Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer leggen:

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag nieuwe laminaatvloer legen in de huiskamer en keuken (+- 41 m2) graag wil ik de laminaatvloer afgewerkt met plinten . Benodigde materiaal ga ik zelf aanschaffen. Graag ook het laminaat verwijderen voordat de nieuwe kan worden gelegd.
Onze klant uit Helvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer opnieuw leggen en meubelen verplaatsen

Ik heb laminaat laten leggen, maar ik wil ook graag nog overzet plinten laten leggen en hiervoor een offerte krijgen. Het gaat om 52m plint. Ook is er een stukje in de vloer waar te veel speling in zit: het laminaat gaat te veel op en neer zeg maar. Ik zou graag horen of daar nog iets aan kan worden gedaan. Ik kan U foto sturen of een filmpje als dat makkelijker is?

laminaatvloer laten leggen

Ik heb een laminaatvloer gekocht met de intentie om die zelf te leggen, maar wil het toch laten doen door een ervaren vloerenlegger. Ik heb de materialen al in huis: kliklaminaat 19cm breed, ondervloer 7 mm, folie 1 mm, tape, hoge plinten, plakplinten, kit. Het gaat om de begane grond, ca. 50 m2. in de trapkast zit een luik naar de kruipruimte. Het huis is ca. 30 jaar oud. De vloer is van beton. Ik woon nog niet in het huis en heb een verhuisbedrijf ingehuurd om mijn vleugel te verhuizen op 8 juli. Ik heb dus sterke voorkeur dat de vloer voor die datum is gelegd, zodat ik mijn vleugel dan kan plaatsen

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woning laten leggen. Het gaat om gang, twee slaapkamers en woonkamer. Totale oppervlakte van 66 m2. Inclusief oude laminaat weghalen en weggooien, ondervloer, plinten en planken.

Laminaatvloer opnieuw laten leggen

Ik heb laminaat gelegd maar het komt op 2 plaatsen omhoog. Ik wil dit graag vlak krijgen maar krijg t zelf niet voor elkaar. Ik heb het laminaat op een vinyl vloer gelegd. In totaal zal dit om ongeveer 20m2

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaat van 50 vierkant meter ondervloer plinten hoog met 6a 7 mm laminaat (woonkamer plus keuken) recht toe recht aan.graag offerte voor diverse laminaat of pvc vloer.

Laminaatvloer laten leggen

Laminaat in onze nieuwe woning. woonkamer, keuken en hal. Gaat om circa 60 m2. Vloer, ondervloer en hoge plinten worden zelf aangeschaft. Het is op dit moment een betonnen vloer.

Het stucen van de wanden en laminaatvloer leggen inclusief ondervloer

Nieuwbouw appartement met drie kamers en hal, deze worden behangklaar opgeleverd. De muren moeten gestuct worden 130m2, Vloer van beton waar wij laminaat met een ondervloer willen laten leggen, dit is in totaal 60 m2.

Infra-rood vloerverwarming op begane grond

Wij willen op de begane grond van een woning uit 1907 infra-rood vloerverwarming onder een nog nieuw te leggen laminaatvloer. De woning heeft deels dubbel glas, en is matig geïsoleerd. Het gaat om circa 36 m2.

Laminaatvloer leggen

Leggen van 50 m2. laminaat met plinten. Ondervloer ligt er al. Laminaat wordt woensdag 17-06-2020 bezorgd. Graag zo spoedig mogelijk omdat ik niet kan verhuizen voordat laminaat gelegd is.

Laminaatvloer overloop

Laminaatvloer op de overloop leggen, heb het materiaal al in huis. Het is gereed om de leggen en de ondervloer ligt er al, het gaat om ongeveer 10m2.

Partners

Partners van Casius