo snel mogelijk kan doen.