Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: diverse vloeren leggen in kantoorpand, repareren parketvloer (dansvloer feestzaal), laminaat voor de verzekering, kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen, fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming, waterschade aan laminaat, reno acero vloer plaatsen in woning, betonvloer egaliseren, impregneren en verven, laminaat leggen in de woonkamer en de hal, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog, betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, vloer laten leggen, balkon renovatie, offerte herstel ondervloer en laminaat na waterschade, pCV vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Geldrop:

vloer infrezen voor vloerverwarming

Ik wil graag de eerste verdieping infrezen voor de vloerverwarming , ongeveer 60 a 70 m 2.

Plinten installeren

Hi. I will need to install plints (sideboards) in my entire house (90 m2) - including special plints for the stairs and door entrance. My floor also has very small cracks they need to be checked if is possible to be fixed. Can you please contact me very soon, if possible. Thanks in advance.

PVC vloeren: egaliseren en lijmen

160 m2 PVC vloer leggen: egaliseren en verlijmen.

Betonvloer op de benedenverdieping leggen

Het laten storten van beton op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, en eventueel laminaat. En op de bovenverdieping, ongeveer 50 m2, laminaat.

Visgraat vloer leggen

Eiken visgraat vloer verlijmd leggen op nieuw aangelegde betonvloer midden november. Afwerking vloer met een plank als \band\. Oppervlakte 42,6 m2 vloer,. Betreft gang, toilet, woonkamer (met ensuite deuren) en keuken, alles op begane grond .

Granietvloer leggen in de keuken

Het leggen van 10 m2 keukenvloer aansluitend aan een al bestaande 12 m2 granietvloer in keuken. Er komt wel vloerverwarming onder. De bestaande vloer bestaat uit een zwarte kaderrand met gespikkeld graniet (meerkleurig) in midden. De totale oppervlakte voor de nieuwe granietvloer zal 22 m2 worden.

Laminaat leggen op de 1e verdieping

Ik wil circa 40 m2 laminaat laten leggen. 1e verdieping, 3 kamers en hal. Twee kamers kunnen niet leeggeruimd worden. De spullen dienen verschoven te worden. Tevens dient de bestaande vloerbedekking (projecttapijt) gebruikt te worden als ondervloer. Wegens lichamelijke beperkingen ben ik beperkt in staat mee te helpen.

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij hebben in onze woonkamer van ongeveer 8 x 4 meter een niet geïsoleerde houten vloer met houten balken. In onze aanbouw ligt een geïsoleerde betonvloer. Nu overwegen we om de houten vloer ook te laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer. We nodigen graag een vakman uit om de situatie hier bij ons te beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Tegelvloer en verlijmde parketvloer verwijderen

Ik wil graag de gehele vloer op de beneden verdieping laten verwijderen. De keuken, bijkeuken, hal en wc hebben een dubbele gelijmde tegelvloer van in totaal 21.5 m2. In de woonkamer wil ik de verlijmde parket laten verwijderen van 45 m2. Het geheel moet zo gesloopt worden dat ik op de gehele beneden verdieping weer een nieuwe tegelvloer kan laten aanleggen. Let op het gaat bij deze aanvraag echt alleen om het verwijderen van de vloeren.

Vloertegels leggen

13 m² tegelvloer leggen tegels zijn 60 x 60 cm. De vloer moet circa 2 cm opgehoogd worden om gelijk met de rest te komen. De rest is een eikenhouten vloer. Vanwege waterschade in de keuken moet dat deel eruit, opgehoogd worden en voorzien worden van tegels.

Beton vloer storten en afvlinderen

Het gaat om +/- 55 m2. We laten zelf vloerverwarming maken. Het gaat om de huiskamer en keuken ( aan een gesloten) en de gang

Cementdekvloer verwijderen en betonvloer storten

We hebben een woonkamer met keuken van ongeveer 55 m2, met de hal erbij zou het om 60 m2 gaan. Er ligt nu een houten vloer in, deze gaat eruit. We willen graag vloerverwarming aanbrengen en daar een betonvloer op. Hoeveel mm wordt deze vloer dan? Mijn man kan de vloerverwarming zelf leggen, maar er moet dan eerst nog een deel van de cementdekvloer uitgebroken worden. Hoeveel mm/cm weten we niet.

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil graag een compleet appartement voorzien van laminaat en een ondervloer. Het gaat om ongeveer 100 m² verdeeld over meerdere ruimtes. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Laminaat leggen op slaapkamers

Graag ontvang ik een offerte om op 2 slaapkamers laminaat te laten leggen. De oppervlakte van beide slaapkamers samen is 25m2. Het oude laminaat en de daar onder liggende vloerbedekking moeten worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens een nieuwe ondervloer leggen en in beide kamers afwerken met plakplinten.

Vloerbedekking van op slaapkamers leggen

Vloerbedekking van 2 slaapkamer boven verdieping moet alleen gelegd worden. Wij kopen zelf de vloerbedekking.

Schuren en lakken van de parketvloer

61 m2 vloeroppervlakte, eetgedeelte, een licht verlaagd zitgedeelte met open haard en een woongedeelte. Massieve houten vloer die onderhoud nodig heeft

Waterschade aan laminaat herstellen

Waterschade aan laminaat gehad, de gehele vloer in het midden van de woonkamer staat omhoog. We willen de gehele vloer laten vervangen en zijn hiervoor verzekerd. Ondervloer dient ook te worden vervangen. Graag prijsoffertes voor leveren en plaatsen nieuwe laminaat vloer, eikenlook. Ruimte is 50 m2 groot en hierin is hal en toilet al opgenomen, betreft een rijtjeshuis.

Restbeton in aanbouw storten

Ik wil in de aanbouw een vloer laten storten van restbeton. Het gaat om 3 kuub beton

Beschadigde betonvloer egaliseren

Na het verwijderen van de ondervloer is de betonvloer beschadigd, dit moet hersteld worden voor het frezen van de vloerverwarming 55m2

Grindvloer leggen op de begane grond

Het betreft het aanleggen van een grindvloer in de woonkamer, de hal en de keuken. In totaal circa 50 m2. Dit nadat de vloerverwarming is aangelegd en de vloer is geëgaliseerd. Graag een totaalprijs inclusief voorbehandeling met primer, siergrindvloer leggen, sealen en aflakken. Het materiaal word door de vakman verzorgt. Wij willen graag kunnen kiezen uit verschillende soorten kleuren. De opdracht uit te voeren eind-mei / begin juni. Er is een tekening beschikbaar.

Laminaat leggen in het gehele appartement

In het gehele appartement dient een ondervloer, laminaat en hoge plinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

Ik wil graag laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen in mijn slaapkamer (18 m2). Alle producten zijn reeds aanwezig.

Renovatie trap, entree en overloop

Renoveren van twee gesloten wenteltrappen en renoveren vloer hal en overloop 1e etage met laminaat van Karwei. Dus trappen en vloer van overloop en hal voorzien van laminaat. Laminaat kopen we bij Karwei. Verwijderen vloertegels uit hal en overloop. Oppervlakte hal is ongeveer 2,5 m2 en overloop is 5,5 m2. Verwijderen tapijt van de trappen.

Trap tredes plaatsen

Trap tredes plaatsen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte. Het betreft het plaatsen van 12 houten trap tredes, welke ik zelf aanschaf bij Praxis.

Parket schuren en lakken

Parket schuren en olieen. Het gaat om ongeveer 50 m2.