Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Helmond of directe omgeving.

681 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Helmond:

Laminaatvloer laten leggen

ik wil graag nieuwe vloeren voor 3 slaapkamers van max 42m2 en de woonkamer van 14m2 plus een keuken van max 8m2. ik wil de prijsopgave inc materialen en vloer want ik heb die nog niet aangeschaft. het liefst ontvang ik de offerte per email want ik ben telefonisch slecht bereikbaar

Nieuw laminaat leggen en ondergrond

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in mijn huis en wil graag een vrijblijvende offerte voor nieuwe laminaat en een ondervloer (gemiddelde prijs). Het betreft 20m2 in huis inclusief leggen. incl plakplint van 3 cm hoog.

Een betonvloer egaliseren

Gaat om betonvloer op zolder egaliseren van 35 - 40 m2.

Egaliseren hal van een woning

Tegels die zijn gelijmd haal ik er zelf uit, daarna zou ik dit graag willen laten egaliseren, het gaat om ongeveer 10 m2.

Keramische outdoor tegels leggen

Kleine 20 m2 tegels leggen onder nieuwe overkapping op cementdekvloer. Tegels zijn 45 x 90 x 2 cm.

Waterschade laminaat

Door een gesprongen waterleiding van de wasmachine heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer , stuk in de keuken en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 27m² laminaat. De gang is 5m² Het laminaat dat er nu in ligt is BERRY ALLOC ORIGINAL "62001358 LICHTE EIK CANYON" 19.8 cm breed. Kost op het moment €39.95 per m2 Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren

Plinten keuken

Wij hebben waterschade gehad in de keuken. En wij zouden graag een offerte willen voor het vervangen van deze plinten. Het gaat om plinten die 20cm hoog zijn en 2lengtes van 2m 40cm en 1stukje van 5cm verstek aan bijde kanten. Deze plinten zijn parelmour (zie foto) Ook moeten de planken op de kop bekleed zijn Graag offerte van materiaal en arbeidskosten.

Grindvloer verwijderen

Grindvloer verwijderen op de begane grond in de serre, keuken, wc en washok alles bij elkaar zo'n +/- 30 m2.

Laminaatvloer

Ik wil graag voor een huiskamer project een laminaatvloer laten leggen. De oppervlakte bedraagt zo'n 100 m2. De huidige vloer bestaat mogelijk uit beton met momenteel vloerbedekking. Dit halen wij eruit zodra men aan de klus kan beginnen. Ik ontvang graag een offerte inclusief het laminaat, manuren en alle materiaalkosten

Reparatie scheuren in terrazzovloer

Ik wil graag 3 scheuren laten repareren in terrazzovloer. Zie bijgevoegde foto.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn (huur) nieuwbouwwoning. Op de begane grond, gang, 3 slaapkamers en gang boven. Eventueel op de zolder. Met de zolder erbij gaat het om ongeveer 100 m2

Vloer schuren en lakken

het gaat om de vloer in de: Woonkamer, open keuken (40m2) en in de hal (3m2) ik verneem graag van u

Verwijderen vloerbedekking en laminaat leggen

Ik wil graag de volgende klussen uit laten voeren: 1. Verwijderen en afvoeren van de gelijmde vloerbedekking met een tapijtstripper. De oppervlakte is 31 m2 2. Indien nodig deze vloer egaliseren. 3. Laminaat en ondervloer, rol, leggen op deze vloer. De plinten en eventueel de overgangsprofielen monteer ik zelf. Tevens kort ik zelf de deuren in.

Grindvloer laten sealen

Ik heb een huis gekocht en hier zit al grindvloer (11.98 x 4.58 meter) in, echter is deze niet geseald. Wat zijn de kosten hiervan? Waarschijnlijk kan er vanaf half november gestart worden met de klus.

Plinten leggen

Ik heb laminaat gekocht bij gamma en ook gelegd. Echter nog niet de plinten. Is het mogelijk om deze te laten plaatsen en wat zijn de kosten? Kamer 1: 2,70 bij 2,40 meter. Kamer 2: 2,40 bij 1,80 meter. Kamer 3: 2,40 bij 2,40 meter.

Granito vloer in hal leggen

Ik wil graag een granito/terrazzo vloer laten leggen in de hal van een jaren 30 huis. Afmetingen zijn 4,27(l), 1,13 (b). Het betreft een klus in Helmond begin november.

Laminaat leggen

In de woonkamer en de hal ligt nu een tegelvloer. Hier overheen dient er een ondervloer en een laminaatvloer gelegd te worden. De oppervlakte is 53 m2 en er dienen geen plinten gelegd te worden.

Verlijmd tapijt verwijderen

In ons appartement van circa 85 m2 moet de vloerbedekking (verlijmd) verwijderd worden in verband met de verhuizing een en ander speelt in de laatste 2 weken van augustus.

Laminaat leggen

Ik wil graag offerte voor laminaat aanleggen voor 68 m2. Graag offerte stuur voor ondervloer en het leggen van laminaat.

Laminaat doorlopend leggen

Ik wil 80 m2 laminaat laten leggen, doorlopend in elke kamer inclusief overzetplinten. De klus is exclusief voorwerk, dus alleen plaatsen. Materiaal in huis.

Laminaat met waterschade herstellen

Laatst hebben we een kleine waterschade opgelopen maar dit midden in onze woonkamer helaas. Wellicht is het mogelijk om dit er tussenuit te halen en zonder verschil met de rest terug te plaatsen? Anders zal de helft er uitgehaald moeten worden, ongeveer 25 m2. Ook de hoge plinten, deze zijn netjes afgekit en zullen kleine schade op de muur aanbrengen eventueel bij texen. Kleine plak plintjes. Ook de afwerking onder de keuken moet los omdat het laminaat hier onder door loopt. En 2 keer verwarmingsopbouw moet worden losgehaald. Graag zou ik willen weten wat hier de kosten ongeveer van gaan worden zodat ik dit kan laten maken.

Nieuw laminaat na waterschade

Ik wil weten wat het kost om de slaapkamer te voorzien van nieuw laminaat en plinten kamer is ongeveer 11 m2 ook is er vochtschade bij de muur (kleine plek) via de buren hun douche binnen gekomen en ik wil weten wat het kost dit alles te laten maken inclusief nieuw laminaat, want ik denk dat dat nodig is als deze vochtig is. Deze prijsopgave hebben wij nodig voor de verzekering. Gespecificeerde schadebegroting of herstelnota is wat ze vragen.

Bestaande vloer schuren en oliën

Graag een offerte voor het schuren en oliën van een eikenhouten natuur vloer die beschadigd is door sodavlekken met V groef met wisselende breedtes. Afgewerkt met hardwax olie. Het gaat om een oppervlakte van circa 57 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Ongeveer 18 m2 (hal, keuken en bijkeuken) een paar mm verhogen en egaliseren, zodat deze (nadat de tegels erop liggen) netjes aansluit op de houten vloer in de woonkamer. Er zitten nu nog wel lijmresten op (weet niet of dit eerst verwijderd moet worden?). Kunt u apart in de offerte een prijsindicatie geven voor het plaatsen van nieuwe tegels nadat de vloer geëgaliseerd is?

Terrazzo vloer leggen

Het leggen van een terrazzo vloer van 20 m2 in de keuken, nu een tegelvloer.