Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Geertruidenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Geertruidenberg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Geertruidenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Geertruidenberg of directe omgeving.

42 klanten uit Geertruidenberg bevelen een bij Casius in Geertruidenberg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Geertruidenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloertegels en vloerverwarming aanbrengen, gietvloer aanbrengen, oSB kantoorvloer leggen, epoxy aanbrengen in de kelder, nieuwe betonvloer met vloerverwarming, laminaat leggen met offerte voor verzekering, beton storten inclusief vloerverwarming, tegelvloer verwijderen, egaliseren en PVC leggen, beschadigde laminaatvloer herstellen of vervangen, multiplank vloer zwevend laten leggen, vervangen van oude balken vloer, laminaatvloer leggen, pVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen, vloeren vervangen, click laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Geertruidenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Geertruidenberg:

Cementdekvloer in de woonkamer aanbrengen

Op een bestaande betonnen ondervloer in onze woonkamer moet een cement dekvloer van 5 cm. komen. De vloerverwarming komt erin te liggen die door de loodgieter aangelegd wordt. Het gaat om 54 m2. Er hoeft geen bewapening in, er liggen al netjes waar de vloerverwarming op wordt bevestigd. De woning is goed bereikbaar.

Gietvloer verwijderen

Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van een gietvloer met een oppervlakte van 38 vierkante meter. Het betreft een woonkamer, keuken en hal en er is vloerverwarming aanwezig. Ook ontvangen wij graag een offerte voor het sealen van deze zelfde ruimte. Het afvoeren van het puin moet door de vakman worden gedaan.

Laminaat laten leggen

Wat kost 35 - 40 m2 laminaat leggen?

Smeervloer en uitgefreesde betonvloer egaliseren

44 vierkante meter vloer egaliseren over een bestaande smeervloer en 6 vierkante meter vloer egaliseren over een uitgefreesde betonvloer. De vloeren moeten op elkaar gaan aansluiten. In totaal is het 50 m2.

houten vloer of laminaat

houten vloer of laminaat