Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor een betonvloer egaliseren:

Een betonvloer egaliseren

Gaat om betonvloer op zolder egaliseren van 35 - 40 m2.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een betonvloer egaliseren uit heel Nederland:

Egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het egaliseren van onze woning in Nijkerk. Het gaat om 76 vierkante meter, waarvan de woonkamer 40 vierkante meter is. Deze vloer ligt het hoogst en loopt af vanaf het begin van de aanbouw naar de buitenmuur. De aanbouw is 20 vierkante meter en ligt dus het laagst. Het gaat hier (in de aanbouw) om meer dan 2 mm. Mogelijk is het nodig om langs te komen om hier een juiste inschatting van te maken? Of kunnen jullie dit online? De tegels zijn er al uitgesloopt. Nu is het nog een betonvloer

Egaliseren betonvloer (27m2)

Wij vragen graag een offerte aan voor het egaliseren van onze huidige betonvloer waar ong. 3 cm. hoogte verschil in zit. Het gaat om 27 m2. met vriendelijke groet, Irma ** Aanvraag al eerder gedaan waarop geeneen Casius Partner reageerde. Nogmaals onder de aandacht brengen**

Een serre aanbouwen

Wij zoeken een vakkundig bouwbedrijf voor de realisatie van een houten serre aan ons woonhuis. Graag vernemen wij van u of u interesse hebt om onderstaand beschreven en geïllustreerd project met ons te verwezenlijken. Indien u belangstelling hebt, gelieve ons een offerte en indicatie planning/bouwtijd toe te laten komen. Ik heb geprobeerd e.e.a. zo duidelijk mogelijk te omschrijven, mocht er nog aanvullende informatie nodig zijn t.b.v. de prijsstelling, dan vernemen wij dat graag van u. Bijlagen : -Gevelaanzichten, plattegrond, situatietekening, doorsneden, fundering bestaand woonhuis + nieuw te bouwen serre -gewenste dakconstructie (aparte e-mail) -huidige gevel (aparte e-mail) Omschrijving van de werkzaamheden: Veranda/Serre 7,83 x 3,57 meter (ca 28 m2), gemeten van buitenkant staander tot buiten staander 7,69 x 3,50 meter (ca 27 m2), gemeten van buitenkant kozijn tot buitenkant kozijn (De staanders steken 70mm uit) Gemonteerd aan zijgevel vrijstaand woonhuis, goed bereikbaar vanaf openbare weg VERGUNNING & TEKENWERK Verzorging omgevingsvergunningsaanvraag inclusief alle gewenste Bouw- & constructietekeningen/-berekeningen Er is reeds positief advies afgegeven op een ingediende conceptaanvraag, dit betekent dat de gemeente op hoofdlijnen akkoord is. GRONDWERKEN Afgraven t.b.v. fundering Afvoeren overtollige grond Rijplaten/graafmachine/kraan Egaliseren na gereedkomen BETONWERK Strokenfundering (zandgrond, heipalen niet noodzakelijk, sonderingen zijn aanwezig) Bekisting, wapening, isolatie etc. Betonvloer 200mm, wapening, folie, isolatie etc. Verpompen beton Schoon zand CONSTRUCTIE VAN MERANTI PALEN EN LIGGERS 5x Meranti palen 184 x 184 mm gegrond antraciet Meranti liggers Doorloophoogte / hoogte kozijnen 2,40 meter DAKWERK Dakconstructie conform bijlage Afdakconstructie van

Vloer egaliseren

Wij willen graag een offerte aanvragen om de begane grond (woonkamer, keuken en gang) te egaliseren. Het betreft een betonvloer van 50 m2.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In de woonkamer/keuken/hal zijn tegels weggehakt, maar hier zijn lijmresten van achtergebleven. 20 mei wordt er vloerverwarming in het huis gelegd, hiervoor moet de vloer redelijk vlak zijn. Zie foto's voor de status van de vloer. Nu zou ik graag de vloer laten opschuren ofwel laten egaliseren en ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor. Ik zie graag offertes hiervoor, bedankt alvast!

Egaliseren garagevloer (beton)

Egaliseren van betonvloer garage, oppervlakte ca. 20m2. En afwerken met coating.

Vloer egaliseren berging

Graag zou ik een offerte willen voor het egaliseren van de vloer in de aangebouwde berging in ons huis. De ondergrond betreft een betonvloer en de maten in meters zijn 5,6 x 2,5. Vriendelijke groet.

Betonvloer storten met betonijzer en egaliseren

Ik zou graag een (beton)vloer laten storten voor een studio, inclusief egaliseren (hoeft dan niet gevlinderd te worden)? van 10 x 7 meter en 10-12 cm dik. Het komt op zand/plastic en ik vermoed dat een betonijzer erin moet. Bereikbaarheid vanaf auto tot stortplaats: rond de 15-20 meter.

Egaliseren woonkamer en hal

Wij willen graag de woonkamer en hal egaliseren, circa 40 m². het betreft een betonvloer. Er heeft een gelijmde parketvloer opgezeten en er zijn dus lijmresten aanwezig. Vorige week is er vloerverwarming ingefreesd en deze is ook dichtgesmeerd. Een dunne egalisatielaag is daarom (naar mijn mening) voldoende.

Terras onder overkapping aanleggen, beton egaliseren en betegelen

Ik wil een terras onder de bestaande overkapping laten aanleggen. Er ligt een ruwe betonvloer, deze moet geëgaliseerd worden en bestand tegen vorst. Daaroverheen moeten tegels gelegd worden. Gaat om ongeveer 18 m2.

Partners

Partners van Casius