Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor nieuwe vloer in toilet plaatsen:

Nieuwe vloer in toilet plaatsen

In het toilet, met de afmeting van 99,1 x 78,5 cm, willen wij een nieuwe vloer. Voorwerk is al verricht, inclusief egaliseren. We zitten te denken aan wit marmer van 2 cm hoog, staan open voor ander ideeën. Ik ben opzoek naar een vakman die een complete offerte kan opstellen met materialen en manuren.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe vloer in toilet plaatsen uit heel Nederland:

Verbouwing Badkamer

Wij willen onze badkamer van 2 bij 3 opnieuw betegelen (muren en vloer), een zwevend toilet plaatsen op een bestaande afvoer, een douchewand plaatsen, een designradiator plaatsen en badkamer meubel plaatsen. Materiaal is aanwezig, het gaat echt om slopen, monteren en eventueel leidingen verplaatsen/verleggen.

Badkamer nieuwbouwwoning stuken

Deze prijsopgave gaat over de wanden van de badkamer. We zouden deze graag waterafstotend willen laten spuiten. Graag in een lichte RAL-kleur of taupe kleur. Het gaat om ong. 25 m2, ondergrond is giboblokken. Evt. Kan dit eerst gestucd worden. Op de vloer laten we tegels leggen. Zou u evt. Ook de prijs erbij willen doen van een toilet beneden van ong. 15 m2 wandoppervlakte. Dit hoeft niet een waterafstotende wand te zijn maar wel graag goed afneembaar. Ook in een lichte RAl-kleur of taupe kleur. Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie! Mvg, wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond stuken

Wij hebben dit jaar een Nieuwbouwwoning gekocht op de Enka in Ede (vlakbij station Ede-Wageningen). Huis is rond begin november klaar en de wens is om het plafond glad/wit te laten stuken met een eventuele basis sierlijst/plafondplint. Het plafond in onze woning is namelijk 3,2 meter hoog en daarom willen wij hier echt een pronkstuk van maken. Het gaat om de benedenverdieping (woonkamer, open keuken, hal en beneden toilet). In de keuken zal een koof worden geplaatst en deze willen wij graag ook af laten werken met stuukwerk. Het \'standaard\' spuitwerk hebben wij laten vervallen, omdat wij sowieso al wilden gaan stuken. Nu zijn wij erg benieuwd naar de prijs van het stuken van de benedenverdieping, de prijs van een sierlijst/plint, de prijs van het afwerken/sausen van het stukwerk. Daarnaast hebben wij nog een aantal vragen: - Wij zijn benieuwd hoe wij om moeten gaan met de lichtpunten en het stukwerk. - Wij horen vaak verhalen over het niet kunnen stuken in nieuwbouwwoningen ivm vocht. Wat zijn jullie ervaringen? - Wat is de meest handige volgorde m.b.t. stuken. Wij willen de muren behangen met renovlies en daarna sausen. Vloer is ook uitgekozen. Wij dachten dat de eerste stap het stuken van het plafond is. Klopt dit? Wij horen graag van u :)! Met vriendelijke groet, Marloes Keizer plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plaatsen en aansluiten van wandtoilet

Klein toilet; kapotte stortbak. Aanwezige vloertoilet vervangen door wandtoilet. Inbouwreservoir is 9 cm diep. Wand ervoor en wandtegels daarop lijmen (ongeveer 1 m2). Afvoer in de vloer: aansluiting naar achter en/of in de vloer plaatsen: uitboren. Vloertegels plaatsen/lijmen (ongeveer 1 m2). Alternatief, indien dit erg kostbaar wordt: vervangen van kapotte stortbak; plaatsen en aansluiten van nieuwe smalle stortbak; plaatsing van nieuw kraantje. Bij telefonisch contact:spreek alstublieft in elk geval in; ik bel u zo snel mogelijk terug.

Toilet vernieuwen

Inbouwtoilet, wasbak, muur stuken, vloer en wand halfhoog tegelen. Wand naar trap wordt open gebroken, deze mee afwerken.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer in zijn geheel verbouwen, hij is niet groot en daardoor moet de indeling zo goed mogelijk zijn om de ruimte optimaal te benutten, hierdoor moeten ook het toilet en wastafel van plaats verwisselen en waarschijnlijk ook de radiator. De grootte van de badkamer is 178cmx146cm. Omdat de vloer er waarschijnlijk ook uit moet zal er ook een nieuwe deur ingezet moeten worden en volledige nieuwe verlichting.

Badkamer en WC vernieuwen

Ik zoek een partij die zowel mijn badkamer als toilet kan renoveren. Het gaat om het vervangen van alle douchemeubels (inloopdouche, badkuip, radiator en een dubbele wastafel) en het betegelen van de wanden. De badkamer heeft als maten 320 cm diep en 180 cm breed. Daarnaast dient in het toilet alleen de wanden en vloer betegeld te worden. De WC-pot kan hergebruikt worden. Het werk moet plaatsvinden op de 7e etage welk bereikbaar is per lift.

Toilet betegelen

Toilet betegelen, gaat om ongeveer 15 m2. Vloer en wanden. Tegels zijn er.

Badkamer en toilet geheel vernieuwen

Wij willen badkamer en toilet laten vernieuwen; badkamer 360 x 210 x 260 cm; toilet 160 x 90 x 260 cm. Zie ook bijgaande tekeningen. Dubbele wastafel graniet met onderkast, kolom kast (beide van merk Balmani), hangend toilet (merk Luca Varess/Gerberit) en douchehoek 90 x 90 op vloer te plaatsen met mydrain vloerafvoer voor badkamer en waskom graniet/onderkast en hangend toilet voor toilet zijn al gekocht en worden op afroep geleverd. Tegels moeten nog uitgezocht worden. Vloer wordt keramisch 40 x 40 of 50 x 50 cm, wanden glanzend witte tegel 60 x 30 cm met op 2 meter hoogte een zwarte rand. Werkzaamheden: Verwijderen ligbad, staande wc, wastafel, cv radiator en vloer (dubbele laag) / wandtegels; idem voor toilet. (Afvoer naar plaatselijke stort kan ik zelf doen) Aanpassen waterleidingen en afvoer voor douchehoek, wastafel en hangend toilet. Waar nu de douche is moet aansluitingen voor wasmachine/condensdroger komen. Indien nodig is een elektrotechnicus beschikbaar voor aanpassen elektrische leidingen. Betegelen vloer en wanden, plaatsen kolomkast, onderkast met wastafel en hangend toilet zowel badkamer als toilet. Afmonteren accessoires. Gewenste 1e werkdag maag ook binnen 2 tot 3 maanden.

Gat in betonnen vloer boren voor afvoer toilet

De staande wc pot vervangen door een zwevende. Waardoor de afvoer meer naar achteren Moet omdat we Anders veel ruimte verliezen. Dus er moet een nieuw gat worden geboord en de afvoer in de kruip ruimte moet worden aangepast.

Partners

Partners van Casius