Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor smeervloer verwijderen:

Smeervloer verwijderen

Ik wil graag een smeervloer verwijderen op begane grond, +/- 50m2. Ook graag afvoeren.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smeervloer verwijderen uit heel Nederland:

Parketvloer en smeervloer verwijderen

We gaan beneden verbouwen. De parketvloer moet eruit. Deze is gelijmd en gespijkerd waarschijnlijk op spaanplaat. Vervolgens moet de smeervloer eruit zodat wij er vloerverwarming in kunnen leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil vloerverwarming aan laten leggen. Het is nog de vraag of de leidingen in gefreesd moeten worden. Dit ligt aan de conditie van de huidige smeervloer. Mocht deze gemakkelijk te verwijderen zijn dan hoeft de vloer niet in gefreesd te worden. het oppervlakte is ongeveer 58 m2.

Smeervloer verwijderen

Smeervloer verwijderd voor vloer verwarming

Sloopwerk in de badkamer

Sloopwerk, al deels gesloopte badkamer. Bestaande uit: - Verwijderen betonnen opstort van voormalige inloopdouche, 60 x 90 x 15 cm; - Vrijhakken afvoer douche en maken sleuf van ongeveer 100 cm in betonconstructie onder smeervloer; - Vrijhakken afvoer wastafel en maken sleuf van ongeveer 50 cm in betonconstructie onder smeervloer; - Vrijhakken CV leiding in smeervloer; - Vrijhakken waterleiding in smeervloer; - Tegels afbikken 2 muren, totaal 15 m2; - Vloertegels afbikken, ongeveer 5 m2. Overig voorwerk is allemaal gedaan. Leidingen zijn afgedopt et cetera. Graag ontvang ik uw offerte.

Multiplank vloer laten verwijderen

Graag ontvang ik uw all-in offerte voor het verwijderen van 40 m2 multiplank, 16 mm vast verlijmd op een betonnen smeervloer. De vloer ligt pas 1 week. Smeervloer dient behouden te worden, omdat hier weer een nieuwe houten vloer als multiplank op wordt gelegd.

Leisteen vloer in specie leggen

Vanwege onderhoud aan onze aanbouw hebben we de leisteen vloer van ongeveer 17 m² hier moeten verwijderen. Nu willen we de vloer graag weer terug geplaatst hebben. Een paar tegels zijn door het verwijderen gebroken maar kunnen wat ons betreft gewoon terug geplaatst worden. De klus zal plaats vinden in Raamsdonksveer. De tegels zijn eruit door de voegen uit te slijpen en ze eruit te tikken. De smeervloer ligt er nog in maar deze slopen wij er zelf nog uit.

Renovatie

De werkzaamheden zijn als volgt: - Raamkozijn vervangen door twee dubbele tuindeuren met zijruiten en borstwering. - Smeervloer benedenverdieping eruit halen en opnieuw erin maken t.b.v. vloerverwarming - Inloopkast overloop maken, gipsblokken en deur plaatsen - Badkamer oude eruit en nieuwe indeling. Afmeting 3.3 bij 2.40 meter. Ruimte tegelen en sanitair plaatsen - Toilet verwijderen, plaatsen en aansluiten sanitair en wanden voor de helft tegelen en vloer tegelen. - Plafonds met plint ca. 100 m2. sausklaar maken en sauzen. - Wanden ca. 235 m2 sausklaar maken en sauzen.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer van 1.88 x 1.81 meter plus betrekken stuk slaapkamer 0,5 x 0,9 meter. Niet-dragend stukje wand slopen daarvoor. Spullen kopen we zelf. Verwijderen en afvoeren van het bestaande sanitair, losse wandtegels en vloertegels inclusief smeervloer tot constructievloer. Zo snel mogelijk starten. Installatie werk Verleggen van bestaande en het aanleggen van nieuwe elektriciteit- en waterleidingen. Het aansluiten van het inbouwreservoir op riolering en waternet. Het leggen van de leidingen t.b.v. de douchemengkraan. De verlichting wordt centraal geschakeld met een dubbele schakelaar. De schakelaar en wandcontactdoos worden vervangen voor een nieuwe dubbele wandcontactdoos met randaarde. Riolering. Aanbrengen van een Aardenet.

Renoveren woning

Verwijderen van plavuizen - Gaat om 43 m2. Smeervloer vervolgens egaliseren. Wanden voorstrijk aanbrengen woonkamer, keuken en hal (afmeting weet ik niet). Nieuw stukwerk aanbrengen/schiderklaar maken. Gat dichtmaken van plafond van de openhaard en egaliseren. Muur opening maken woonkamer naar keuken. Stalen balk aanbrengen. Ragelwerk aanbrengen. Plafond keuken aanbrengen. Bouwkundige werkzaamheden toilet. Vloer tegels verwijderen en afvoeren. Voorstrijk aanbrengen. Timmerwerk. Wandtegels aanbrengen (11m2 tegels lever ik). Vloer tegels aanbrengen (1m2 ). Inwassen wand en vloer tegels. Plafond aanbrengen (zorg ik zelf voor). Bouwkundige werkzaamheden badkamer. Slopen wand en vloer tegels en afvoeren. Voorstrijk aanbrengen. Stucwerk aanbrengen. Kimband aanbrengen.

-Het plaatsen en aansluiten van een ...

-Het plaatsen en aansluiten van een combiketel op de zolderverdieping. -Het leggen van een warmwaterleiding van de zolderverdieping naar de 1e verdieping en deze aansluiten op de bestaande leiding welke vanuit de keuken naar de badkamer loopt. Hiertoe benodigde gaten en sparingen in de vloer worden voorbereid. -Het verwijderen van een betonwand ca. 3,0 x 2,8 x 0,1 m -Het verwijderen van een tegelvloer ca. 3,5 x 2,0 m -Het plaatsen en leveren van een stalen balk ca. HE160B voorzien van kopplaten. -Het volledig ondersabelen met krimpvrije mortel van genoemde balk. -Het aanbrengen van een smeervloer van ca. 3,5 x 2,0 m. -Uitvoering in week 29-2008 onder voorbehoud van het tijdig verstrekken van de vergunning door de gemeente.