Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen:

Grindvloer verwijderen

Grindvloer verwijderen op de begane grond in de serre, keuken, wc en washok alles bij elkaar zo'n +/- 30 m2.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Grindvloer verwijderen en een nieuwe aanleggen in de gang ongeveer 3-4 m2. Offerte voor de vervangende grindvloeren vloeren. En de plooien aanpakken.

Grindvloer op de begane grond leggen

Ik wil 55 m2 grindvloer op de begane grond in mijn woning laten leggen, Er liggen nu nog wel vloeren, maar deze zal ik zelf verwijderen, zodat er alleen een betonnen vloer achterblijft. Ik ben er benieuwd naar uw prijs.

Grindvloer leggen

Wij willen op de gehele begane grond van onze woning graag een grindvloer. Het is 46 m² groot. Er is nu laminaat en daaronder zijn er tegels. Het laminaat kunnen we zelf verwijderen. Mogelijk de tegels laten liggen. Graag een offerte.

Verwijderen oude siergrindvloer op de overloop en leggen nieuwe

wij willen de oude grindvloer op de overloop 1e verdieping laten verwijderen (afval afvoeren) en daar een nieuwe grindvloer laten leggen

Grindvloer verwijderen

Ik overweeg een huis te kopen in Assen, waarin een beschadigde grindvloer ligt van ongeveer 20 vierkante meter. Wat kost het om die eruit te laten halen?

Siergrindvloer benedenverdieping

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer afgewerkt met een sealing. De oppervlakte welke het betreft is +- 80 m². Op dit moment ligt er in de woning een parketvloer welke we zelf zullen verwijderen. De vloer hieronder is een cementdekvloer. We verwachten dat deze egaal/vlak is en anders zullen wij hier zelf voor zorg dragen. We willen de vloer laten leggen in de hal, woonkamer/keuken en slaapkamer. Deze vertrekken grenzen alle aan elkaar. De verwachting is dat we eind juli/begin augustus de vloer zouden willen laten leggen. We kijken uit naar uw reactie.

Grindvloer realiseren op een balkon, waterdicht

Er liggen nu tegels weet niet of het handig is om ze te laten liggen of te verwijderen. Graag zouden wij een waterdichte grindvloer willen op ons balkon. de afmetingen zijn ongeveer 4,7 bij 2,6 meter. Welke afwerking hiervoor nodig is weten wij niet exact. Wel willen we dat de grindvloer aansluit op de afwatering. Graag ontvangen wij van u een advies met mogelijkheden en een offerte. Alvast bedankt voor de moeite.

Grindvloer verwijderen

Graag wil ik een prijsindicatie om een grindvloer te laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 45 m2. Het gaat alleen om het verwijderen. Het is de vloer op de begane grond. Afvoeren kunnen wij zelf, maar mag ook door de vakman.

Verwijderen van grindvloer in de woonkamer en de hal

Ik wil graag mijn grindvloer in woonkamer en hal laten verwijderen. Totaal 60 m2. Februari eerste week graag beginnen, als dat mogelijk is. Ik kan zelf een container bestellen voor het afval, of helpen met afvoeren. Voor de nieuwe vloer heb ik al iemand voor.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Graag laat ik de grindvloer in de woonkamer en de keuken verwijderen en ook direct afvoeren. Daarnaast laat ik graag vloerverwarming (bijverwarming) aanleggen, dit moet ingefreesd worden in een cementdekvloer van 5 cm. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Partners

Partners van Casius