Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leisteen vloer egaliseren:

Leisteen vloer egaliseren

Ik wil in mijn woonkamer de leisteen vloer egaliseren ten behoeve van het leggen van een eiken multiplankvloer van 85 m2.
Onze klant uit Helvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leisteen vloer egaliseren uit heel Nederland:

Vloer vervangen en vloerverwarming aanbrengen

In een bestaande woning de vloer vervangen. Er ligt nu leisteen, we zouden er graag iets van niet glimmende (natuur)steen in een andere kleur voor terug hebben. Er moet ook vloerverwarming komen, die hebben we nu nog niet. Het gaat om 45/50 vierkante meter: WC, kast, woonruimte.

Volledige vloer begane grond voorzien van leisteen

Begane grond natuurtegels (leisteen) ongeveer 78 m2. Ondergrond is zandcement met vloerverwarming. tegels, lijm en voegmateriaal wordt door mij geleverd.

CV met nieuwe vloerverwarming installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Eengezinswoning op de begane grond van ongeveer 55 m2, hier ligt al vloerverwarming met leisteen, plafond hoogte 2.4 meter. Nu ik een nieuwe vloer ga leggen wil ik deze ook wat lager hebben. Dus de oude vloer eruit en op de oude werkvloer verwarming infrezen. Hiermee hoop ik +/- 3cm te winnen, waardoor mijn plafondhoogte meer wordt. Is dit het waard? En wat gaat dit kosten. Het oude materiaal kan ik er zelf uithalen en afvoeren. De rest niet.

Woning betegelen

Wij willen de vloer in de hal, woonkamer en keuken laten betegelen. 70 m2. Tegels zijn besteld. Gekalibreerde leisteen 60 x 30 cm. Vloer is geëgaliseerd.

Robuuste leisteen vloer laten leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een leistenen vloer van 2 cm dik in verschillende groottes, zie foto van de vloer zoals deze in de winkel lag. Het gaat om een oppervlak van 25 m2.

Huiskamer en keukenvloer betegelen

De vloer van de huiskamer betegelen met 90 m2 leisteen, groot Romaans verband. De tegels worden geleverd. De tegelhandel biedt ook de lijm en voegsel aan maar mogelijk kunt u dat ook aanbieden? Een nieuwbouwwoning. De oplevering zal in mei of juni zijn.

Leisteenvloer aanbrengen

Het leggen van ongeveer 57 m2 vloer met leisteen. Materiaal zorgen wij voor. Het is een nieuw huis oplevering eind januari/ begin februari.

Leisteen vloer uithakken en afvoeren

Ik zou graag prijzen willen ontvangen voor het uithakken van een leistenen vloer (zie bijlage). Het gaat om ongeveer 65 vierkante meter. Inclusief het afvoeren van het puin. Het betreft een lege woning.

Leisteen in cement leggen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht en krijgen daarvan binnenkort de sleutel. Op de begane grond ligt op een groot deel van de vloeren een mooie gele leistenen vloer in cement. Het leisteen heeft onregelmatige vormen. Er is een woonkamer van 25 m², waar nu een tapijt ligt. Daar willen wij graag een zelfde leistenen vloer laten leggen. We weten niet precies wat voor vloer er onder het tapijt ligt, maar we vermoeden hout. De woning is uit bouwjaar 1927. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van het leisteen. Het is onze wens om dit vanaf half oktober te laten uitvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda.

Leisteen vloer verwijderen

Plusminus 70 m2 meter leistenen vloer verwijderen. De tegels liggen verlijmd. We zijn er wel aan begonnen maar het lukt ons niet. Onder de vloer ligt vloerverwarming. De vloerverwarming moet blijven.