Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leisteen vloer egaliseren:

Leisteen vloer egaliseren

Ik wil in mijn woonkamer de leisteen vloer egaliseren ten behoeve van het leggen van een eiken multiplankvloer van 85 m2.
Onze klant uit Helvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leisteen vloer egaliseren uit heel Nederland:

Leisteen vloer uithakken en afvoeren

Ik zou graag prijzen willen ontvangen voor het uithakken van een leistenen vloer (zie bijlage). Het gaat om ongeveer 65 vierkante meter. Inclusief het afvoeren van het puin. Het betreft een lege woning.

Leisteen in cement leggen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht en krijgen daarvan binnenkort de sleutel. Op de begane grond ligt op een groot deel van de vloeren een mooie gele leistenen vloer in cement. Het leisteen heeft onregelmatige vormen. Er is een woonkamer van 25 m², waar nu een tapijt ligt. Daar willen wij graag een zelfde leistenen vloer laten leggen. We weten niet precies wat voor vloer er onder het tapijt ligt, maar we vermoeden hout. De woning is uit bouwjaar 1927. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van het leisteen. Het is onze wens om dit vanaf half oktober te laten uitvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda.

Leisteen vloer verwijderen

Plusminus 70 m2 meter leistenen vloer verwijderen. De tegels liggen verlijmd. We zijn er wel aan begonnen maar het lukt ons niet. Onder de vloer ligt vloerverwarming. De vloerverwarming moet blijven.

Begane grond afwerken met eiken en natuursteen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) het verlijmen en voegen van 34 m² leisteen/hardsteen in keuken, bijkeuken en hal. 2) het volledig verlijmen van 33 m² eiken lamelparket in de woonkamer. De gehele vloer is voorzien van ingefreesde vloerverwarming welke t.p.v. de houten vloer dicht gesmeerd wordt.

Vloer van leisteen verwijderen

Leistenen vloer verwijderen (verlijmd). Betreft ongeveer 65 m2. Betreft de gang en de woonkamer. We hebben zelf een container.

Leisteen vloer met plinten in een nieuwbouwwoning leggen

Na de oplevering van onze nieuwbouwwoning willen wij daar graag in week 32 of 33 op de begane grond een natuursteen vloer met plinten laten leggen. Het gaat om 60 m² Mustang Black leisteen van 60 x 60 x 1 cm en om 32 meter plinten van 60 x 7 x 1 meter. Alle materialen inclusief de benodigde lijm en voegmiddelen hebben we hier al aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.

Woonvloer betegelen met leisteen

Wij willen in de 2e helft van juli in onze nieuwbouwwoning een leisteen vloer laten leggen van 75 m². Het betreft de hal, woonkamer en keuken. We hebben hiervoor al leisteen tegels gekocht van 30 x 80 cm en ook de benodigde speciale lijm. We ontvangen hiervoor graag een offerte van bedrijven die hier ervaring mee hebben en die in genoemde periode beschikbaar zijn.

Leisteen vloer verwijderen

Vloerverwarming in cementvloer gelegd en 14 dagen uitgehard. Daarboven zijn de leistenen in het cement gelegd. Vloerverwarming moet worden behouden. Kunt u dit uitvoeren en wat is uw prijs?

Blackberry leisteen leggen in nieuwbouw woning

In mei wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er wordt daar in juni een aanbouw gemaakt en die is naar verwachting eind juni klaar. Daarna wil ik in de huiskamer en een halletje graag 48 m² vloertegels laten leggen in een cementbed. Het gaat om BlackBerry leisteen vloertegels van 60 x 60 cm. Er ligt al vloerverwarming in de vloer met een afwerkvloer erop. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die ervaring hebben met deze tegels en het leggen ervan. Er mag hierin ook een aparte post worden opgenomen voor het leveren van de tegels.

Vloer van Indiaas leisteen opnieuw voegen

Ik wil graag mijn Indiaas leisteen vloer opnieuw laten voegen. Het gaat om een operavlakte van 50 m2.