Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Helvoirt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Helvoirt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Helvoirt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Helvoirt of directe omgeving.

17 klanten uit Helvoirt bevelen een bij Casius in Helvoirt aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helvoirt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, siergrind volledige woning, betonlook gietvloer over gehele benedenverdieping, laminaat vloer in de gang en plinten vervangen, vloerbedekking laminaat en tegelvloer verwijderen zonder beschadigen van vloerverwarming, vloer laten storten 15cm dik, gietvloer aanleggen, vloer egaliseren en laminaat aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Helvoirt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Helvoirt:

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag nieuwe laminaatvloer legen in de huiskamer en keuken (+- 41 m2) graag wil ik de laminaatvloer afgewerkt met plinten . Benodigde materiaal ga ik zelf aanschaffen. Graag ook het laminaat verwijderen voordat de nieuwe kan worden gelegd.

Vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming

Ons huis is uit 1958 en heeft vloeren gestort op zand. Deze willen wij geheel vervangen door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming op de gehele begane grond. Daarna komen er tegels overheen. Oppervlak is 120 m2. De bestaande vloer moet dus uitgebroken, uitgegraven en dan opnieuw opgebouwd met isolatie en verwarming. Wat zijn hiervoor de totale kosten? Half juni zouden wij willen beginnen.

Leisteen vloer egaliseren

Ik wil in mijn woonkamer de leisteen vloer egaliseren ten behoeve van het leggen van een eiken multiplankvloer van 85 m2.

Laminaat op verdiepingen leggen

We hebben 88 m2 (verdeeld over eerste verdieping en zolder) laminaat (en plakplinten) besteld bij de Praxis en de bestelling is inmiddels gearriveerd in het magazijn en wordt op 28 juli aanstaande bezorgd. We willen deze vloer laten plaatsen. Omdat op de eerste verdieping 1 van de 3 slaapkamers ongelijk is met de overige vloeren (er ligt een korrelvloer, de rest laminaat), willen we graag advies en hulp in het leggen/bestellen van de ondervloeren, zodat dit dezelfde hoogte krijgt. We willen namelijk geen drempels tussen de kamers en de overloop. Graag ontvang ik een offerte.

Gietvloer aan laten brengen

Graag zouden wij een prijsindicatie ontvangen voor het laten leggen van een gietvloer van ongeveer 75 m2. Het gaat om de gang, woonkamer en keuken, dit is 1 aansluitende ruimte. Graag contact per mail.

Linoleum leggen

In 4 kamers moet linoleum worden gelegd, ca 80 m2. Het linoleum zelf is al aanwezig.

Laminaat in de slaapkamer laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in 1 slaapkamer en een klein halletje. Alle materialen zoals ondervloer en folie en plinten heb ik, het is ongeveer 14 m2. Het zou fijn zijn als ook de spullen weer teruggezet kunnen worden in de slaapkamer.