Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Helmond of directe omgeving.

686 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Helmond:

Grindvloer verwijderen

Grindvloer verwijderen op de begane grond in de serre, keuken, wc en washok alles bij elkaar zo'n +/- 30 m2.

Laminaatvloer

Ik wil graag voor een huiskamer project een laminaatvloer laten leggen. De oppervlakte bedraagt zo'n 100 m2. De huidige vloer bestaat mogelijk uit beton met momenteel vloerbedekking. Dit halen wij eruit zodra men aan de klus kan beginnen. Ik ontvang graag een offerte inclusief het laminaat, manuren en alle materiaalkosten

Reparatie scheuren in terrazzovloer

Ik wil graag 3 scheuren laten repareren in terrazzovloer. Zie bijgevoegde foto.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn (huur) nieuwbouwwoning. Op de begane grond, gang, 3 slaapkamers en gang boven. Eventueel op de zolder. Met de zolder erbij gaat het om ongeveer 100 m2

Vloer schuren en lakken

het gaat om de vloer in de: Woonkamer, open keuken (40m2) en in de hal (3m2) ik verneem graag van u

Verwijderen vloerbedekking en laminaat leggen

Ik wil graag de volgende klussen uit laten voeren: 1. Verwijderen en afvoeren van de gelijmde vloerbedekking met een tapijtstripper. De oppervlakte is 31 m2 2. Indien nodig deze vloer egaliseren. 3. Laminaat en ondervloer, rol, leggen op deze vloer. De plinten en eventueel de overgangsprofielen monteer ik zelf. Tevens kort ik zelf de deuren in.

Grindvloer laten sealen

Ik heb een huis gekocht en hier zit al grindvloer (11.98 x 4.58 meter) in, echter is deze niet geseald. Wat zijn de kosten hiervan? Waarschijnlijk kan er vanaf half november gestart worden met de klus.

Plinten leggen

Ik heb laminaat gekocht bij gamma en ook gelegd. Echter nog niet de plinten. Is het mogelijk om deze te laten plaatsen en wat zijn de kosten? Kamer 1: 2,70 bij 2,40 meter. Kamer 2: 2,40 bij 1,80 meter. Kamer 3: 2,40 bij 2,40 meter.

Granito vloer in hal leggen

Ik wil graag een granito/terrazzo vloer laten leggen in de hal van een jaren 30 huis. Afmetingen zijn 4,27(l), 1,13 (b). Het betreft een klus in Helmond begin november.

Laminaat leggen

In de woonkamer en de hal ligt nu een tegelvloer. Hier overheen dient er een ondervloer en een laminaatvloer gelegd te worden. De oppervlakte is 53 m2 en er dienen geen plinten gelegd te worden.

Verlijmd tapijt verwijderen

In ons appartement van circa 85 m2 moet de vloerbedekking (verlijmd) verwijderd worden in verband met de verhuizing een en ander speelt in de laatste 2 weken van augustus.

Laminaat leggen

Ik wil graag offerte voor laminaat aanleggen voor 68 m2. Graag offerte stuur voor ondervloer en het leggen van laminaat.

Laminaat doorlopend leggen

Ik wil 80 m2 laminaat laten leggen, doorlopend in elke kamer inclusief overzetplinten. De klus is exclusief voorwerk, dus alleen plaatsen. Materiaal in huis.

Laminaat met waterschade herstellen

Laatst hebben we een kleine waterschade opgelopen maar dit midden in onze woonkamer helaas. Wellicht is het mogelijk om dit er tussenuit te halen en zonder verschil met de rest terug te plaatsen? Anders zal de helft er uitgehaald moeten worden, ongeveer 25 m2. Ook de hoge plinten, deze zijn netjes afgekit en zullen kleine schade op de muur aanbrengen eventueel bij texen. Kleine plak plintjes. Ook de afwerking onder de keuken moet los omdat het laminaat hier onder door loopt. En 2 keer verwarmingsopbouw moet worden losgehaald. Graag zou ik willen weten wat hier de kosten ongeveer van gaan worden zodat ik dit kan laten maken.

Nieuw laminaat na waterschade

Ik wil weten wat het kost om de slaapkamer te voorzien van nieuw laminaat en plinten kamer is ongeveer 11 m2 ook is er vochtschade bij de muur (kleine plek) via de buren hun douche binnen gekomen en ik wil weten wat het kost dit alles te laten maken inclusief nieuw laminaat, want ik denk dat dat nodig is als deze vochtig is. Deze prijsopgave hebben wij nodig voor de verzekering. Gespecificeerde schadebegroting of herstelnota is wat ze vragen.

Bestaande vloer schuren en oliën

Graag een offerte voor het schuren en oliën van een eikenhouten natuur vloer die beschadigd is door sodavlekken met V groef met wisselende breedtes. Afgewerkt met hardwax olie. Het gaat om een oppervlakte van circa 57 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Ongeveer 18 m2 (hal, keuken en bijkeuken) een paar mm verhogen en egaliseren, zodat deze (nadat de tegels erop liggen) netjes aansluit op de houten vloer in de woonkamer. Er zitten nu nog wel lijmresten op (weet niet of dit eerst verwijderd moet worden?). Kunt u apart in de offerte een prijsindicatie geven voor het plaatsen van nieuwe tegels nadat de vloer geëgaliseerd is?

Terrazzo vloer leggen

Het leggen van een terrazzo vloer van 20 m2 in de keuken, nu een tegelvloer.

Betonvloer egaliseren

De tegelvloer in onze aanbouw van zo'n 20 vierkante meter is uitgekapt omdat er een pvc vloer gelegd gaat worden. Ivm hiermee dient de ruwe en ongelijke betonvloer geëgaliseerd te worden. Offertes graag alleen via een mailbericht. Hartelijk

Parketvloer vervangen wegens waterschade

Betreft een offerte voor de verzekering. Ik wil graag de parketvloer opnieuw late opshuren in de keuken wegens waterschade, enkele naden staan ligt bol. Het gaat om een ruimte van ongeveer 2 x 3. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen

Ik wil de vloer beneden vervangen. De hal en woonkamer, circa 35 tot 40 m2. Het betreft laminaat leggen, misschien een ondervloer (ligt eraan of de oude kan blijven liggen) en netjes afwerken met latjes.

Tegelvloer egaliseren

Voor het leggen van een houten vloer over de huidige tegelvloer willen we deze laten egaliseren, de oneffenheden eruit halen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Verwijderen travertinvloer met vloerverwarming

Uitbreken Travertin vloer met vloerverwarming. Daarna opnieuw vloerverwarming met daaroverheen een tegelvloer leggen. Het betreft een woonoppervlak van om en nabij de 55 m2. Dit is de woonkamer, keuken en hal. Overal ligt een oude vloer die vervangen mag worden. Alles op de begane grond en goed toegankelijk. Wij zijn nog niet uit over wat voor een vloer wij willen, dit graag in overleg met de vakman.

Praxis laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen voor in een kantoorruimte van 136 m2. De huidige ondergrond is vloerbedekking en blijft liggen. Er dienen ook plakplinten gelegd te worden. Er hoeft verder geen oud materiaal verwijderd te worden.

Vloer in de huiskamer en keuken egaliseren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het egaliseren van n vloer plus minus 40 m2 er ligt nu een vinyl vloer en n tegelvloer. Tegelvloer in de keuken en vinyl vloer in de huiskamer.