Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer laten sealen:

Grindvloer laten sealen

Ik heb een huis gekocht en hier zit al grindvloer (11.98 x 4.58 meter) in, echter is deze niet geseald. Wat zijn de kosten hiervan? Waarschijnlijk kan er vanaf half november gestart worden met de klus.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer laten sealen uit heel Nederland:

Grindvloer reinigen, repareren en eventueel sealen

Het gaat om het reinigen van een ongeveer 38 m2 open grindvloer, marmer grind, aantal kleine reparaties en eventueel sealen.

Open grindvloer sealen of coaten

Ik heb een bestaande grindvloer in de kleur zwart/grijs met open structuur en deze wil ik reinigen en voorzien van sealing of coating. Oppervlakte is circa 60 m2 op begane grond.

Open grindvloer laten sealen en kleuren

Ik wil graag mijn open grindvloer laten kleuren en sealen. Vloer is ongeveer 10 jaar oud en ongeveer 35 m2. Het bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar, de ondervloer is nog goed.

Grindvloer herstellen

Wij hebben een grindvloer van circa 18 jaar oud. Er zitten scheuren in door werking van de vloer. We hebben ook vloerverwarming. We overwegen herstel of een aanpassing en wellicht sealen. Wat zijn nu de opties en risico''s en welke kosten kunnen we verwachten. Het totale vloeroppervlak is minder dan 50 m2.

Grindvloer of gietvloer leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van een gietvloer of van een grindvloer. De grindvloer dient geoffreerd te inclusief en exclusief sealen. De oppervlakte van de vloer is 60 m2.

Grindvloer leggen en sealen

Ik wil een grindvloer over een betonnen vloer, het geheel moet wel geseald zijn. De gehele begane grond van 104 m2 moet gedaan worden in een nog op te leveren nieuwbouw woning.

Grindvloer reinigen en sealen

Wij hebben een open grindvloer van ongeveer 80 m² die wat onderhoud behoeft. We willen de vloer graag laten reinigen en sealen na eventueel enige reparaties. Ik wil een afspraak maken om de vloer hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Grindvloer leggen en sealen

Ik wil graag een grindvloer laten leggen en sealen, betreft 62 m2. Pand is leeg, nieuwe beton vloer gestort. Materiaal voor de vakman.

Grindvloer leggen en sealen

Nieuwe grindvloer over bestaande grindvloer in de woonkamer die niet geseald was, we willen hier een nieuwe laag over maar dan wel waterdicht(geseald).

Grindvloer leggen en sealen

Er dient 35 m2 Grindvloer gelegd en gesealed te worden. Indien mogelijk met behoud van bestaande plinten .

Partners

Partners van Casius